Kondomi za njen užitek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Nimam nasveta, lahko pa povem, da ta punca ni edina ... meni je seks s kondomi (pa sva s fantom res preizkusila vse, kar se dobi na slovenskem trdu)prav gnusen, komaj se sprostim, praktično vsi kondomi me izsušijo in spermicid mi pusti neprijeten občutek. Nič ni enako kot brez, že zato, ker nič ne nadomesti občutka, ki ga da gola koža ... vsekakor se pa priporočam, če najdeš kaj, kar ji bo všeč.
Kaj pa testiranje za SPB in potem drugačna oblika kontracepcije? Itak se je fino kdaj pa kdaj preverit ...
Kaj pa testiranje za SPB in potem drugačna oblika kontracepcije? Itak se je fino kdaj pa kdaj preverit ...
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
meni kondom ali ne kondom ni omembe vredne razlike, bolj stvar navade.
so mi pa všeč durex pleasuremax.
so mi pa všeč durex pleasuremax.
Vsak raj ima svojo kačo.
- bucibabyka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2012
A tabletk pa nima al kaj? Drugače pa glede kondomov teli rebrasti... nič posebnega vseeno če imaš navaden kondom gor. Jaz najraje z mojim brez sicer sva dalj časa skupaj ampak ni lepšega občutka kot na golo kožo ne pa da me ena guma ovira Imam sicer tabletke ampak med časom ko jih nisem jemala sva pač brez in ko mu je prihajalo ga je zmeraj dal ven ... Tak da odločitev je vajina samo probita brez kondoma , sploh če je prvič ... pač zate ... mislim da bo tudi tebi drugačen filing ga dati notri brez kondoma kot pa z ČIST NARAVNO
Nič ni nemogoče....
- bucibabyka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2012
Sej pa rečeš da te je tok nakurla sej baje najbolši sex traja 3-5 min al neki tazga Mojemu tudi pa sva dolg skupaj včasih pride že hitro tam nekje 5 min pa reče ja če me tolk nakuriš čist odvisno je res od vsakega samo probej zadrževat pa menjajta položaje baje dalj zdržiš
Nič ni nemogoče....
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
zavoljo vseh možnih bolezni, ki se prenašajo s spolnostjo, prosim uporabljajta kondome. še posebej če še nista v fazi, ko lahko o tem odkrito spregovorita in se on atestira za morebitne SPB.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
No, mene pa zanima, če je tuki dejansko kdo, ki se je šel pred odnosom namenoma testirat skupaj s partnerjem ? Se mi zdi, da to v Sloveniji ni niti malo prakticirano, ali pa nihče o tem ne govori... Jaz ne bi bila užaljena ali karkoli, če bi mi to predlagal, ampak sama ne vem, če bi si to upala predlagati...
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Pol pa v vsakem primeru kondom gor, če ji paše al ne. Mislim nekaj full ekstra razlike pa tud ne more bit... al kako ne čuti? Sploh NIČ? Mislim razlika že, da je med brez in s kondomom sam da pa sploh nič ne bi čutla? Pol pa probaj nabavit one ultra tanke za večjo občutljivost.
Yada, yada, yada...
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Dej gumo gor. Kaj te briga če je njej fajn al ne? Ti pa predlagam da greš v kaki sexshop, tam majo (povečini) res prijazne prodajalce, ki se ti posvetijo in predlagajo različne vrste kondomov, pojasnijo razlike itd. Meni je tudi fajn ker nimajo samo durexa (ki ga lahko kupiš v vsakem šparu) ampak tudi kake manj komercialne znamke. Predlagam da povprašaš za securo (nemška firma), majo res svašta (od raznih lubrikantov za vzdržljivost, rebrastih, pikčastih, kombiniranih, zabavni so tudi tisti z vonjem temne čokolade). Skratka, v takih vprašljivih situacijah js ne vidim možnega razloga, da ne bi dal gor gume (ne govorim zdej o resni zvezi, kjer sta oba zdrava, si zaupata blablabla...). Tako da kupi nekaj kar se ti zdi sprejemljivo (mogoče še najbolje kak paket z mešanimi kondomi) pa jo lahko vprašaš katerega bi sprobala. Škoda riskirat zdravje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov