Zanositev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
- tina novak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2012
Živjo.
Mene pa zanima v kolikem času vam je uspelo zanositi?
Ali ste mele kakšne posebne priprave?
ČAw
Mene pa zanima v kolikem času vam je uspelo zanositi?
Ali ste mele kakšne posebne priprave?
ČAw
Tincyka
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Pozdravljena
sredi poletja sem prenehala jemat KT in začela s folno kislino in B vitamini. Poskusila sem tudi maco, a me je po nekaj tednih začel bolet želodec. Nekaj časa sva še pazila, ko pa sva prenehala pazit, se je prijelo takoj. Posebnih priprav nisva imela, razen veliko smeha in heca na to, kako delama bebico.
Lp
sredi poletja sem prenehala jemat KT in začela s folno kislino in B vitamini. Poskusila sem tudi maco, a me je po nekaj tednih začel bolet želodec. Nekaj časa sva še pazila, ko pa sva prenehala pazit, se je prijelo takoj. Posebnih priprav nisva imela, razen veliko smeha in heca na to, kako delama bebico.
Lp
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Sej ne mores pricakovat da bo takoj ratalo.
Sprosti se. Ce bos napeta, pa skos razmisljala o tem kako ne rata, pa da nimas vec velik casa preden se moras o tem zacet pogoarjat z zdravniki pa druge zadeve, bo pomoje samo se slabse. Sprosti se in uzivaj
Sprosti se. Ce bos napeta, pa skos razmisljala o tem kako ne rata, pa da nimas vec velik casa preden se moras o tem zacet pogoarjat z zdravniki pa druge zadeve, bo pomoje samo se slabse. Sprosti se in uzivaj
- Bejbikaodnjega
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2013
Pozdravljen
Odločila sem se da prenehsm jemat KT.Zadnjo sem vzela 24.12, dobila M in nisem vzela nobene več.Jemala sem jih dobro leto,imam fanta in zadnje dva dni M sva seksala po 2x na dan in je spustu noter.Menstruacije zadnje 2dni je bilo lih za vzorec.Zanima me če je možnost da bi vseeno že zanosila?Zdaj uporabljava to metodo da ga da ven preden mu pride.
Hvala za odgovore.
Odločila sem se da prenehsm jemat KT.Zadnjo sem vzela 24.12, dobila M in nisem vzela nobene več.Jemala sem jih dobro leto,imam fanta in zadnje dva dni M sva seksala po 2x na dan in je spustu noter.Menstruacije zadnje 2dni je bilo lih za vzorec.Zanima me če je možnost da bi vseeno že zanosila?Zdaj uporabljava to metodo da ga da ven preden mu pride.
Hvala za odgovore.
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov