Pojdi domov!!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Special CHICK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Special CHICK » 02. Nov. 2012 9:31

Pozdravljene.

Imam problemcek in sicer me zanima mnenje malo starejsih "deklet". Stara sem 26 let, partner pa jih ima 37. Vse lepo in prav, vendar se zadnje case vse podira. Skupaj sva ze 4 leta, pri njemu pa zivim 3 leta.

Ne razumem zakaj vsake toliko casa od njega slisim "pojdi domov, jutri bi rad sel ven". Meni se to zdi skrajno sebicno, glede na to da se je bil pripravljen spustiti v zvezo. Posiljati nekoga domov kot kakega psa, in ga nato ko izkoristis "prosti cas" poklicati nazaj se mi zdi iskreno zelo otrocje. Tudi sama sebe cenim dovolj, da zagotovo ne bom ob vsaki njegovi zelji skocila, vzela par stvari in doma cakala da me bo gospodic poklical. Sem razmisljala da bi vzela vse stvari in odsla domov, pa ne za dan, dva..temvec mesec, dva... :) Saj pravi da naj vse pustim pri njemu in grem samo malo pogledat starse. Mislim kaksna traparija. Kateri moski pri teh letih ne razume kaj pomeni biti v zvezi?

Zanima me kaj menite, do kam lahko moski gre in kdaj je najboolje vse skupaj opustiti in ga pustiti samega ce ze tako hoce. Da se razumemo, mi je kristalno jasno da nekdo potrebuje cas zase, da pa me nekdo posilja domov ko to njemu zapase...ne hvala. Ce zeli zvezo koncati jo lahkoo, ce zeli da ziviva vsak na svojem tudi lahko. Ne bo pa me posiljal kamorkoli bo hotel in kadarkoli se mu bo zljubilo. To sem mu parkrat povedala, vendar se vedno ko mu kaj ni prav rece "pojdi domov".

Tega se mi neda vec poslusati...Kaj pa ve nasplosno menite o tem :)

LP
It`s all about taste. If you are cheap, nothing helps.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 02. Nov. 2012 9:36

Torej. Imaš 37-letnika, ki hodi ven? Super ql.
No-meni bi enkrat rekel pojdi domov in bi šla, ampak nazaj več ne bi hodila. (mimogrede, meni se zdi prestar za neke žurke in bi mi bilo že to sumljivo, neresno, po drugi strani pa če gre človek ven, ga lahko partner počaka doma,ne pa da ga naženeš k staršem).
The world is as you are.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Nov. 2012 9:40

Meni se zdi precej problematično, da že par let živita skupaj, pa on ne smatra, da si ti tam doma. Očitno si zanj gostja.

Na bolj površinskem nivoju pa tudi ne razumem, zakaj bi ti morala kam hodit, če gre on ven.
Special CHICK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Special CHICK » 02. Nov. 2012 9:51

Se strinjam :) Sej nic ne recem drugace je vse vecere z mano, kdaj pa kdaj tudi kam greva (vendar ne vec na tak nacin kot na zacetku-tako noro :P ). Ampak res se mi zdi skrajno grdo glede na to da smo se ze vsi navadili da je tako, njegovi starsi in moji starsi...vsi smo se navadili da v soboto hodiva na kosilo k mojim starsem v nedeljo pa k njegovim. Drugo bi bilo ce bi me zelel pustiti ali ce bi se zveza zakljucevala, potem bi seveda sla nebi visela pri njemu. Res se sprasujem ali bo cez deset let rekel" otrok joka daj odnesi ga ven za kaksen teden da se spocijem". Ne vem ce si sploh se zelim imeti taksnega partnerja, ki kar naprej govori da je vse rutinsko da to ni zivljenje. Potem naj me zapusti in naj si ustvari zivljenje po svojem okusu. Bolje kot pa da mi nakoplje nepotrebne stroske bencina medtem ko se vozim gor in dol po njegovi zelji. Saj gre za teden dni smucat januarja s kolegi, saj vedno nekam gre, mislim zelim reci da mu ne utrujam in ga ne omejujem...Mislite da se je kdaj potrudil in zelel stvar izboljsati. Ne govorim o tem da bi me vozil na drage vecerje ampak o tem da bi se vsaj potrudil videtii kaj dobrega v meni (nama), da bi poskusil prebuditi obcutke. Nic, vsakic me poslje domov, in obenem zeli biti z mano O.o
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 02. Nov. 2012 10:34

kot prvo, ne vem zakaj bi moral človek pri 37ih opustiti svoje socialno življenje. iti ven ne pomeni nujno pi v parku in potem bruhat v prvem jarku.

kot drugo, ne vem zakaj bi morala it ti zaradi tega domov. aja kosilo. tedensko. v soboto pri tvojih, v nedeljo pri njegovih. meni se to tudi zdi precej rutinsko.
a prav morta vsak vikend pri starih viset?
Special CHICK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Special CHICK » 02. Nov. 2012 10:41

Ne, dalec od tega...sem zelela s tem samo povedati da "vsi" vemo da ziviva skupaj, potem pa me ob vsakem problemu posilja domov. Seveda ne grem ker se mi zdi izpod casti hoditi domov da bi moji ni njegovi videli kako sem odsla takoj ko se je on spomnil. Se mi zdi da ce je v zvezi problem se ga resi znotraj nje, ne reces vedno partnerju "potem pa pojdi domov". Seveda ne zelim da opusti druzabno zivljenje, ravno nasprotno. Glede tega imam sama pri sebi vse razcisceno :) Moti me posiljanje domov, v zvezi se je pac treba pogovoriti ce pride do nekih "konfliktov" ali cesa podobnega. Lahko bi potem vsi bezali in posiljali drug drugega domov :/ pac zanimalo me je ce se kateri sanja kaj se mu plete po glavi in ali se vam je to ze dogajalo :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 02. Nov. 2012 10:52

floribunda napisal/-a:kot prvo, ne vem zakaj bi moral človek pri 37ih opustiti svoje socialno življenje. iti ven ne pomeni nujno pi v parku in potem bruhat v prvem jarku.

Hm....37-letnik jo pošlje domov, da lahko gre ven. Dvomim, da ima globoke pogovore s kolegi ob kozarcu vina ali pa da hodi bowlat, medtem ko bi naj šla domov. Če pa je tako , pa...se je je mogoče naveličal.
The world is as you are.
Special CHICK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Special CHICK » 02. Nov. 2012 11:07

Tudi jaz dvomim glede globokih pogovorov o vinu in nekih nedolznih prijateljskih srecanjih. Se mi zdi da gre ven pogledat ce je kaj "svezega" jaz pa sem doma neumna rezervica ki bo itak ostala...ne zelim biti samovsecna ampak za rezervo sem dosti predobra. On pa je bil vedno tak da se za ljubezen nebi niti potrudil, vedno je bil bolj ali ne zaljubljen sam vase. Saj me ne poslje domov samo takrat ko zeli ven, vecinoma greva skupaj. Ampak ko se odnosi malo ohladijo ali po kaksnem prepircku usako stvar resuje s posiljanjem domov. Takoooo sem sitaaa tega da ze celo dopoldne kadim in premisljujem ali naj pocasi zacnem pakirati :/
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 02. Nov. 2012 11:16

jaz sem malo zmedena. najprej pišeš, da te pošlje domov kadar želi iti z družbo ven. potem pa pišeš da te pošilja domov ob problemih.

v prvem primeri mi absolutno ni jasno zakaj bi moral it partner domov, če gre drigi partner ven žurat!? razen če žurajoči partner namerava potem domov koga zraven pripeljat na zasebno zabavo...

drugo pa je, če te pošilja domov ob problemih. a sta se vidva kaj pogovarjala, kako je s tem vajinim živečim statusom? si se ti priselila in domnevaš da ker si že 3 leta skos tam da pač živita skupaj? ker v tem primeru on lahko še vedno dojema, da si ti pač tam, da pa ne živita skupaj in te posledično pišilja domov ob prepirih pa ko bi rad bil sam..

meni je normalno, da se mora skupaj živeči par naučit skupaj funkcionirat in da to ne gre kar čez noč. je problem, ker so različne navade. sploh se zna bit problem navadit, da nisi nikoli sam in se naučit imeti čas zase tudi ko je partner v istem stanovanju.

nazaj k tvojem primeru: ko te naslednjič pošlje domov mu reci, da je vajino skupno stanovanje tvoj dom in da ne greš nikamor. če mu pa ne bo prav pa naj gre on 'domov'.
Vsak raj ima svojo kačo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Nov. 2012 11:18

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Special CHICK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Special CHICK » 02. Nov. 2012 11:25

Ja morda je res malo zmedeno. :)

"Pojdi domov" ponavadi rece ob vsakem prepiru, na vsake toliko casa. Saj ne da je prepirov veliko ampak cisto vsakic si pa res ne zelim tega poslusati.

Ponavadi gre nekako tako" Dej pejd ze mal domov, da grem js v miru okrog in te nimam kar naprej na grbi".

No takrat se pocutim odrinjeno in samo, sem slabe volje in pocasi izgubljam obcutek zaljubljenosti, ker sem pac tezko zaljubljena v nekoga ki me dojema kot neko breme :/ zal, na zacetku je bilo vse skupaj zelo mocno, me pa zanima kako bi ve odreagirale in kaj mi svetujete.

Ker ste pac zunanje opazovalke in vasa custva niso vkljucena bi znale mnogo bolje presoditi ali vztrajati ali ne :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Nov. 2012 11:31

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Special CHICK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Special CHICK » 02. Nov. 2012 11:33

Se strinjam, sem rabila le neke vrste potrditev tega kar sem sama pri sebi ze dolgo vedela :) Pocasi bom kar zacela, ni spet tako malo stvari hehe :) ( mi je pa seveda blazno huddddo :( ))
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 02. Nov. 2012 11:36

mah meni tle vse skupaj malo smrdi. če te partner dojema kot breme to vsekakor ne pomeni nič obetavnega.
spet vprašanje zakaj te on dojema kot breme? imaš lastne aktivnosti, prijatlje? počneta kaj zabavnega skupaj (razen da hodite k starcem na kosilo)? te je v 3 letih predstavil svojim prijateljem, imate kake skupne prijatlje s katerimi lahko neobremenjeno preživljate skupni prosti čas.

zdi se, da te dojema kot klasični primer cankarjanske ženske, ki kuha, pospravlja in teži, ne vidi te ot človeka s katerim bi se lahko zabaval in imel fajn.
Special CHICK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Special CHICK » 02. Nov. 2012 11:44

Imava skupne prijatelje, saj sva ze 4 leta skupaj. Skupaj hodiva okoli (zadnje case malo manj-prepiri in vse to). Prijatelji hodijo k nama, midva k njim, sva drugace popolnoma normalen par. No vsaj bila sva, dokler se ni njegov odnos spremenil do grdega in ponizujocega. Glede posiljanja domov, vedno pravi naj grem ce mi kaj ni vsec (ker njemu ne sme nihce nic reci). Pa nikoli se nisem sla, sedaj pa razmisljam da to ni vec to. Ne me narobe razumeti sva bila cisto normalna, vse lepo in prav vendar mislim da si nihce ne zasluzi takega odnosa. Sem preveckrat ostala in sedaj misli da bom prenasala use bedarije :/

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov