želim si zadovoljiti žensko!!!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

uzivancija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2013
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a uzivancija » 03. Mar. 2013 0:03

vedno bolj prihaja na dan moja fantazija.... imam 20 let in že ko sem začela spoznavati svoje telo v mlajših letih, sem ugotovila da me neznansko privlačijo ženske. Trenutno imam resnega fanta eno leto, ki je tudi moj prvi, saj sem glede moških dosti bolj izbirčna kakor glede žensk. Moj ima 35 let in mi nudi varnost, podporo, spoštovanje, zato ga ljubim in z njim krasno uživam v seksu, potrudi se za moj užitek in ga cenim kot človeka. Nikakor pa mi ne gre iz glave ljubljenje z žensko, sanjarim o pripadnici nežnejšega spola ki bi imela enake želje kot jaz, da bi jo oralno zadovoljevala, in slišala stokanje iz njenih ust... Nočem izpasti packa, vendar te ženske nežnosti mi moški ne more nadomestiti. Njemu sem to željo že zaupala, on pa pravi da ga ne moti in da ker me ima rad bi mi ugodil prav v vsem in z veseljem sprejel v najino posteljo mojo izbranko.

Sedaj pa vprašanja za vas: :oops:

Ali katera opaža pri sebi podobna nagnenja? Kako naj nadaljujem s tem? Ali naj preprosto si poskušam to izbiti iz glave, ker bi mogoče moj dragi mislil da me ne zadovolji dovolj.... Zelo me muči, po eni strani hrepenim po taki izpolnitvi fantazij, po drugi strani želim biti "normalna" ! Nato pa se v prašam kaj je v tem norem svetu sploh normalno. Le eno življenje imamo in si sami postavljamo predsodke... :?:
"Če bi rad bil srečen, bodi." L.N. Tolstoj
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 03. Mar. 2013 0:07

Zakaj se mi zdi, da je tole objavil en moški ? :) :P
uzivancija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a uzivancija » 03. Mar. 2013 0:09

carrie_ napisal/-a:Zakaj se mi zdi, da je tole objavil en moški ? :) :P

nevem, to si me pa presenetla.... ženska sem :oops:
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a jurre » 03. Mar. 2013 0:11

Privošči si skrito afero. Lahko spoznaš kako diskretno na avanture.net.
uzivancija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a uzivancija » 03. Mar. 2013 0:24

jurre napisal/-a:Privošči si skrito afero. Lahko spoznaš kako diskretno na avanture.net.

po internetu me je malo strah iskati na kaj pa vem na koga naletim, ko je vsepovsod toliko spolno prenosljivih bolezni... imela sem v mislih da bi nagovorila kakšno prijateljico, ampak potem se bojim posledic... mam neprijeten občutek da mi tega nikoli ne bo uspelo uresničiti... je pa res da sem še mlada, tolažim se s tem :)
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 03. Mar. 2013 0:33

Na kakšni žurki, ko bodo vse malce opite, ti bo najlažje videt kako katera gleda na to zadevo.. Če ne drugega, se na koncu še vedno lahko izgovoriš na opitost..
uzivancija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a uzivancija » 03. Mar. 2013 0:51

mastermind napisal/-a:Na kakšni žurki, ko bodo vse malce opite, ti bo najlažje videt kako katera gleda na to zadevo.. Če ne drugega, se na koncu še vedno lahko izgovoriš na opitost..

haha dobra ideja, tud na to sm že pomislnla, sam kaj k vsi moji frendi vejo da ne pijem in tud dejansko ne :) sm čist pridna punčka, take smo najhujše haha....
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 03. Mar. 2013 9:10

Po mojem mnenju si lezbijka, vendar si tega ne upaš/želiš/zmoreš priznati. Če ti moški nečesa ''ne more dati'', ker je moški, potem je po mojem to to in si zgolj zatiskaš oči pred resnico.

Lahko pa, če je tudi tvoj fant za, najprej poskusita s trojčkom in bosta videla, kako ti je. Punco boš pa tako ali drugače morala najti. ;) Zatiranje seksualnih želja, sploh če gre za tako veliko stvar, je pa lahko zelo travmatična stvar in vsekakor ne prava pot.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 03. Mar. 2013 9:11

Po mojem mnenju si lezbijka, vendar si tega ne upaš/želiš/zmoreš priznati. Če ti moški nečesa ''ne more dati'', ker je moški, potem je po mojem to to in si zgolj zatiskaš oči pred resnico.

Lahko pa, če je tudi tvoj fant za, najprej poskusita s trojčkom in bosta videla, kako ti je. Punco boš pa tako ali drugače morala najti. ;) Zatiranje seksualnih želja, sploh če gre za tako veliko stvar, je pa lahko zelo travmatična stvar in vsekakor ne prava pot.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Mar. 2013 9:15

*Abby** napisal/-a:Po mojem mnenju si lezbijka

tudi po mojem. moški ti nekaj ne more dat in to je, da ne more bit ženska.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 03. Mar. 2013 9:36

In ta moški je star 35 let ... po mojem si želiš varnosti - ki ti je daje (morda je nisi imela pri očetu?) in si se navezala nanj, vendar si od takrat, ko se je začela prebujat tvoja spolnost čutila, da te privlačijo ženske - sama pišeš o tem.

Poskusi sama pri sebi razmislit o tem. Stara si 20, to je tvoja prva zveza, on je 15 let starejši, možnost, da bosta ostala skupaj je majhna, to, da pa ti več, kako si seksualno orientirana, je pa zelo pomembna stvar!

In če je slučajno potrebno napisat: S tem, da si lezbijka ni nič narobe, to je povsem naravno in vsekakor ni nekaj, kar naj bi zatirala.
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2012
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a elektrobum » 03. Mar. 2013 11:00

" kura zmešana " ...
_100 ludi 100 čudi_
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 03. Mar. 2013 12:29

100 zena 200 sisa
uzivancija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a uzivancija » 03. Mar. 2013 22:50

*Abby** napisal/-a:In ta moški je star 35 let ... po mojem si želiš varnosti - ki ti je daje (morda je nisi imela pri očetu?) in si se navezala nanj, vendar si od takrat, ko se je začela prebujat tvoja spolnost čutila, da te privlačijo ženske - sama pišeš o tem.

Poskusi sama pri sebi razmislit o tem. Stara si 20, to je tvoja prva zveza, on je 15 let starejši, možnost, da bosta ostala skupaj je majhna, to, da pa ti več, kako si seksualno orientirana, je pa zelo pomembna stvar!

In če je slučajno potrebno napisat: S tem, da si lezbijka ni nič narobe, to je povsem naravno in vsekakor ni nekaj, kar naj bi zatirala.

nisem lezbijka, s fantom doživem orgazme, sama zase bi rekla da sem biseksualka in umiram od želje da končno pripeljem še kakšno punco v najino posteljo... tukaj pa se problemi šele začnejo, kako bi to vplivalo na najin odnos, jaz ne bi bila ljubosumna- ravno obratno, fajn bi se mi zdelo da vsi uživamo, ampak kje dobiti diskretno ki bi želela le užitkov... čustveni odnos z žensko me ne zanima, jaz potrebujem moški karakter in prihodnost z njim, urejeni seksi dami oz. bejbi pa želim nuditi potešitev spolnih strasti, to je moje skrito in seveda malce nenavadno sanjarjenje... Da ponovim vprašanje: ali je že katera imela podobno izkušnjo, kako se je odvijalo???
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 03. Mar. 2013 22:58

No, če si prepričana, da si v odnosu želiš moškega, potem si pač biseksualna, seveda. :)

Še vedno mislim, da si precej mlada in da je prihodnost s tem moškim vsekakor precej malo mogoča ... zato se bi z njim pogovorila in morda res poskusila trojčka in se ne bi preveč obremenjevala, kaj bo to prineslo, sploh če je on že rekel, da mu bi bilo to okej.

Kje najti primerno punco, če nočeš iskati na internetu ... ne vem. Nekako boš morala prebiti ta zid in stopiti v kontakt, razložiti situacijo ... mogoče kakšen gay bar?

Se mi pa ne zdi to posebej nenavadna želja, bojda o seksu z ženskami sanjari precej punc. Nimam pa žal sama te izkušnje.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov