Kakšna zveza je to? Prosim za pomoč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Siriondil
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2012
Pozdravljeni!
Sem nov na tem forumu in sem se pred kratkim pridružil, zato se opravičujem, če naslov ali tema mogoče nista primerna.
Najprej želim povedati, da sem veliko tem prebral na forumu o problemih v zvezah itd... Nisem pa prišel do nekega zaključka oz., da bi bilo nekako povezano z mojo težavo. Prosil bi za kakeršen koli Vaš nasvet iz ženske strani in kot tudi sem zasledil tudi moškega dela. Star sem 24 let, končujem faks in se s tem tudi zaposliti.
Moja zgodba:
Že v srednji šoli natanko v 2. letniku sem se zagledal v punco, ki je bila tudi moja sošolka. Pač pride čas, ko se zagledaš v neko osebo in ti postane zelo všeč. Nakar se je nakoncu izkazalo, da sva se oba zagledala v drug, drugega vendar sva si rekla,da ne bova to razkrivala pred razredom in da bo najina ljubezen(všečnost) skrita in nisva počela veliko teh poljubljanj itd... Vse je blo lepo občasno sva se tudi pogovarjala itd...
Ko je prišel plesni za maturanca v četrtem letniku je ona kar rekla med plesom, da najbolje, da midva končama. Jaz sem bil pač šokiran in mi je bilo resnično nerodno potem tudi plesat, ampak sem pojedel to in tudi odplesal vse kot je treba. Bilo je težko, ker ženska je zelo vredu, korektna, prijazna tudi izobražena... o tem nekoliko kasneje še.
2. leti se nisva nič slišala ne pogovarjala, osebne zamere nisem gojil do nje, saj se mi ne zdi prav, da pač človeka sovražiš ni pa mi bilo pač prijetno. Pozabil sem jo, zbrisal tudi telefonsko številko... Nakar mi ona po 2. letih spet pošlje sporočilo, da če bi spet poskusila z srečanjem itd...
To je bilo konec 1.letnika faksa. Rekel sem si vredu bom poskusil še enkrat in to nekoliko bolj zares.
V glavnem sedaj pa imam problem 5.let se že trudim/va, da bi stvar končno prerasla v nekaj več in to sem ji že želel večkrat pokazati, kot je tudi ona že rekla. Sva se dotikala drug drugega poljubljala itd... V teh 5. letih sem se trudil peljal v kino, povabil na večerjo(zmenek), dal tudi darilca, ki ji nekaj pomenijo, bila sva recimo na morju prvič skupaj in seznam bi lahko še našteval. V zameno ne vem, sem dobil kaj, vendar meni je bilo dovolj že, da se je nasmehnila in da je pokazala, da ji je res všeč. Probam v glavnem, da ji je prijetno in, da je srečna, ker če je ona sem tudi jaz . Naj omenim še to bil sem že pri njenih starših in ona si želi spoznati tudi moje. Hodiva pa tudi na plesne sedaj.
Sliši se lepo in prav ampak problem je sedaj naslenji.
V najinem odnosu do sedaj ni bilo nobenega spolnega odnosa, poljubljanja je bilo malo( preštej na prste) kot tudi, ko želim jaz osebno nanesti pogovor na naju, me mrko pogleda in gleda drugam, kot da nima nobenega spoštovanja do mene. Ko recimo želim, da bi preživela več časa skupaj predvsem zadnje čase mi reče, da nima časa, da je preveč zaposlena s faksom, da se mora obadati z erazmusi z njimi preživi po cele dneve, gledajo filme... recimo enkrat sem predlagal(že tudi večkrat), če se malo sprehodiva in mi je odgovorila, da se ji ne da, da je utrujena. Z kolegico pa je zadnjič recimo takoj šla...(eden od primerov). Ker smo moški baje nerazumevajoči in ne znamo prisluhniti pač jo poskušam razumet. Ko recimo želim, da bi prišlo do fizičnega kontakta preprosto ne želi, jaz pa tudi ne želim nekaj izsilit, nenazadnje jo imam rad in jo spoštujem.
Stara je 24 let, končuje magisterij in oba nisva imela pred tem nobene zveze.
Napisal bi še marsikaj ampak bi bilo že res predolgo:). Se opravičujem in zahvaljujem za vašo pomoč! Če ni marsikaj še jasno zveseljem še dopišem in bi res želel, da mi pomagate, ker enostavne več ne vem ali jaz delam kaj narobe ali ona, ali naj se še trudim naprej in upam, da bo enkrat svoja čustva izpovedala? Hvala
Sem nov na tem forumu in sem se pred kratkim pridružil, zato se opravičujem, če naslov ali tema mogoče nista primerna.
Najprej želim povedati, da sem veliko tem prebral na forumu o problemih v zvezah itd... Nisem pa prišel do nekega zaključka oz., da bi bilo nekako povezano z mojo težavo. Prosil bi za kakeršen koli Vaš nasvet iz ženske strani in kot tudi sem zasledil tudi moškega dela. Star sem 24 let, končujem faks in se s tem tudi zaposliti.
Moja zgodba:
Že v srednji šoli natanko v 2. letniku sem se zagledal v punco, ki je bila tudi moja sošolka. Pač pride čas, ko se zagledaš v neko osebo in ti postane zelo všeč. Nakar se je nakoncu izkazalo, da sva se oba zagledala v drug, drugega vendar sva si rekla,da ne bova to razkrivala pred razredom in da bo najina ljubezen(všečnost) skrita in nisva počela veliko teh poljubljanj itd... Vse je blo lepo občasno sva se tudi pogovarjala itd...
Ko je prišel plesni za maturanca v četrtem letniku je ona kar rekla med plesom, da najbolje, da midva končama. Jaz sem bil pač šokiran in mi je bilo resnično nerodno potem tudi plesat, ampak sem pojedel to in tudi odplesal vse kot je treba. Bilo je težko, ker ženska je zelo vredu, korektna, prijazna tudi izobražena... o tem nekoliko kasneje še.
2. leti se nisva nič slišala ne pogovarjala, osebne zamere nisem gojil do nje, saj se mi ne zdi prav, da pač človeka sovražiš ni pa mi bilo pač prijetno. Pozabil sem jo, zbrisal tudi telefonsko številko... Nakar mi ona po 2. letih spet pošlje sporočilo, da če bi spet poskusila z srečanjem itd...
To je bilo konec 1.letnika faksa. Rekel sem si vredu bom poskusil še enkrat in to nekoliko bolj zares.
V glavnem sedaj pa imam problem 5.let se že trudim/va, da bi stvar končno prerasla v nekaj več in to sem ji že želel večkrat pokazati, kot je tudi ona že rekla. Sva se dotikala drug drugega poljubljala itd... V teh 5. letih sem se trudil peljal v kino, povabil na večerjo(zmenek), dal tudi darilca, ki ji nekaj pomenijo, bila sva recimo na morju prvič skupaj in seznam bi lahko še našteval. V zameno ne vem, sem dobil kaj, vendar meni je bilo dovolj že, da se je nasmehnila in da je pokazala, da ji je res všeč. Probam v glavnem, da ji je prijetno in, da je srečna, ker če je ona sem tudi jaz . Naj omenim še to bil sem že pri njenih starših in ona si želi spoznati tudi moje. Hodiva pa tudi na plesne sedaj.
Sliši se lepo in prav ampak problem je sedaj naslenji.
V najinem odnosu do sedaj ni bilo nobenega spolnega odnosa, poljubljanja je bilo malo( preštej na prste) kot tudi, ko želim jaz osebno nanesti pogovor na naju, me mrko pogleda in gleda drugam, kot da nima nobenega spoštovanja do mene. Ko recimo želim, da bi preživela več časa skupaj predvsem zadnje čase mi reče, da nima časa, da je preveč zaposlena s faksom, da se mora obadati z erazmusi z njimi preživi po cele dneve, gledajo filme... recimo enkrat sem predlagal(že tudi večkrat), če se malo sprehodiva in mi je odgovorila, da se ji ne da, da je utrujena. Z kolegico pa je zadnjič recimo takoj šla...(eden od primerov). Ker smo moški baje nerazumevajoči in ne znamo prisluhniti pač jo poskušam razumet. Ko recimo želim, da bi prišlo do fizičnega kontakta preprosto ne želi, jaz pa tudi ne želim nekaj izsilit, nenazadnje jo imam rad in jo spoštujem.
Stara je 24 let, končuje magisterij in oba nisva imela pred tem nobene zveze.
Napisal bi še marsikaj ampak bi bilo že res predolgo:). Se opravičujem in zahvaljujem za vašo pomoč! Če ni marsikaj še jasno zveseljem še dopišem in bi res želel, da mi pomagate, ker enostavne več ne vem ali jaz delam kaj narobe ali ona, ali naj se še trudim naprej in upam, da bo enkrat svoja čustva izpovedala? Hvala
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Siriondil napisal/-a:V glavnem sedaj pa imam problem 5.let se že trudim/va, da bi stvar končno prerasla v nekaj več
Veš kaj, če bi bilo obema do "kaj več," se sploh ne bi bilo treba tako strašno trudit, da prideta skupaj.
Ima te za rezervo, da si ego pumpa, s tabo pa nima namena biti. Ampak ti tega ne bo direktno rekla, ker potem bi zgubila oboževalca, s katerim se tolaži, ko jo tisti tip, ki ga ona hoče, zavrne.
Žal.
-
schjora - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 11. 2012
- Kraj: Lj
tole po moje sploh ni zveza, iz katere bi se lahko kaj naprej razvilo. zdi se mi, da se punca boji, da bo ostala sama in te ma samo za en back-up, takoj, ko bo okrog prišel bolj primeren/zagret/... kandidat, bo pa pobrala šila pa kopita.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
trapasta zveza je to. ob vsem tem je pa najhuje to da se ti počutiš krivega kot nerazumevajoč, kao "tipičen" moški.. v bistvu je ravno ona taka. in verjetno ima tud neke svoje egoistične načrte nekje - ima te samo za rezervo.
jaz na tvojem mestu se sploh ne bi več ubadal.. rekel bi da sva samo pač prijatelja. pogovor? men se zdi da ne. pač človek če ima koga rad si vzame tudi čas, poskrbi zanj. ona pa ni taka, očitno ima v glavi samo to kar njej paše na druge pa niti pomisli ne.
jaz na tvojem mestu se sploh ne bi več ubadal.. rekel bi da sva samo pač prijatelja. pogovor? men se zdi da ne. pač človek če ima koga rad si vzame tudi čas, poskrbi zanj. ona pa ni taka, očitno ima v glavi samo to kar njej paše na druge pa niti pomisli ne.
hej norci
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
schjora napisal/-a:tole po moje sploh ni zveza.
There, I fixed it!
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Siriondil napisal/-a:Ko je prišel plesni za maturanca v četrtem letniku je ona kar rekla med plesom, da najbolje, da midva končama. Jaz sem bil pač šokiran in mi je bilo resnično nerodno potem tudi plesat, ampak sem pojedel to in tudi odplesal vse kot je treba. Bilo je težko, ker ženska je zelo vredu, korektna, prijazna tudi izobražena... o tem nekoliko kasneje še.
Čaki, čaki, čaki mal. Wow. Dej mi nekej razlož. Kako je možno, da je ona korektna in "zelo vredu", a tebi da konec vmes med plesanjem maturantca???
Točno je vedla, da vmes med plesom ne boš mogel odreagirati drugače, kot sprejeti njene odločitve, saj sta morala plesati naprej. V bistvu te je postavla v totalni šah mat, ti si pa lahko samo plesal naprej, z nasmeškom na obrazu. Kakšna dramatična, že kar filmska scena! Tale tvoja ljubavna ni od muh! Očitno ji je bilo tudi popolnoma vseeno, da ti je pokvarla maturantski ples, ki je samo 1x v življenju!
Aja, če bi bla zares vredu in korektna, in spoštljiva, bi izbrala en intimen trenutek na štiri oči in ti razložila, da je med vama konec. Tako bi imel čas in možnost izraziti svoja čustva, povedati, kaj čutiš, odragirati. Ona te je s tem, da ti je dala konec vmes med maturantskim plesom, v bistvu totalno kastrirala (čustvena kastracija). In tako se počutiš še sedaj, ko se hočeš začeti pogovarjati o temah, ki te težijo, ona pa samo neverbalno sporoči, da kakšen pacek pa vendarle si - zopet ti prepreči, da bi se izrazil, skratka še naprej te kastrira... Odloči se in postani pravi moški... Lp
Zadnjič spremenil carrie_, dne 29. Nov. 2012 19:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Tearjerker napisal/-a:schjora napisal/-a:tole ni zveza.
There, I fixed it!
I did too.
It was forever..but it didnt last long..
- Weilyi.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2012
A je tukaj sploh še karkoli za rečt? Pa kakšni dvomi neki. Ti si mislil, da je to zveza ona pa se očitno samo pretvarja da je. V petih letih lahko na prste prešteješ kolikokrat sta se poljubljala? A se hecaš? To sploh ni bila / ni nobena zveza, ti pa si vrgel 5 let stran za punco, ki te ni vredna! Dobro vrgel stran, nekaj se boš že naučil.
Po eni strani te spoštujem, ker je očitno da jo imaš rad in se tako trudiš, AMPAK po drugi strani pa si pravi bedak (ne preveč osebno jemat ), ker je več kot očitno, da te punca izkorišča oz. te ima za neke skrivne namene. To ljubezen vsekakor ni, kar je dovolj!
Po eni strani te spoštujem, ker je očitno da jo imaš rad in se tako trudiš, AMPAK po drugi strani pa si pravi bedak (ne preveč osebno jemat ), ker je več kot očitno, da te punca izkorišča oz. te ima za neke skrivne namene. To ljubezen vsekakor ni, kar je dovolj!
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
vem, da je pa zelo težko, kar tako z nekom prekinit stike, ki ga imaš rad. ampak verjemi, dokler nista imela nobenega fizičnega kontakta ali karkoli podobnega, ti bo dosti lažje. samo stisnit bo treba zobe par dni, morda kak teden, če je res kriza pa kak mesec. v tem času se ukvarjaš s svojimi stvarmi, se jim pošteno posvetiš in lej ga 'zlomka' prikaže se nova z iskrenimi in poštenimi čustvi in nameni (ker kot smo ugotovili, obstaja res velika šansa, da je tipica en malček izkoriščevalska - mogoče zdaj ko si 'znotraj' tega, se ti ne zdi, da je temu tako, toda ko se boš malce bolj oddaljil, boš opazil, da morda res vse skupaj ni bilo tako lepo in dobro, in pa navsezadnje, da niti ni tako 'dobra, vredu, korektna, poštena' oseba )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov