Strah pred tičem :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- PDE5i
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2012
eni ste pa res takoj pametni. najbrž sva o tem že govorila, večkrat (kar sem tudi napisal) o vseh podrobnostih o odnosu pa ravno nebi razpredal.
zanimale so me vaše ideje, zakaj bi se ženska lahko tako vedla. mogoče lastne izkušnje, izkušnje kolegic itd, ker me njeni odgovori ne prepričajo.
ampak hvala vseeno!
zanimale so me vaše ideje, zakaj bi se ženska lahko tako vedla. mogoče lastne izkušnje, izkušnje kolegic itd, ker me njeni odgovori ne prepričajo.
ampak hvala vseeno!
Zadnjič spremenil PDE5i, dne 22. Nov. 2012 10:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Kaycii* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2011
In to si pogruntal po 4 letih? Kako to, da nisi nikoli prej tega ji omenil? Mislim, če bi te nekaj "motilo" oz. bi hotel nekaj več, bi lahko glede na to, da sta že 4 leta skupaj to izrazu že velik prej. No vsaj js tko razumem zvezo, da lahk partnerju povem kaj želim, še posebej pa pri seksu . Jaz bi enega lepega večera, ko bi se mal stiskala, pa muckala načela to temo, mal po ovinkih, da ne pride do kakih zamer, in povprašala kar te zanima
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
PDE5i napisal/-a:Tudi seks je dober, ni pa odličen
težava je v tem da nje ne zanimam gol oziroma se mi zdi da mojega tiča niti gledat noče (suha postava, konkreten tič). razumem da je moško navdušenje nad ženskim telesom (ga izkazujem a vsakič manj, ker se mi zdi neumno) svetlobna leta pred obratno situacijo, ampak vseeno.......
večkrat, tudi med seksom sem že nakazal in rekel (tudi skozi hec) da naj malo stvari v svoje roke vzame, pa nič.
In kaj je potem slab seks?
Pa ne, ni res, da je žensko navdušenje nad moškim telesom svetlobna leta (WTF?!) za moškim navdušenjem nad ženskim telesom!
Meni se zdiš bedast, da po 4 letih (!) sprašuješ o tem na forumu. To se po 4 tednih seksanja sprašuje!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Men pa ni jasno kakšno nenavadno visoko spolno slo imajo v povprečju cosmo forumaši(-ce)
Ne vem, a vam je res tolk nepojmljivo, da je nekomu pač manj do seksa..
(pa prosim ne mi zdej z izjavami ala "taka oseba sploh še ne ve kaj je dober sex" / "oseba ne sexa s pravim", tralala - I'm not buying it)
Ne vem, a vam je res tolk nepojmljivo, da je nekomu pač manj do seksa..
(pa prosim ne mi zdej z izjavami ala "taka oseba sploh še ne ve kaj je dober sex" / "oseba ne sexa s pravim", tralala - I'm not buying it)
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Jao, zakaj morajo ljudje izbrisat originalni in primarni post. Če sem prav dojela, ima tip punco, ki ga noče prijet v roke ali karkoli v tej smeri. In to punco ima že dlje časa?
Zame to ni normalno. Jaz si ne predstavljam, da ga tipu nebi prijela ali ga oralno zadovoljila. Pač zame oralni sex ali vsal malo stimulacije z roko paše k spolnemu odnosu.
Ženska, ki pa tega ne počne ima pa neke zadržke. Ali je tako nesamozavestna, ali je nesigurna kako se temu streže ali pa ima kake psihološke probleme (mogoče da je to kaj slabega če ga ona prime v roke, kaj pri vzgoji ali karkoli). Ali pa je pač samo frigidna...
Zame to ni normalno. Jaz si ne predstavljam, da ga tipu nebi prijela ali ga oralno zadovoljila. Pač zame oralni sex ali vsal malo stimulacije z roko paše k spolnemu odnosu.
Ženska, ki pa tega ne počne ima pa neke zadržke. Ali je tako nesamozavestna, ali je nesigurna kako se temu streže ali pa ima kake psihološke probleme (mogoče da je to kaj slabega če ga ona prime v roke, kaj pri vzgoji ali karkoli). Ali pa je pač samo frigidna...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
schpeltza napisal/-a:Jao, zakaj morajo ljudje izbrisat originalni in primarni post.
Jp, katastrofa, zanimala so ga mnenja in nasveti glede njegove predstavljene situacije, in ko jih dobi, se usaja na uporabnike, ker očitno ni hotel tega slišat Čisto nerazumno
Drugače se pa strinjam s schpeltzo
- PDE5i
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2012
problem je v tem da je polovica ljudi tukaj polpismenih (sem napisal da sem se o tem že večkrat pogovarjal z njo-in kaj dobim kot prvi odgovor?)
tudi nisem prosil za mnenje o tem kakšen sem oziroma kaj naj naredim (pa si očitno nekateri ne morejo pomagat, da nebi delili svoje modrosti)
le manjši del komentatorjev je dojel in mi pomagal (so napisali možen razlog za njeno vedenje)
in sem ugotovil, da nima smisla o tem po forumih, ter zaradi tega spremenil originalni post
pa fajn se mejte
tudi nisem prosil za mnenje o tem kakšen sem oziroma kaj naj naredim (pa si očitno nekateri ne morejo pomagat, da nebi delili svoje modrosti)
le manjši del komentatorjev je dojel in mi pomagal (so napisali možen razlog za njeno vedenje)
in sem ugotovil, da nima smisla o tem po forumih, ter zaradi tega spremenil originalni post
pa fajn se mejte
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov