Veza resna/neresna

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

M07
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a M07 » 24. Nov. 2012 16:35

Poredko se oglašam na forumih, no občasno mogoče na kakšnem tehničnem forumu. Sedaj pa sem se oglasil, ker bi rad slišal še kak drug pogled na resno zvezo.

Z Majo sediva v lokalu in čvekava o raznih aktualnih zadevah....najino čvekanje prekine zvonjenje njenega mobilnega telefona...... Ko konča pogovor je vidno razburjena vprašam jo če je kaj narobe ona pa samo zamahne z roko in pravi mah pusti Nina ima spet neke težave sama s seboj in predvsem partnerjem.... Sledi trenutek tišine.....jaz ji postavim sto vprašanj katera Nina, kakšne težave.......
In potem mi Maja začne razlagati zgodbo o svoji kolegici Nini.....mene so sama ušesa. Nina je 29 letna punca, ki je že 6 let v zvezi z Davidom, ki je 6 let starejši od nje. Zveza, ki jo imata je od samega začetka burna.....in polna nekih preobratov. David je poslovnež ima dosti denarja, vikend na morju, dobre avtomobile......skratka denarja na pretek. In po besedah Maje je to Nini najpomembneje......njej je pomembno, da je finančno priskrbljena in pa da ima lepega in vplivnega moža......., čeprav vse ostalo ni tako kot mora biti. David več krat Nino pretepe ali pa dodeli kakšno klofuto.....pa tudi zvest ji ni......Nina to ve....vendar ne ukrepa.....
Maja se je hotela pogovoriti v Nino vendar ji je Nina pravi, da če ga pusti izgubi streho nad glavo, denarno podporo, dober avto, vikende na morju, smučanje dvakrat na leto.......tega noče zamuditi oziroma spustiti iz rok. Jaz se nad vsem malo zamislim in si mislim punci več pomenijo denar in materialne stvari kot spoštovanje, ljubezen, zaupanje.....tukaj se z Majo oba strinjava.
Spijeva pijačo čvekava še malo in hitiva vsak v svojo smer.

Zvečer po vseh sestankih se vozim priti domu in se malo zamislim, koliko je še takšnih in drugačnih vez. Poznam jih kar nekaj, ki so propadle ali pa pari slepijo sami sebe in vztrajajo v zvezi z izgovorom saj bo bolje, pa morava potrpeti zaradi otrok vendar slepita on drugega oziroma mučita en drugega. Pa še ena stvar, ki jo nikakor ne prebavljam je ljubosumje in vezanje partnerja nase....če dam za primer: Punca fanta ne pusti na pijačo z svojo družbo in obratno. Če pa že gresta na pijačo si postavita ure in sta več prisotna na telefonu, kot v družbi skratka meni osebno bolano.
Druga stvar če pa če si z nekom samo zaradi tega, ker je materialno priskrbljen ali pa samo zaradi tega ker imam dobro postavo.......ostale stvari pa niti malo ne funkcionirajo.

Meni osebno se zdi zelo pomembno, da v zvezi prava iskrena ljubezen, spoštovanje, prijateljstvo, zaupanje........., da zveza funkcionira tako kot mora. Ni pa nobena zveza idealna in večna tudi vsaka trdna veza se lahko konča.
Enako se mi zdi za prijateljstvo......če ni spoštovanja ni pravega prijateljstva.

Kako pa je vaše razmišljanje glede vez......

Upam, da nisem predolg........lep pozdrav
lizika07
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lizika07 » 24. Nov. 2012 16:49

Očitno punca premalo ceni sebe in so ji veliko bolj pomembne stvari v življenju materialne dobrine kakor pa pač stvari, ki se ne dajo kupit, torej zaupanje, dober odnos itd,..pa po mojm mnenju, če jo že zdej pretepa, kaj šele bo, ampak očitno bo vse to prenašala, samo da bo mela lepe, drage obleke, supr avto, hišo z bazenom pa nevem kaj še use...če bi bla jst na njemn mestu, nebi pustila fantu da tko dela z mano in bi pač odšla..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Nov. 2012 16:56

to so pač pokvarjeni in manipulativni ljudje ki v zvezi iščejo korist. sploh ni nobena zveza ampak nekakšno poslovno partnerstvo s sexom.
hej norci :)
M07
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a M07 » 24. Nov. 2012 17:03

Žalostno vendar resnično, da ljudje gledajo samo na materialne dobrine.....vse ostalo jim ni pomembno. Pač meni se zdi pomembno, kako se z osebo ujameš v vseh pogledi......da nisi z nekom, ki ti je vizualno všeč,nimata pa nobenih skupnih interesov. Taka zveza je lahko kratkotrajna.....na dolgi rok pa so bolj pomembne druge stvari.

Lp!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Nov. 2012 17:09

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:32, skupaj popravljeno 1 krat.
M07
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a M07 » 24. Nov. 2012 17:13

Pozdrav!

Jaz ne trdim, da je Nina pokvarjena ali karkoli drugega......pač čudno mi je, da nekdo vstraja v taki vezi.......samo zaradi materialnih dobrin......in trpi.
Nina je še vedno v vezi z Davidom.....

Lp!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Nov. 2012 17:15

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:32, skupaj popravljeno 1 krat.
M07
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a M07 » 24. Nov. 2012 17:21

Pozdrav!

Z Majo sva znanca in se občasno dobiva na pijači (sodelujeva poslovno)......tukaj se mi ne zdi nič narobe.
Pač tema je nanesla na Nino.......ravno zato ker poznam še nekaj Nin in Davidov sem zgodbo vrgel na forum..., da vidim tudi kaj si o teh zadevah mislijo ostali.

Lp!
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Nov. 2012 17:26

sirova da si z nekom sam zato ker živiš u vili, te nekdo vozika z luxuznim avtom in te vozi na smučanje je to manipuliranje 100 na uro. tale Nina je pokvarjena do amena.
še huje bi bilo če bi ta David dejansko ljubil in spoštoval tako pokvarjenko. je pa tudi sam pokvarjen, zato sta glih za skupaj. in naj tudi ostane tako, brez da še druge morda poštene ljudi izkoriščata in kvarita.

vedno več je takih ljudi, ampak takih ki več dajejo na spoštovanje, ljubezen, poštenost je pa tudi še vedno nekaj. in tisti si zaslužijo da dobijo kar si želijo, ne ta pokvarjena golazen.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Nov. 2012 18:01

...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 24. Nov. 2012 18:13

temu davidu in nini že paše, da sta v takem razmerju, drugače ne bi bila skupaj. noben ne ljubi nobenega. itak je njemu jasno, da je ona z njim zaradi denarja, in očitno mu javna podoba več pomeni kot zadovoljna družina, zato ji pa kdaj prisoli kako vzgojno. njej pa isto. pa kaj folk briga, če se tepeta, če se izkoriščata ali karkoli tretjega (dokler kak otrok ne trpi) če noben od njiju ne prosi za pomoč.

zase želim razmerje, kjer partnerja tekmujeta v medsebojnem razvajanju drug drugega, kjer se lahko s partnerjem pogovoriš o vseh mogočih problemih in sta potem sposobna najt neko skupno rešitev, kjer imata partnerja posluh za drug drugega ter se spoštujeta, kjer ni vedno na prvem mestu Jaz ampak je tudi On/a. všeč mi je ta pocukrana sreča, ki pa jo je na dolgi relativno težko vzdrževat.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Nov. 2012 18:19

sirova štručka napisal/-a:obremenjuj s tem, zakaj si ti samski, pa tako lepo sliko o tem, kakšna bi zveza morala biti, imaš, ne pa, zakaj eni Davidi in Nine ostajajo v nikakvih zvezah.

sej se, še preveč. to je moja glavna skrb da ne fašem ene take manipulatorske frajle :P
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 24. Nov. 2012 18:27

^ ne se bat slovenc. moja mami vedno pravi, da dobiš takega partnerja, kot si ga zaslužiš.

sam fora je, da lahk da to ni isto kot tist kar ti misliš, da si zasužiš ;)
Vsak raj ima svojo kačo.
M07
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a M07 » 24. Nov. 2012 20:15

Pozdrav!

Sirova štručka mislim, da nisi čisto razumela, kaj sem jaz želel poudariti oziroma povedati v tem postu. Jaz tukaj povem en primer in v tem nastopata Nina in David.....lahko bi bila Špela in Dejan. Sploh pa je napačno, da misliš, da se jaz obremenjujem z njunim življenjem...jaz ju sploh ne poznam.....oziroma jih poznam samo iz zgodbe moje kolegice Maje.
Jaz sem hotel v svojem postu povedati, da se mi zdi da je za kakršno koli vezo pomembno zaupanje, spoštovanje, iskrenost...zaljubljenost vse to pred materialnimi dobrinami.
To je bil moj namen.....slišati še kaj ostali mislijo o zvezah in kaj je njim pomembno.

Drugače pa je uganila si sem samski trenutno.......samo to je že druga zgodba.

Lp!
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 24. Nov. 2012 20:43

Jaz pa mislim, da si malo premalo pik dodal v stavke.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov