Moj fant je poročen

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kitii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Kitii » 18. Mar. 2013 13:25

Stara sem 20 let in imam 10 let starejšega fanta. Če je komu to čudno naj povem, da sem vedno imela starejše fante, ker me bolj privlačijo fizično pa tudi drugače razmišljajo itd. Spoznala sva se 4 mesece nazaj, takrat sem bila v daljši (nesrečni) zvezi z nekom drugim, ki sem ga nato pustila zaradi tega, ki ga imam sedaj. Ne bom razlagala celo zgodbe.. važno je to, da od vsega začetka ko sem ga spoznala mam v sebi tisti občutek 'to je to', zelo se razumeva glede vsega, imava podobno mišljenje, jaz njega razumem in njegovo drugačnost, on mene razume itd. itd. use med nama je super, nimam pripomb, uglavnem vse v najini vezi 'štima', samo to sem hotela razjasnit. =)
Dva tedna nazaj pa sem od tretje osebe izvedela, da je on že drugič poročen ter ima otroke. Nato sem mu povedala, da vem in mi je takoj vse priznal in zelo ga je bilo sram. Mi je rekel, da mi je želel povedat pa ga je bilo strah, da bi ga pustila. Treba je še povedat, da je on musliman in da njegova žena in otroci so dol. S prvo ženo je imel enega otroka in ko sta šla s to ženo narazen, njegovi starši niso hoteli sami skrbet za njegovega otroka, zato se je 'moral' drugič poročit.

Ne sprašujem za mnenje ali naj ostanem z njim ali ne, ker bom ostala z njim. Niti za trenutek nisem bila jezna nanj, niti nisem pomislila, da bi ga pustila. Gre se za to, da je to nekaj novega zame in me zanima če je tukaj še katera, ki ima podobno izkušnjo in bi razumela mojo odločitev, ker imam dovolj očitkov in nerazumevanja od prijateljev, ki me imajo pač za neumno.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 18. Mar. 2013 14:14

Slika
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 18. Mar. 2013 15:07

Jst te povsem razumem in podpiram. Saj Islam tako ali tako uči, da ima moški lahko več žena (dokler jih je sposoben preživeti), tako da - dobrodošla v haremu.
Koran že čitaš?
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 18. Mar. 2013 15:14

Tam so tud navodila kako in koliko lahko mož pretepa svojo ženo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 18. Mar. 2013 15:22

Jaz bi na tvojme mestu razmislila, če res želiš imeti muslimana, sploh če je med bolj zagretimi. Mali miljon je zgodb o dekletih, ki so se poročile z muslimanom, potem pa so se začele svinjarije...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 18. Mar. 2013 16:08

kot, da je tako težko najdt nekoga bolj primernega,...po kulturi, letih, razmišljanju ..... jst mislm, da obstaja res preveč razlik med vama...sicer pa seveda ne obsojam, ker navsezadnje si vsak sam izbere na kakšne način in s kom bo živel ...
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 18. Mar. 2013 16:32

Ja ful dobr, a ne. Model se je še enkat poroču, da mu ženska otroke merka. Si je zrihtal zastonj varuško. Zdj ma pa še tebe. Res, ful fajn. Dec se je znajdu. Kok je njemu kul da tkole najde kšno naivno dečvo kot si ti.

Sori, ampak kdor ima z nekom resne namene, pa če je poročen, se bo ločil. Tvojga mam mal na sumu, da se ne bo...Že to, da si za takole zadevo izvedela od drugih in ne od njega mi je zadost trapasto. Odnos pa tak...

Tud moja sestra ima muslimana. In verjem mi, če bi se on tkole do nje obnašal, bi mu lastnoročno izprašila rit.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 18. Mar. 2013 17:15

Mater sem ti fouš. Pa kje najdete take tipe? Tale je res zadetek na loteriji in že celo življenje čakam, da tudi jaz spoznam enega takega.

Torej iščeš eno, ki je v podobni "zvezi", da bosta lahko ob kavi čvekale kolikokrat je katera fasala šamar in da si bosta v oporo, ko bosta izvedeli, da je imel cel čas zraven vaju še tri druge? V slogi je moč, to vsekakor ne gre zanikati.
Kitii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kitii » 18. Mar. 2013 17:19

*Žuža*: Imam koran, malo sem ga preletela.. si pa nameravam v kratkem vzet čas, da preberem in to po svoji izbiri, ker me zanima in ne zahteva on tega..

Dioniz: Tudi nemuslimani tepejo žene.. ne bi dovolila da bi me kdorkoli tepel. Ženske v muslimanskih državah nimajo pravic in lahko moški z njimi ravna kakor želi. Tukaj v Sloveniji pa je pravica na strani žensk, tako da mislim da ni tako neumen, da bi si kaj takega dovolil, ker nebi tega trpela ampak bi ukrepala.

schpeltza: preden sem ga spoznala sem mela drugačno mnenje o muslimanih sploh zaradi tega, kar od drugih slišiš o njih.. veliko ga o tem sprašujem in mi vse razloži in na srečo ni preveč zagret musliman (namerava pa to postati, ko bo starejši). Odkar sem z njim sem slišala že ogromno zgodbic, med njimi tudi nekaj takih s srečnim koncem. Večinoma pač slišimo slabe stvari, o dobrih se pa očitno ne govori toliko..

Eući*: Te popolnoma razumem kaj misliš povedat.. ampak jaz sem zelo odprta za drugačnost in podpiram 'mešanje'. Med nama ni veliko razlik, on je v Sloveniji sam in si želi tukaj ustvarit 'normalno' življenje. Ni takšna situacija, da bi on želel da greva dol živet ali da tudi jaz sprejem njegovo vero.

Anjeske: Točno to sem tudi jaz mislila… Njegove hčerke bodo kmalu dovolj stare, da se poročijo, sina pa bo pripeljal v Slovenijo in takrat predvidevam, da se bo ločil, odvisno kako bo med nama je rekel, kdo ve kaj bo čez 5 let, ampak če bo šlo tako naprej kot je zdaj bom težila, da se loči in vem da se tudi bo. Če pa se zgodi, da bo še kakšnega otroka naredil ženi potem pa grem, ker že tako se mi njegovi otroci preveč smilijo, da so brez očeta..
Pravi da mi je nameraval povedat v kratkem ampak seveda to je najlažje reči po tem ko je nekaj že mimo. Ampak jaz mu verjamem, da mu je žal.. ko me je prvič videl sem mu bila všeč in saj ni mogel vedeti kaj bo naprej med nama, da bom morda njegova bodoča žena, potem ko sva se pa že navezala drug na drugega je pa samo še težje povedat resnico, ker veš da obstaja veliko možnosti, da boš drago osebo izgubil, tako da ga razumem ampak vseeno sem mnenja, da bi mi moral takoj povedati, saj če je oseba prava bo vse razumela in te sprejela z napakami vred.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 18. Mar. 2013 17:28

Jaz bi temu bolj rekla, da imaš razmerje s poročenim moškim, nima tle kej dost veze, kje se njegova družina nahaja - dejstvo je, da jo ima. Verjetno si z 'drugačnostjo' mislila njegovo veroizpoved in posledično način življenja, ki ga je izbral, jbg, tle moraš vse vzet v zakup - a to tut razumeš, da ima družino? Čist razumem, da je stvar lahko povsem resna, ampak temu res ne morš rečt, da maš 'fanta', pač razmerje imaš s poročenim moškim pa lahko to še tako ali drugače utemeljuješ in racionaliziraš, to dejstvo se ne bo spremenilo, sploh pa ne zaradi tega, ker si vidva pravita 'fant in punca'. Se mi zdi, da se tega premalo zavedaš. Pa nočem bit moralizatorka, ker mam sama tut nekaj masla na glavi, samo vedet moraš, da ni vse tok zlo enostavno.
Pa tudi povsem razumljivo je, da pri 20ih lahko rečeš, da je 'to to' po 4ih mescih in da ga sprejemaš takšnega kot je, blablabla. Boš potem povedala, če so te izkušnje česa drugega naučile. :cool:
Imam podobno izkušnjo, s tem, da ima on družino in ženo tu (pa ni musliman) in da si ne umišljam, da je on 'the one', se mava pa lepo in mi je to povsem dovolj. Se pa zavedam, da je to vmesno stanje, ki ne more (in ne bo) trajati večno.
As your lover describes you, so you are.
Kitii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kitii » 18. Mar. 2013 17:36

Tamala_mrha: haha kako dober odgovor =D zame je zadetek na loteriji, ker je zlo dober človek in zelo privlačen razen te 'manjše težavice'.
Ja točno to želim eno ki je v podobni situaciji zato ker od večine svojih prijateljev (sovražijo muslimane) dobim samo takšne izjave kot je na primer ta tvoj komentar, in zna bit zelo neprijetno, da ne morem z njimi delit svoje sreče, ker me pač ne razumejo. Sem se pred kratkim pogovarjala z eno čist normalno vredu punco (slovenko) na faksu in sem ugotovila, da je poročena z muslimanom in je njegovo vero sprejela (ampak njen ni poročen). Stara je 22 let. Spraševala sem jo vse mogoče stvari, ki so me težile: od tega kako so njeni starši do sprejel do tega da se je njegovega jezika naučila itd.. Ta pogovor s to punco mi je res dobro del in sem se tako odločila, da rabim nekoga takšnega, ker mam dovolj takih, ki me ne razumejo in se ne strinjajo z mano.. ni fajn če si v nekaj prepričan in si srečen pa ne moreš z nobenmu tega delit, upam da vsaj to razumete =)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 18. Mar. 2013 17:37

Reči mu naj pusti družino, ti se poroči z njemu in predlagaj mu da živita pri vas doma.

Prestopi v muslimansko vero, in mu vedno poskušaj ugoditi...on je res pravi ulov, pa kakšne bivše žene, ti si ljubezen njegovega življenja.

In ja povsod moški tepejo žene, in to da je musliman še ne pomeni da te bo tepel, to pa da bo postal hardcore musliman..zelo lepo, hotel se bo približati raju in 50 devicam, ti pa se mu boš pridružila ker boš tudi že sprejela vero.

Zapomni si, on je vreden tega...vseh težav in čudnih pogledov, ti boš imela srečno zgodbo in on te bo imel vedno rad.
Kakšen ulov, nikoli ga ne zapusti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kitii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kitii » 18. Mar. 2013 17:50

Veerle: Tvoj odgovor mi je zelo všeč in se vsega kar si povedala zavedam. Ne maram pa tega, da sem obravnavana kot 'mlada' na tak način, kot si ga ti uporabila.. S tem ko sem rekla da je 'to to' je bilo to bolj mišljeno v smislu 'z njim bi pa res lahko živela vse življenje' in ne 'mlada sem in neumna grem se poročit z njim'.. Vem da sem mlada, me pa jezi, da je moja starost razlog, da me ljudje ne jemljejo resno.
Razumem to, da ima družino, morda me to ne moti zato ker sem navajena tega, ker je tako tudi pri nas doma, oči in mami sta poročena, imam tudi brate in sestre, oči pa živi z drugo žensko in pride vsake toliko časa domov..
Kitii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kitii » 18. Mar. 2013 18:16

Led Zeppelin: Vem da je tvoj odgovor malce sarkastičen pa vseeno.. prehitro je da bi od njega zahtevala, da pusti družino in ne želim tega, da živiva pri nas doma.
Zaenkrat ne nameravam prestopiti v njegovo vero in mi nikoli ni rekel da to hoče. Če bi on želel takšno ženo in takšno življenje bi ostal dol kjer vse to ima, on pa želi nekaj drugega. Sem prepričana da me ne bo tepel. Pa ko bo starejši in bo postal bolj 'resen' musliman to pomeni samo to, da bo začel molit in da bo nehal pit alkohol.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 18. Mar. 2013 19:12

Tamala_mrha napisal/-a:Mater sem ti fouš. Pa kje najdete take tipe? Tale je res zadetek na loteriji in že celo življenje čakam, da tudi jaz spoznam enega takega.

Torej iščeš eno, ki je v podobni "zvezi", da bosta lahko ob kavi čvekale kolikokrat je katera fasala šamar in da si bosta v oporo, ko bosta izvedeli, da je imel cel čas zraven vaju še tri druge? V slogi je moč, to vsekakor ne gre zanikati.

Ne pozabi na ljubckanje, skupno odkrivanje druga druge in na koncu spanje skupaj.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]