worlf

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

zmedenka1133
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a zmedenka1133 » 23. Dec. 2012 18:12

123
Zadnjič spremenil zmedenka1133, dne 01. Apr. 2017 16:44, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 23. Dec. 2012 18:50

a si ti mau ena zmedena kura?
zmedenka1133
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zmedenka1133 » 23. Dec. 2012 18:51

Mnenja prosiim -.- sj vem da sm zakomplicirala sam useen
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 23. Dec. 2012 19:05

ti maš probleme sama s sabo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 23. Dec. 2012 19:06

mn pit. ne moreš met tipa če boš skos pijana in tarča lizačev :P in ne spoznavaj pijanih tipov.

jaz mislim da se preveč sekiraš za zunanjost. večina punc je lepih. makeup in vse to sranje je pa itak minus, vsaj zame.

pa odločit se morš. ko boš mela fanta, boš z njim, ni to tko da ga kr skenslaš ko se naveličaš.
hej norci :)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 23. Dec. 2012 19:20

Aah men je tvoj spis srčkan :D Jas sem tudi takšna, nikoli mi ni jasno zakaj bi fant ki mi je všeč, hotel bit z mano dlje kot za eno noč. Pri fantih, ki mi niso všeč, pa jas njim sem, nimam tega problema. Ironično ha :D
Bodi ponosna, da nisi takšna kot tričetrt drugih, nevem, jas se trudim :)
Ni ti pa mus z nekom bit, sam zato da bi mela fanta in da bi drugi mislili da si kao resna. Če ti do fanta ni, ti pač ni.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 23. Dec. 2012 19:22

Enmal si razvajena :) Ne moreš bit najlepša, pa tud če bi bila, to ne bi bilo dovolj za enga resnega fanta, ker ta ne bi gledal samo na videz, ampak mu bo važna tvoja osebnost (in razvajenost je zelo negativna lastnost).

Praviš, da tisti, ki so teb všeč pa ti njim nisi? Dobrodošla v klub ostalih 99.99% ljudi. Nič tragičnega se ti ne dogaja :) Uni časi, ko si brala pravljice o ljubezni so minili, in ne moreš pričakovat, da boš 3x s čevelci tlesknila in bo prišel tvoj princ na belem konju...

Praviš tudi, da ti ljudje ne povejo, da si lepa? Kdo pa naj bi ti govoril, da si lepa in zakaj točno? :rolleyes: Fant, ko ga boš imela, ti bo povedal, da si lepa, ampak zanj boš lepa tud če si "lepa na drug način".
zmedenka1133
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zmedenka1133 » 23. Dec. 2012 20:06

Noo hvala za mnenja :D
Okej ste kr usi me mal zadel :P ceprou glede razvajenosti...nism razvajena na tist materialen način, je pa res, da hočem, da je vse popolno (npr. zanč mi je en tip pisou, ker mu prej nism bla ušeč zj pa čudežno sm no in sm vidlaa da ma žensko adidas torbo :DDD hahaha in me je takoj odbiiiil hahahha oh jaa še sama vem, da je neumn to sam nemorm si pomagat..no in sm ga naslednič ignorirala k sm ga srečala -.-''). Moje kolegice pa pohopsajo kergakol tipa sam da je jst pa pač nočem in res je da men čiist dol visi, če ga nimam ampak fora jee k pol k bom mela enga tipaa pa bo kr zvedu da pred nemu sploh fanta nism mela o.O in bom takrt že nwm kok stara -.- sam to mi je smotaan :D.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 23. Dec. 2012 20:13

obremenjuješ se s popolnoma nepomembnimi stvarmi. ampak glede na to, da si 17 stara, je nekako razumljivo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 23. Dec. 2012 20:15

eh dej :P js sm 21 star pa tud nisem še mel punce. pa briga me, bom že našel eno fajn pa resno :)

kako veš a si ga zarad torbe odbila al zato ker je neodločen butl? :)
zmedenka1133
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zmedenka1133 » 25. Dec. 2012 13:05

Okeej no zaj mam pa en problemčekk :D en tip k se poznava od prej no in mi zaj piše da bi rad neki mel z menoj ...ma pa deklino.in sem rekla nič ne bo dokler jo maš..in meni je čist logično da hoče samo sex...in je reko da jo ima namen tako ali tako pustit ampak men tole ni ušeč, da nima resnih namenou ampak hoče samo sex brez obveznosti halo....no go ...kako naj se ga znebim zaj
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 25. Dec. 2012 13:50

napiši mu: nehaj mi težit, nočem imet nič s teboj, ker si mi grd.

to bi moglo delovat.
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 25. Dec. 2012 13:51

reč da se ne greš teh igric. da bi rada to kar bi rada :)
zmedenka1133
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zmedenka1133 » 25. Dec. 2012 16:29

fora je to k ga bom usak dan na busu gledala -.-
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 25. Dec. 2012 17:42

ja in? probaš bit kolegijalna, če pa ne deluje pa ignoriraš, če še bolj ne deluje, pa mu osebno poveš, da te naj pusti na miru. sredi avtobusa kr na glas, da ga bo sram :D
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov