Kam to pelje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Glor*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2013
Živjo!
Sem nekako nova na temu forumu, zato se opravičujem če je kakšna podobna tema že bila odprta.
Drugače pa rabim vaše mnenje, pomoč, itd.
Prejšnji mesec sem se začela dopisovati z nekim fantom, ki se poznava že kar nekaj časa, tudi videla sva se že in od kar ga poznam mi je všeč. Decembra pa mi je začel precej redno pisati in sicer po tistem, ko sva "zabluzila" v nekem klubu. To res ni bil moj namen, vendar sva bila oba malo preveč spila in potem se je zgodilo.
Potem me je povabil na pijačo in bilo je res fino. Ko sva se poslovila me je samo močno objel. Potem, mi je še vedno veliko pisal, dokler me ni nekega dne povabil k sebi domov, da bi gledala film. Res sem šla in bilo je vse ok. Ležala sva na kavču, objel me je, držal za roko ipd. Kot da bi s tega res kaj lahko bilo. Pri njem sicer nisem prespala, vendar sem bila precej dolgo tam. In spet, ko sem šla me je objel. Nič več. To mi je bilo po eni strani včeš, ker ni preveč vsiljiv. Vendar vseeno. Po tistem sva se videla še na eni žurki, ampak je bilo vse precej čudno. Takrat je bila zdraven tudi njegova družba. Rekel je naj pridem zdraven, ampak vsakič sem imela oblutek kot da mu je nelagodno da sem tam. Ker pa sem sama tudi precej sramežljiva nisem nič rekla. Vendar po tistem mi ni nič več pisal, nič več se nisva slišala in to me res jezi, sam se mi je zdelo da bi se s tega lahko kaj izcimilo. Ampak kaj naj bi use to pomenilo? Ali se je samo igral, ali sem mu (bila) res všeč???
Mogoče se vam bo vse skupaj zdelo precej neumno kar sprašujem, ampak sama se res ne zaljubim velikokrat, ker sem bila že kar nekajkrat razočarana. In tokrat me je res zadelo, sedaj pa je vse skupaj ena velika polomija. Kaj naj naredim? Razmišlala sem tudi da bi ga vprašala, vendar nočem izpasti čudna - kaj če z njegove strani nič ni bilo jaz pa si vse skupaj samo domišljam.
Prosim, prosim lepo povejte kaj mislite!
Hvala že v naprej.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Zgubit nimaš kaj, če ga vprašaš v čem je point.
Mogoče pa samo čaka, da bo še kaka iniciativa iz tvoje strani, ker se mi zdi kolko sem prebral, da je vedno samo on pisal pa vabil. To zna marsikoga precej jezit...
Mogoče pa samo čaka, da bo še kaka iniciativa iz tvoje strani, ker se mi zdi kolko sem prebral, da je vedno samo on pisal pa vabil. To zna marsikoga precej jezit...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- bucibabyka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2012
klok napisal/-a:Kamor boš peljala
Kaj pa vajina družina a ve kej o tem ?
Nič ni nemogoče....
- Glor*
- Sramežljivka
..ne..sicer k sm bla pri njemu sm spoznala brata pa njegovo babi..ampak ni noben nč sprašvou kdo sm pa zakaj sm tm..blo je use prece sproščen...men je blo sicer precej awkward na začetku..ampak pol ko sm vidla, da se usi čist navadn obnašajo je blo kul..pol mi je mal naprej pršlo, kokr da to stalno dela..seprau voz punce domov in jim je doma že čist navadn..no nevem..nism sprašvala...ampak vem da če bi pr men doma to vidl bi definitiuno hotl vedt kdo je ..pa zakaj.. sj pravm..ta fnt mi je en velik uprašaj..
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Res je, če je skoz un kazal interes, ti vedno prvi pisal... potem lahko da se mu zdi glupo vse skupaj. Pa ne vem, kako točno si se obnašala v njegovi družbi, če si ful sramežljiva, pa si bla skoz tiho, potem tudi lahko sklepa da ti ni...
Js bi mu ziher pisala, en lep prijazen sms mu pošlji...
Js bi mu ziher pisala, en lep prijazen sms mu pošlji...
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
- lina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2013
lep pozdrav!
Glor* nisi edina.. tudi pri meni je podobna situacija, katero se tudi trudim popraviti ampak ne vem ali mi bo uspelo..
Stvar je taka.. Pri meni se sicer takšna situacija kar dolgo vleče. Približno 4 leta. In ko sem enkrat prijateljici razlagala mojo stvar sma tudi prišle do zaključka, da je v bistu on skoz dajal pobude.. Sama nisem želela dajati vtisa kot da kooomaj čakam, da se vidiva...
Ampak glede na to da je tudi imel prej takšno punco katera ga ni klicala in niti pisala je fant očitno izgubil zaupanje do žensk in želi da tudi punca da iniciativo...
Lp
Glor* nisi edina.. tudi pri meni je podobna situacija, katero se tudi trudim popraviti ampak ne vem ali mi bo uspelo..
Stvar je taka.. Pri meni se sicer takšna situacija kar dolgo vleče. Približno 4 leta. In ko sem enkrat prijateljici razlagala mojo stvar sma tudi prišle do zaključka, da je v bistu on skoz dajal pobude.. Sama nisem želela dajati vtisa kot da kooomaj čakam, da se vidiva...
Ampak glede na to da je tudi imel prej takšno punco katera ga ni klicala in niti pisala je fant očitno izgubil zaupanje do žensk in želi da tudi punca da iniciativo...
Lp
- Glor*
- Sramežljivka
lina* napisal/-a:lep pozdrav!
Lp
No ja. Tud jaz nism hotla dajat utisa da komej čakam da se vidva pa slišva. No ampak sm zadnič mu pisala in sva zmenjena za nov film, tako da bom vrjetno enkrat nasledn tedn šla spet do njega. Ampak vedno bol vidm da je precej tak da bi ves čas samo žurou pa okol skakou. Nevem če se je lih prpraulen kej zresnt..s tem da ima 23 let. Nevem mogoče mam napačno predstavo, sam se mi zdi da pr teh letih bi se pa že lahko mal zresnli. Sem se nekak odločila da bom useen probala. Čeprou me je strah da bom spet samo razočarana pa jezna sama nase ker sm se sploh spustila v kej taga, ker se lahko hitr navežem na nekoga, pa čiist preveč se za use zasekiram. Mam kr pogost tako nesrečo da se vedno zacopam v kšnga k se rees nebi smela..čist ne resni..
- lina*
- Sramežljivka
tudi prej si omenila, da se redkokdaj zaljubis-ista stvar pri meni. Ta tvoj še niti ni tak neresen, glede na to da ima 23 let. Ta fan o katerem govorim je 26 bil star, ko se ni želel zresniti in je predlagal samo sex kolegico... Ampak sploh ne nehaš razmišljat o tipu dokler se stvar ne razjasni, vsaj tako je pri meni, zato pa tako dolgo že traja to... Enkrat je za drugič ne.. eh...
- Glor*
- Sramežljivka
Čist razumem ja. Ne vem kok je pametno da bi mu rekla pač, da nekej čutm do njega, ker očitno se on res ne bo nič zmigou. Samo k se mi res zdi, da je še čist prekmal da bi mu lahko kej taga rekla, ker sm zdej tut js precej zbegana glede tega njegovega obnašanja in res tut približno ne vem kje sm zdej. In to me rees nervira..
- exotic_x
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2010
mam filing da se dobivaš z enim fantom ki je tudi meni dajal takšne mešane signale. Začelo s eje točno tako kot pri tebi! Pa še star je 23. a mu je ime na M? prvo pijača.potem povabilo na filem. nič se ni zgodilo parkrat, no potem drugič je prišlo do lupčkanja, potem 5ič sva se že šlatala, drugač pa vseskozi pozoren. Res da doma noben nivprašal kdo sem jaz, sem isto imela filing da ni to nič takega,da vedno pripelje domov nove in zato ne sprašujejo ker so navajeni. Povabil ven me odkrito ni,le da ko smo kje bli je vedno me našel in pršu vprašat če greva ven na čik, in ko si bli frendi zraven kot da ga je sram. Potem se je interes zgubil..skratka,zgodba je šla v napačno smer.Upam da ti ne zajebeš,ker jaz sem,na koncu sm izvedela da mu je bilo do mene le da sem bila jaz preveč nazupljiva in sem misnla da se igra z mano. še vedno nevrjamem tej njegovi raazlagi,sej pravim,hladno vroče sva se šla dobro leto,potem sem pa našla nekoda resnegaa in je on postou totalno užaljen, kot da bi vseskozi tekmoval z mano,češ da zakaj ne delam faksa,kok je on oh in sploh. no po tokem čas mi še vedno ni čist jasno m epa zanima razplet tvoje zgodbe res ker je IDENTIČNA ampak đe vedno rpavim,faant najde pot do punce, VEDNO,če mu je vinteresu, bi še everest preplezu,ne pa te ego igrce.
vso srečo.
vso srečo.
- lina*
- Sramežljivka
Glor* ... nvm, če boš naredila nek korak bodi pripravljena tudi na negativen odziv, ampak naj ti to ne vzame volje ... tipi so pač takšni.. No, premisli vse skup. Ali pa počakaj, da kaj konkretnega naredi... če pa ne pa ga poskušaj pozabiti.
- Glor*
- Sramežljivka
exotic_x napisal/-a:mam filing da se dobivaš z enim fantom ki je tudi meni dajal takšne mešane signale. Začelo s eje točno tako kot pri tebi! Pa še star je 23. a mu je ime na M? prvo pijača.potem povabilo na filem. nič se ni zgodilo parkrat, no potem drugič je prišlo do lupčkanja, potem 5ič sva se že šlatala, drugač pa vseskozi pozoren. Res da doma noben nivprašal kdo sem jaz, sem isto imela filing da ni to nič takega,da vedno pripelje domov nove in zato ne sprašujejo ker so navajeni. Povabil ven me odkrito ni,le da ko smo kje bli je vedno me našel in pršu vprašat če greva ven na čik, in ko si bli frendi zraven kot da ga je sram. Potem se je interes zgubil..skratka,zgodba je šla v napačno smer.Upam da ti ne zajebeš,ker jaz sem,na koncu sm izvedela da mu je bilo do mene le da sem bila jaz preveč nazupljiva in sem misnla da se igra z mano. še vedno nevrjamem tej njegovi raazlagi,sej pravim,hladno vroče sva se šla dobro leto,potem sem pa našla nekoda resnegaa in je on postou totalno užaljen, kot da bi vseskozi tekmoval z mano,češ da zakaj ne delam faksa,kok je on oh in sploh. no po tokem čas mi še vedno ni čist jasno m epa zanima razplet tvoje zgodbe res ker je IDENTIČNA ampak đe vedno rpavim,faant najde pot do punce, VEDNO,če mu je vinteresu, bi še everest preplezu,ne pa te ego igrce.
vso srečo.
oooo ISTOO :O samo da pr nama je blo tko da sva najprej zabluzila, pol sva šla vn, pa na film sm šla..sicer me je zadnč spet povabu, ampak od tkt ni blo nobenga lupčka več..pač samo 1. me je pa vedno objeu..pa k sva film gledala sva ubistvu objeta skp ležala drgač pa nč taga..pisu mi je..po noumu leti k da bi odrezou..NČ..in me res žiucira to in bi ga najraj kr direkt uprašala kaj se gre, sam nevem če bom tkt to zmožna.. -.- drgač pa ne..na A je.. in ja mogoče se že mal ponaulam..samo..sm reees zloo zlo sramežliva..in že to da sm sploh šla do njega na film je blo zame zlooo velik...res če mi nebi tok velik pomenu dvomm da bi šla..bla sm pa taka kot da bi potres pojedla..čist sm se tresla pa bla žiučna ampak pol je blo itak use kul..ampak sj pravm..mogla bom js neki rečt al pa nardit čene bo use skupej tkole ostal al pa bo šlo samo še na dol.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]