Ni mi do sexa! :S

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tanyca13
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 9. 2012
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanyca13 » 23. Dec. 2012 21:35

Živjo!

Imam en dokaj resen problem...s fantom sem skupaj leto in pol.
Moj problem je ta, da mi ni do sexa, kot mi je bilo na začetku. Na začetku sva tudi po 4x na dan. Zdej pa hočem samo 1x na dan... Moj problem pa je v tem, da ko moj fant hoče, ga zavrnem, ker meni enostavno ni do tega. Hkrati pa ko sexava, v tem ne uživam, večkrat pa se počutim kot da me nekdo posiljuje,po sexu pa mi gre na jok ali sem depresivna...on je zelo ljubeč, ni nasilen,se imava zelo zeloo rada...

Ima še kdo podobne težave?
Prosim za nasvet...!

Hvalaa
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 23. Dec. 2012 21:50

kill yourself
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Tanyca13
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanyca13 » 23. Dec. 2012 21:52

To ni rešitev!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 23. Dec. 2012 21:57

lej, očitno je nekaj narobe v tvoji psihi. mislim, da rabiš profesionalno pomoč.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Dec. 2012 22:44

look who's talking... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 23. Dec. 2012 23:01

:wein: je poln ljubezni.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 24. Dec. 2012 1:04

vidi se, da so počitnice.

1krat dnevno je načeloma čisto ok doza seksa. pa ja nisi pričakovala, da se bosta naslednjih n let naskakovala kot zajca.

tvoji občutki pri seksu so drug problem. mogoče lahko probata seksat manj, z več predigre, v pravem trenutku. ne pa samo zato, da se pač vsaj enkrat dnevno data dol.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Dec. 2012 1:04

classic cosmohelp :roll:

tanyca, se ti kej zdi kaj bi lahko bil vzrok zato? še isto čutiš do tipa kot si na začetku? si začela s kontracepcijo, z drugo vrsto? mal razmisli..
hej norci :)
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 24. Dec. 2012 12:29

Pa kwa je z vami narobe?

Lej, mogoče je problem v tem, da mislš, da morš sexat z njim. Ne gre se več za to, da si želiš, ampak ga zadovoljuješ, ker se ti zdi, da je to tvoja dolžnost.

Če ne želiš ti ni treba sexat ne 4x na dan, ne 1x na dan, ne 1x na teden, ne nikol, če ti pač ni do tega. Postavi se zase in mu lepo povej, lej men danes ni do tega. To je tvoje telo in z njim lahko delaš karkoli želiš. Vsak ima pač drugačn libido, in tud ne vrjet vsega kar prebereš na tem al pa kakšnem drugem forumu, ker so večinoma buče. Vsi cele dneve sexajo in vse ženske imajo za čuda vse fetiše k so trenutno moderni in vsi moški so nenasitni, in vsi izgledajo popolno itd. To je internet, vsak se lahko pretvarja, da dejansko živi življenje, ki si ga želi živet.

Če ti kej pomaga, men se zdi 1x na dan ogromno, so še druge stvari v življenju k jih lahko delaš s svojim fantom, ni samo sex.
Tanyca13
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanyca13 » 24. Dec. 2012 13:36

Hvala za nasvete!

Js mislim, da tiči problem nekje v moji psihi, zadnje čase sm zelo živčna in depresivna...včeraj sem se o tem z njim bol podrobno pogovorila..in mi hoče pomagat na vse načine, tako da upam da me bo vsaj na tistem področju kej bol razumeu...

Vem, da pač sex sčasoma zapade,al kako nej rečem, pač ni tolk pogost...sam pač pri meni ni sam to prisotno..čudne občutke mam...tko da delam na tem da si pomagam to dat proč...
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 24. Dec. 2012 14:00

Fatalna napisal/-a:Pa kwa je z vami narobe?

Vsi cele dneve sexajo in vse ženske imajo za čuda vse fetiše k so trenutno moderni in vsi moški so nenasitni, in vsi izgledajo popolno itd. To je internet, vsak se lahko pretvarja, da dejansko živi življenje, ki si ga želi živet.

:gut:

Sploh pa na tem forumu. Vsi lepi, vsi idealni, vsi popolni in sploh nevsiljivi z svojimi maloumnimi pripombami kot je ta:

kill yourself

:stupid:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 24. Dec. 2012 14:53

Ma daj no. Jaki problem ti je to. Bogo dekle, ko ji nič ne fali. Še f** dobi pa ji ni do njega. Uboščika. So ti zlati čeveljčki pretesni?
Pun k***c mam takih neproblemov pri ljudeh, zato sem ji to napiso. Nauči se reševat čustvene probleme, ne pa jamrat po forumih. Če ti ni do seksa pač ne seksaj. Big deal.
― Ralph Waldo Emerson
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 24. Dec. 2012 15:59

Dioniz vidm, da ne obvladaš čustev imam predlog zate: kill yourself
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 24. Dec. 2012 16:18

Punca se sekira kr ne more več kot 1x na dan seksat po dolgem obdobju, in to naj bi bil "resen problem". Je resen problem, če v lajfu počneš samo to, ja :D

Mislim, da je ena mera sarkazma bila legitimna :)
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 24. Dec. 2012 20:12

Dioniz napisal/-a:Ma daj no. Jaki problem ti je to. Bogo dekle, ko ji nič ne fali. Še f** dobi pa ji ni do njega. Uboščika. So ti zlati čeveljčki pretesni?
Pun k***c mam takih neproblemov pri ljudeh, zato sem ji to napiso. Nauči se reševat čustvene probleme, ne pa jamrat po forumih. Če ti ni do seksa pač ne seksaj. Big deal.

Na forumu imaš xy topicov, z drugačno tematiko z drugačno vsebino. Tiste teme, ki ti ne odgovarjajo, ki ti niso všeč lahko brez najmanjših nevšečnosti preskočiš, s takšnim postopkom boš zagotovo marsikoga prišparal za kakšno tvojo neumno/nesramno/neumestno pripombo.

Res ne razumem folka, ki svoje frustracije in svojo čustveno šibkost izlivajo nad nekimi random virtualnimi osebki.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]