prevaral me je pred letom dni

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

micikamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a micikamala » 30. Nov. 2012 10:19

Pozdravljene,
pregledala sem precejšen del foruma, a nič identičnega našla. Če obstaja,bi prosila moderatorje, da priključijo ustrezni temi.
Dve leti sem v vezi z zdajšnim fantom. Že v začetku je bilo očitno, da je med nama malo drugačna kemija, takšna kot sva jo oba že dolgo iskala. Po pol sanjskega leta pa sva se začela odmikati. Z moje strani zato, ker me je motilo to, da vse druge sprašuje za mnenje o tem in onem, kako naj se okrog česa odloči, mene pa samo na hitro vprašal kaj mislim. Kar naenkrat, brez da bi kar koli rekel, se je želel razit. Ok nebi nič rekla, če nebi čutila, da govori eno, misli/čuti pa drugo. Zato sem bila proti. Ves čas je govoril, da rabi čas, da premisli o nama, naj ga pustim nekaj dni pri miru, da se umiri. Po par tegnih sva šla spet skupaj.
Od takrat je bilo sicer vse ok, razen občasnih preprirčkov za praktično brezveze in občasnega občutka, da si vseeno želim še globlji odnos.
Dva meseca nazaj pa sem slučajno na njegovem računalniku našla sporočila, katera si je izmenjeval z bivšo. Iz njih sem ugotovila, da se z njo že nekaj let dobiva na pol leta za kak mesec ali dva. In da se je tudi takrat, ko je meni govoril, da rabi čas za razmislek. Najprej mi je bilo tko hudo, da tud razmišlat o tem nisem mogla kaj šele govorit! A me je glodalo vsak dan bolj toliko časa, da sem mu povedala. Vse je priznal, a rekel, da je takrat robil ta epilog z njo. Da to kaj je sicer čutil do nje, ni do neobene druge, da mu je pokazala nebesa, a tudi pekel. In da je takrat končno dojel, da jo noče nikoli več ravno zato. In da želi bit z mano od tistega trenutka ko je to dojel. Celo na koleno je šel, da si želi poročit z mano in imet družino. Res je tudi, da se zadnje pol leta vedno bolj trudi za naju. Stara sva malo čez 30 (uh preveč ja za take neumnosti).
Zdrava pamet mi govori, da nimam kaj dosti za zbrat, kot da ga takoj pustim. Srce in intuicija pa da naj ostanem.
Kaj bi ve naredile v takem primeru? Se je katera že znašla v taki situaciji? Če je ostala, je bil tisti skok čez plot res zadnji? Ves čas poslušam, da prvič ni nikol zadnjič...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 30. Nov. 2012 10:43

Poslušaj pamet.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 30. Nov. 2012 11:18

aja. od "tistega trenutka" si je želel bit sam s tabo, ko mu je una pokazala pekel. tip pač sam najboljše zase išče. če bi te ljubil bi hotel bit s tabo tudi če se mu povsod drugje nebesa ponujajo.

poroka, družina.. če tip za resno ni zrel, kako bo za fotra zrel? po mojem mnenju ni bil iskren, to je rekel da bi ti nahitr v rit zlezel še preden bi bolj razmislila al ga je pa tisti pekel tok zabolel da si je v tistem trenutku dejansko želel to. tip ma pač še za razmislit kaj sploh hoče. ti pa najdi takega ki že ve :)
hej norci :)
micikamala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a micikamala » 30. Nov. 2012 11:29

Reku je da je takrat zato bil dovzeten do nje, ker je mislu, da bova midva itak šla narazen, ker sva se 'umikala' en drugemu. takrat tudi še nisva živela skup. zdaj pa že več kot pol leta živiva pod eno streho.
Slovenc79, kolk je realne možnosti, da ga je tist pekel takrat spametoval? sem pregledala vso njegovo pošto in telefon, pa nista res več imela stikov.
trenutno sem 50:50. žal se še nobeni moji prijateljici to ni zgodilo. očitno smo do zdaj živele na vatki :roll:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 30. Nov. 2012 11:43

tudi če ga je spametoval, njegovi razlogi za to zvezo so sebični. zate se zdaj mogoče trudi, ampak pač sam zato ker mu je s tabo fajn in se mu splača. če bi se mu res šlo za zvezo ne bi varal. vsaj js tako mislim no.. škoda je da sta se pač drug drugemu izmikala neki časa namest da bi razčistila vse kako in kaj.
micikamala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a micikamala » 30. Nov. 2012 11:51

Ok sigurno si ne želim bit z nekom sam zato, ker se mu splača al pa ker mi je fino.
Dober, da sva se izmikala en drugmu, sva verjetno oba kriva. Res je, da sva imela v tistem obdobju oba res precej precej hude čase po službah, poleg tega sem še ob delu začela hodet na faks. sam to so sigurno sam izgovori oz zdaj iščem opravičila za oba...
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 30. Nov. 2012 11:54

ah kaj boš poslušala nasvete tukaj gor od ljudi, ki še niti v zvezi niso bili, stari 20 let, niti še niso sexali v življenju, itd.

pojdi na kak drug forum, kjer je populacija 30+
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 30. Nov. 2012 11:56

BE, bolje nasvet od mene kot od tebe ;) btw, kako kaj v haremu tvojega?
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 30. Nov. 2012 12:00

drugače pa, bivša je bila ljubezen njegovega življenja.
najbrž je resnica, da se je ona odločila, da povsem prekine stike z njim in si našla moškega, najbrž je vsaj v resni zvezi, če ne celo poročena.
zdaj ko tip vidi da je z njo dokončno konec, želi vsaj tebe obdržati, ker pri teh letih je treba že počasi met otroke.
ti boš vedno tista druga, globjega odnosa ne boš dobila.
on bo še vedno kdaj na skrivaj jokal za bivšo.
celo povedal ti je, da tako kot je bil zaljubljen v njo, ne bo več v nobeno.

ti pa tudi nisi več mlada, si že čez 30, pri teh letih je tako, da tudi če tega pustiš, kaj boljšega se ti ne obeta. pri teh letih so povsod samo še razočaranci. drugi so pa vezani že 10 let.

druga opcija je, da se sprijazniš, da ostaneš sama.
micikamala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a micikamala » 30. Nov. 2012 12:16

brownies, poznam kar nekaj ljudi, ki so the one spoznali šele pri 40!!!!ih. in to da bi ostala sama mi ni noben problem, če se še tko čudno sliši.

kdo si pa želi biti druga ženska/moški? nihče, tudi jaz ne. je pa res, da vem kaj pomeni imet vezo v kateri je preveč ognja. pred deset leti sem jo tudi jaz imela, po tistem sem bila nekaj let raje sama. ker sem vedela, da ne bom mogla sebe dat v popolnosti. iz tistega pa sem se naučila, da veza v kateri je strašno veliko ognja ne more trajat. da ne gre za the one ampak za the perfect. the one ni tisti, ki zaneti največ ognja.

ps ... nisem vedela, da ste na tem forumu vsi tko rosno mladi...
micikamala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a micikamala » 30. Nov. 2012 12:19

še to, nekoga, ki nikoli še ni bil razočaran, si pri teh letih niti ne želim. nekako se mi zdi, da ko enkrat vidiš kaj pomeni bit razočaran bolj trezno pomisliš a boš šel v neko vezo ali ne
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 30. Nov. 2012 12:28

povprečna starost na forumu je en 25 se mi zdi. jaz sem star 21 in browneyes me ne ljubi glih tko da.. je tud pestro med nami kdaj.

jaz tudi mislim da si že u zrelih letih lahko najdeš nekoga zanesljivega.

če se ti gre pa sam za to da te nekdo razvaja in crklja in čustvom ter zvestobi ne daješ pomena, pa le poslušaj browneyes :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 30. Nov. 2012 12:43

tudi meni se zdi precej zaskrbljujoče dejstvo, da tako kot je mel rad bivšo ni nikoli imel rad nobene. tudi tebe ne. mene bi to bolj skrbelo, kot to da se je v času odmora odločil popucat s preteklostjo.

kaj boš pa naredila se moraš odločit sama. če meniš da imata prihodnost mu pač daj še eno priložnost. konec koncev sta bila na odmoru, ne v ljubečem razmerju.. ampak potem pustita preteklost za sabo. prav tako se morata naučit reševate težave s pogovori, ne pa umikom in pavzami.

če pa meniš, da ne boš mogla čez to in te bo črv dvoma razedal, mu boš to metala naprej in mu ne zaupaš da se bo res držal stran od bivše; potem je pa bolje da končata. je pa tako da pri teh letih ima vsak svojo prtljago, takšno ali drugačno. leta ti pri odločitvi naj ne bodo ovira. z današnjim napredkom medicine lahko imaš zdrave otroke in družino tudi veliko kasneje.

ps. slovenc, trideseta niso zrela leta ;) po nekaterih klasifikacija se mladi štejejo do 35 leta (pri nas do 29).
Vsak raj ima svojo kačo.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 30. Nov. 2012 12:58

povej mi, kako imaš lahko otroke z nekom, ki ti v faco reče, da tako kot je imel rad bivšo ne bo imel nobene?

jaz ne bi mogla. raje grem na umetno oploditev.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 30. Nov. 2012 12:59

no sej, trideseta so 30 - 39 :) no, je pa od vsakega posebi odvisno.. sam tam pri 40ih je že pozno za družino ustvarjat.. je treba biti že prej zrel in najt kar iščeš, če jo hočeš :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov