Kako dobiti nazaj bivšega

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

PikicaPokiica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a PikicaPokiica » 17. Mar. 2013 16:03

Pozdravljeni!
Mogoče je že ta tema bi velikokrat premleta ampak js bi Vas res iskreno rada prosila za pomoč. Sem 22 letna punca 2 leti sem bila v zvezi s fantu ki je star 30 let. Novembra sva se razšla in od takrat naprej se počutim, kot da bi del mene umrl. Zgodba se je začela avgusta dve leti nazaj s fantu sva si že prej bila znanca venda sva takrat prišla v kontakt in tako se je začela razvijat zveza. Po 3 mesecih zveze sem začela spati pri njemu in tako sem se sčasoma preselila h njemu. Živi v hiši s starši vendar ima nadstropje le zase in tako sva dobila motivacijo,da sva si začela vse urejati po svoje in tako se je začelo najino skupno življenje. Zveza je bila dobra vendar nekaj ni funkcioniralo, v meni je bilo vedno polno lubosumja. Če mu je katera punca pisala ali ga samo pozdravila sem vzkipela kot vrela voda. In tako se je zadnji mesec najine zveze vse kopičilo, ker sem vedela za eno punco, ki si ga želi in mu je pisala in vem da sta se dobivala na pijači zato sem tudi enkrat ponoči ponorela vzkipela in šla, ker sem mislila, da me je prevaral. Vendar on še zdaj trdi, da me ni in nekako mu to tudi verjamem in že v trenutku, ko sem šla mi je bilo žal saj sem vedela,da sem naredila napako. Tip je ful navezan na svojo družbo in tud on i ga nekako usmerjajo v to kaj more delat pa kako ampak on včasih to dobesedno naredi in jih upošteva. Sedaj so skoraj že 4 meseci mimo odkar nisma več skupaj, poskušam mu pisat ne odpiše poskusim, ga klicat se ne oglasi. Ko se vidima me lepo pozdravi in se mi nasmeji. Ampak, ko je pijan me pa vedn kliče pa bi se pogovarjal z mano. Fant ma mal problemov z alkoholu, ker ma precej stresno življenje za sabo ampak vem,da to ni izgovor.! In js bi mu rada pomagala, rada bi pomagala da opusti alkohol, da se vrne nazaj h men, ker sm bla edina k mu je vedn stala ob strani ! Drugi so ga tk al tk vsi sam za dnar izkoriščali in podobne stvari, pa problem je, da je njegova mama šefica v družini in ma svojga sina zelo pod svojmu vplivu on se ji pa nekako ne zna upret oz se ji upira na napačen način tako,da se ga napije. Ampak js ga mam res rada del mene umira ker ga ni več ob men. Prosim za kakšn nasvet, kaj mi še preostane da bi ga dobila nazaj ker sm poskusla že vsemogoče pa nič ne pomaga :(
Speer
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Speer » 17. Mar. 2013 16:16

Bitch, u crazy! :?

Pomoje ma rahlo dost problemov sam s sabo, in niti slučajno ne rabi tečne ljubosumne babe, ker ga prej zaviraš kot pa mu stojiš ob strani.

Spremeni nekaj v glavi, da ne boš tko ljubosumna in mu to pokaži. Če mu je še kaj do tebe, bo vidu, da si se iz tega nekaj naučila in lahko gresta naprej.
Neutral men are the devil's allies.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 17. Mar. 2013 18:14

Meni se pa zdi, da si lahko srečna, da je šel. Mogoče sem samo jaz tako za luno, ampak meni ni normalno, da bi mojemu fantu, s katerim živim, neke ženske pisale, si ga želele in ga hotele zase, on se bi pa z njimi dobival. :? Kaj - a to je normalno?

Že mogoče, da si bila ljubosumna, da je šlo to preko vsake mere ... ampak če je bilo povod to, da so mu stalno pisale neke druge ženske, ga vabile nekam, ga osvajale, on pa se je z njimi dobival ... no, oprosti, meni se zdi normalno, da si bila ljubosumna, da si znorela in ga pustila.

Poleg tega: star je 30! Nič ga ne moreš reševat, kaj si normalna? Pusti, da nanj vpliva družba, da nanj vpliva njegova mamica, pa še alkoholik je! :roll:

Najdi si enega, ki bo znal potencialnim osvajalskih babnicam povedat, da je zaseden in da iz te moke ne bo kruha (seveda v primeru, da ne gre za njegovo staro znanko/sosedo/sodelavko s katero gre res samo na kosilo, ker imata oba malico v istem času) in da naj najdejo drugega.

Pa da ne govorim o tem, da bi bilo zate bolje, da drugi ni alkoholik in da bi moral znat mislit s svojo glavo ... :roll:
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Little fairy » 18. Mar. 2013 11:08

Star je 30 in je:
Labilen, nima lastnega jaza!
Ne zna se upret! Ne šefu, ne drugim ženskam!
Pusti se izkoriščat!
Ne zna postavit mej!
Ko je zaseden, neprimerno reagira na osvajanja drugih!
Hodi z drugimi na pijačke!
Preveč pije!

In ti ga še hočeš nazaj? A misliš, da mu lahka pomagaš? Pomagaj sebi, beži vstran in nehaj sanjarit!

Ko boš spoznala normalnega, se boš po glavi tolkla, kakšna kokoška si bila :D

Been there done that :mad:
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 18. Mar. 2013 11:16

^^se popolnoma strinjam!!
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 18. Mar. 2013 12:19

Zakaj hočeš nekoga drugega reševat? Najprej sebe reši. Če želiš biti s takšnim fantom in nekoga reševati, imaš sama probleme za rešit.
Je kdo od tvojih bližnjih pil, da imaš to potrebo?
Kakor koli, tip je podn in ti ga želiš nazaj :eek: . Noro.
Daj raje imej zdravo zvezo z nekom drugim in sama s sabo.
A goal without a plan is just a wish.
malaStrelka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a malaStrelka » 18. Mar. 2013 12:23

Jah kaj naj ti rečem prav je ,da si šla. Ne zdi se mi pošteno od njega,da se je z drugimi dobival na pijački,če je že hotel je imel vzeti s sabo še tebe. Glede na to,da je vedel,da te to moti in je to počel no ne vem jaz ne bi. Če bi mojega fanta motilo,da mi nekdo piše bi seveda prekinila stike s to osebo in ji dala jasno vedeti.

Zdaj si žalostna in ga prebolevaš, ker je bil v tvojih očeh popolen. Ampak vedi,da boš našla drugega fanta (in ga tudi boš), ki mu boš pomembna le ti.
Pozabi ga in pojdi naprej ! :)
pikapokapika.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a pikapokapika. » 19. Mar. 2013 9:41

Js rečem samo to da te razumem.
Jaz sem sicer izgubila fanta že par mesecov nazaj in sem se dejansko pobrala šele pred 2 mesecema, ko sem spoznala,da je konec.
Žau velikokrat želimo življenje spremenit pa ne gre, vsaj jaz sem to poskušala nekej časa, bla sem prava tečka, ampak mi ni uspelo, odločitev je padla iz njegove strani in tu se je najina pot končala.
Vsak dan bolj spoznavam zakaj je blo prav da sva šla narazen, čeprav se s tem eš danes nisem popolnoma sprijaznila. Ampak kdo je rekel da je vse skup končano zavedno, ob razhodu mi je rekel, da mogoče se še kdaj pojavim v njegovem življenju, čeprav si to vedno manj želim. Je pa res da sem stara 19, torej se mi še nikamor niti ne mudi.
Mogoče rečem preprosto pusti ga in bo že prišel bolši!
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 19. Mar. 2013 9:51

Pri takih temah enostavno ne morem reči nič več kot: Bivši je z razlogom bivši. In ponavadi je za vse najbolje, da tako tudi ostane.
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2012
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a elektrobum » 20. Mar. 2013 15:18

zaživi raje ne pa se ubadat s preteklostjo ...a misliš če bi pa bila spet skupaj pa bo kar čez noč briljantno lepo ... itak pa ni edini moški na svetu...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 22. Mar. 2013 8:52

Anjeske napisal/-a:Pri takih temah enostavno ne morem reči nič več kot: Bivši je z razlogom bivši. In ponavadi je za vse najbolje, da tako tudi ostane.

Podpis
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov