seks z devico
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- justloveme
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2013
Žiujo! stara sem 20 let in še vedno devica. nedolžnost bi lahko že zdavnaj zgubila ampak nekako se bojim vsega da me bo fino bolelo itd. spoznala sem enega fanta ki mi je res všeč in misli da nisem več nedolžna jaz mu sama nisem tega povedala ampak drugi ki mislijo da sem že seksala ker ne govorim vsakemu da sem še vedno devica ampak samo tistim ki jim zaupam imam pa občutek da bo kmalu prišlo do seksa s tem fantom in rabim nasvete. nekateri govorijo da fant ne opazi da je ženska devica če je zabavna v postelji se pravi da ne leži kot hlod v postelji in zna stvari in me zanima kako čimbolj odpovedati dejstvo da sem še vedno devica za sebe in ne za njega. ne bi rada da fant vidi da sem še devica kaj narediti? vem da je čudno vse skupaj ampak rabim vaše nasvete
- justloveme
- Sramežljivka
nisva skupaj u resni zvezi! saj mi in prijateljice govorijo da naj bom ponosna na to ampak sama nisem takšnega mnenja mene je sram da sem pri teh letih še vedno nedolžna ampak tako pač je.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
kaj pa ce si za prvi seks najdes nekoga s katerim se lah dejasnko pogovarjas o takih stvareh?
- Speer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2013
Let me get this straight, še iz moške prespektive. DELAŠ (v smislu, da zarad izkušenj) se, da si ful zanimiva, energična, po možnosti še rahlo dirty in se o tem pogovarjaš na nek neopisljiv način, ki nas, tipe neizmerno privlači. Bad newz, razočarana boš in tud on bo, ker se bo zadeva vidla takoj, ko bo šlo zares.
Če misliš da je to to, da ne bom moraliziral, mu vsaj v istem slogu kot ga maš zdej omeni, da si devica, tako okrog ovinka if need be.
Če misliš da je to to, da ne bom moraliziral, mu vsaj v istem slogu kot ga maš zdej omeni, da si devica, tako okrog ovinka if need be.
Neutral men are the devil's allies.
- Mušši
- Sramežljivka
definitivno mu najprej povej (beri: če se že spuščaš v seks z nekom ki nisi v vezi) ker se bo sigurno opazilo, če ne fizično pa mogoče glede živčmosti itd. Upam pa da se v to ne spuščaš samo zato, da nebi bila več devica. Je pa to zame prej pohvala, kot pa da bi se morala tega sramovat in skrivat.
- pohorc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 8. 2011
- Kraj: Kranj
Joj, res ne vem, zakaj je treba tako komplicirat pri seksu. Kot da je važno, ali je prvič ali ni. Pred kratkim sem imel eno, za katero sem 99%, da je z mano prvič, čeprav je sama trdila nasprotno, ampak glede na njeno nesproščenost, nesamozavest in "štoravost", sem skoraj prepričan. Pa ni važno ... malo več se je bilo treba z njo ukvarjati, seksala sva, nekaj vrhunskega ni bilo, ampak ena izkušnja več. Kdor je rad z žensko, bo že potrpel, kdor bi ga rad pa samo namočil, naj ga pa raje doma žlajfa, bo imel več od tega.
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
^ A, ti se sedaj to temo izkoristil , da se en mal pohvališ kako si seksal z devico?
Drugače, je pa to tvoja osebna stvar, ki se tiče isključno samo tebe. Če ti je res tako nerodno razglabljati o tem, pač zadrži zase. S časoma bo tako ali tako ugotovil (razen, če je tudi on bol skop z iskušnjami). Sicer, pa bi redko katerega moškega to sploh odbilo (v primeru, če bi mu to priznala), pravzaprav upam si trditi, da je pri večini celo zaželeno (mogoče ne za ff, za resne zveze, pa zagotovo).
Drugače, je pa to tvoja osebna stvar, ki se tiče isključno samo tebe. Če ti je res tako nerodno razglabljati o tem, pač zadrži zase. S časoma bo tako ali tako ugotovil (razen, če je tudi on bol skop z iskušnjami). Sicer, pa bi redko katerega moškega to sploh odbilo (v primeru, če bi mu to priznala), pravzaprav upam si trditi, da je pri večini celo zaželeno (mogoče ne za ff, za resne zveze, pa zagotovo).
Upam pa da se v to ne spuščaš samo zato, da nebi bila več devica. Je pa to zame prej pohvala, kot pa da bi se morala tega sramovat in skrivat.
- Speer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2013
pohorc napisal/-a:Joj, res ne vem, zakaj je treba tako komplicirat pri seksu. Kot da je važno, ali je prvič ali ni. Pred kratkim sem imel eno, za katero sem 99%, da je z mano prvič, čeprav je sama trdila nasprotno, ampak glede na njeno nesproščenost, nesamozavest in "štoravost", sem skoraj prepričan. Pa ni važno ... malo več se je bilo treba z njo ukvarjati, seksala sva, nekaj vrhunskega ni bilo, ampak ena izkušnja več. Kdor je rad z žensko, bo že potrpel, kdor bi ga rad pa samo namočil, naj ga pa raje doma žlajfa, bo imel več od tega.
I cant even begin to describe such a degree of epic fail. Če boš trollal, to delaj vsak tako, da sam sebi ne boš kontradiktiral stavkov.
pohorc napisal/-a:^ A, ti se sedaj to temo izkoristil , da se en mal pohvališ kako si seksal z devico?
Ja, Korl , prav si uganil.
Pač v smislu, da nam dedom tak ni važno, ali je nedolžna ali ni. Važno, da je sladka.
Casanova se s teboj ne bi strinjal. Nekdo, ki je prerasel stadij želje po nabijanju številk tudi. Nekdo, ki si vzame nekaj časa in se z žensko skupaj posmeje preden jo hoče spravit za vogal tudi. Ne vem no. Smells like a turd covered in burnt hair.
Neutral men are the devil's allies.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov