Kondomi za njen užitek

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Eckhart
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Eckhart » 02. Jan. 2013 15:19

Zbrisano.
Zadnjič spremenil Eckhart, dne 14. Mar. 2013 21:20, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 02. Jan. 2013 15:43

Nimam nasveta, lahko pa povem, da ta punca ni edina ... meni je seks s kondomi (pa sva s fantom res preizkusila vse, kar se dobi na slovenskem trdu)prav gnusen, komaj se sprostim, praktično vsi kondomi me izsušijo in spermicid mi pusti neprijeten občutek. Nič ni enako kot brez, že zato, ker nič ne nadomesti občutka, ki ga da gola koža ... vsekakor se pa priporočam, če najdeš kaj, kar ji bo všeč.

Kaj pa testiranje za SPB in potem drugačna oblika kontracepcije? Itak se je fino kdaj pa kdaj preverit ...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 02. Jan. 2013 15:53

meni kondom ali ne kondom ni omembe vredne razlike, bolj stvar navade.

so mi pa všeč durex pleasuremax.
Vsak raj ima svojo kačo.
Eckhart
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Eckhart » 02. Jan. 2013 15:59

Zbrisano.
bucibabyka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a bucibabyka* » 02. Jan. 2013 16:29

A tabletk pa nima al kaj? Drugače pa glede kondomov teli rebrasti... nič posebnega vseeno če imaš navaden kondom gor. Jaz najraje z mojim brez sicer sva dalj časa skupaj ampak ni lepšega občutka kot na golo kožo ne pa da me ena guma ovira :eek: Imam sicer tabletke ampak med časom ko jih nisem jemala sva pač brez in ko mu je prihajalo ga je zmeraj dal ven ... Tak da odločitev je vajina samo probita brez kondoma , sploh če je prvič ... pač zate ... mislim da bo tudi tebi drugačen filing ga dati notri brez kondoma kot pa z :) ČIST NARAVNO :D
Nič ni nemogoče....
Eckhart
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Eckhart » 02. Jan. 2013 16:50

Zbrisano.
bucibabyka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a bucibabyka* » 02. Jan. 2013 16:55

Sej pa rečeš da te je tok nakurla :lol: sej baje najbolši sex traja 3-5 min al neki tazga :) Mojemu tudi pa sva dolg skupaj včasih pride že hitro tam nekje 5 min pa reče ja če me tolk nakuriš :D čist odvisno je res od vsakega samo probej zadrževat pa menjajta položaje baje dalj zdržiš :P
Nič ni nemogoče....
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 02. Jan. 2013 17:47

Aja, to je tista deset let starejša gospa :) Hm, ja, jaz brez ne bi, sploh pa takole zgolj s FF (pa še verjetno ima ona za sabo že kar zgodovino, glede na to, da je starejša).
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 02. Jan. 2013 17:54

zavoljo vseh možnih bolezni, ki se prenašajo s spolnostjo, prosim uporabljajta kondome. še posebej če še nista v fazi, ko lahko o tem odkrito spregovorita in se on atestira za morebitne SPB.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 03. Jan. 2013 12:45

No, mene pa zanima, če je tuki dejansko kdo, ki se je šel pred odnosom namenoma testirat skupaj s partnerjem ? Se mi zdi, da to v Sloveniji ni niti malo prakticirano, ali pa nihče o tem ne govori... Jaz ne bi bila užaljena ali karkoli, če bi mi to predlagal, ampak sama ne vem, če bi si to upala predlagati...
Eckhart
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Eckhart » 03. Jan. 2013 14:19

Zbrisano.
Zadnjič spremenil Eckhart, dne 14. Mar. 2013 21:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 03. Jan. 2013 16:04

^^Pol pa v vsakem primeru kondom gor, če ji paše al ne. Mislim nekaj full ekstra razlike pa tud ne more bit... al kako ne čuti? Sploh NIČ? Mislim razlika že, da je med brez in s kondomom sam da pa sploh nič ne bi čutla? Pol pa probaj nabavit one ultra tanke za večjo občutljivost.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 03. Jan. 2013 16:07

Dej gumo gor. Kaj te briga če je njej fajn al ne? Ti pa predlagam da greš v kaki sexshop, tam majo (povečini) res prijazne prodajalce, ki se ti posvetijo in predlagajo različne vrste kondomov, pojasnijo razlike itd. Meni je tudi fajn ker nimajo samo durexa (ki ga lahko kupiš v vsakem šparu) ampak tudi kake manj komercialne znamke. Predlagam da povprašaš za securo (nemška firma), majo res svašta (od raznih lubrikantov za vzdržljivost, rebrastih, pikčastih, kombiniranih, zabavni so tudi tisti z vonjem temne čokolade). Skratka, v takih vprašljivih situacijah js ne vidim možnega razloga, da ne bi dal gor gume (ne govorim zdej o resni zvezi, kjer sta oba zdrava, si zaupata blablabla...). Tako da kupi nekaj kar se ti zdi sprejemljivo (mogoče še najbolje kak paket z mešanimi kondomi) pa jo lahko vprašaš katerega bi sprobala. Škoda riskirat zdravje.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 03. Jan. 2013 19:25

kondomi so različne debeline. imaš jih od 0,06mm pa tudi do 0,03 (ali pa je še ena nula zram :) ).

pač poglej in vzami najtanjše.
Vsak raj ima svojo kačo.
Eckhart
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Eckhart » 04. Jan. 2013 10:43

Zbrisano.
Zadnjič spremenil Eckhart, dne 14. Mar. 2013 21:21, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov