Nedolžnost

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

IIsabella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a IIsabella » 21. Okt. 2012 12:31

Živijo :-)

Imam eno vprašanje. In sicer, stara sem 20 in še nisem imela prvega spolnega odnosa. Ne zato, ker nisem imela priložnosti, ampak pač svoj '"prvič'" nisem hotela dati kar neznancu v kakem avtu, resnega pa fanta pa nisem hotela imeti. In zdaj že kako leto in pol šmiram z enim res vredu fantom, ampak pač ker nisva mislila da bo začelo postajati resno sva pać samo prsti in jeziček in tako (oralno sva se zadovoljevala, ker sva se videvala večino samo na zabavah). Ampak sedaj se je pa začelo komplicirati. Oba sva se nekontrolirano zaljubila drug v drugega. In res ga imam rada(na nek način že hodiva) in sem tudi pripravljena z njim izgubiti nedolžnost. In tu zdaj nastane problem. Ne želim mu povedati da sem še nedolžna. Ni razlog to, da mu nebi zaupala, ampak preprosto nočem. In me zanima ali bo fant opazil ko ga bo pač '"dal noter'" da sem še nedolžna. Ker čez en teden pride prespati k meni in za takrat to tudi načrtujem. Imam tabletke in sploh me ni strah da bi me bolelo. Ampak preprosto mu ne želim povedati, da sem še devica, zato me zanima res če bo opazil da sem še.

Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem :-)
Čau :-)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Okt. 2012 12:35

če ni tudi on nedolžen, bo opazil, če pa je pa ne bo.

Drgač ti pa priporočam da tipu poveš da je prvič, ker se bo zadeve lotil malo drugače.
IIsabella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a IIsabella » 21. Okt. 2012 13:30

Ne on ni več nedolžen.

Vem ja, da bi bila to najbolj pametna poteza, ampak nekako mu nebi priznala tega.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 21. Okt. 2012 14:15

Seveda bo vedel, ker tvoj himen najbrž še ni predrt (seveda mogoče tudi je, ampak tega zdaj ne moreš vedet), zato bo nekoliko težje prodrl vate, plus tega te bo lahko malo bolelo, lahko boš malo krvavela ...da boš doživela orgazem je verjetnost precej majhna, sploh glede na to, da si očitno vajena drugačnega draženja, njemu bo to čudno, med vama bo vsa ta neiskrenost ...

Sicer pa: a čakala si do 20. leta, zato da boš na koncu izgubila nedolžnost s tipom, s katerim nista par, ki mu ne zaupaš (sicer mu bi povedala, da je zate prvič), s katerim nimaš razčiščenih odnosov ...

Seks še zdaleč ni ista stvar kot peting in spuščat se v to, ne da bi tvoj spolni partner vedel, da je zate prvič, je bedasto. Če bo poskušal s teboj seksat tako, da bo prodiral močno, globoko, intenzivno in hitro (kar je seveda precej običajno) te bo lahko zares bolelo, glede na to, da boš v nožnici imela manjšo ranico, malce bolj grob seks pa lahko boli tako ali drugače, še posebej, če fant ni ravno v skrajnem podpovrečju z dolžino penisa.

Kakorkoli: če si čakala do 20. leta, potem se mi zdi bedasto, da izgubiš nedolžnost na tako neiskren način.
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 21. Okt. 2012 14:30

Zakaj mu pa ne želiš povedati?
Uporabniški avatar
Kaycii*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaycii* » 21. Okt. 2012 15:41

Ja...tudi mene zanima zakaj mu ne bi povedala? =) Večini fantov bi blo to prav všeč...in bi se zadeve lotili čist drugače...Nekateri pa se lahko lotijo prav grobo, kar pa za pvi spolni odnos mogoč ni tako dobro...je pa res, da je čisto odvisno od vsake posameznice posebej, kaj ji ugaja, ali jo bo bolelo ali ne. Poleg tega pa je iskrenost v zvezi na prvem mestu...in js upam da boš nardila prvi korak, k večji iskrenosti in mu to tudi povedala. Jaz ko sem se spustila v prvi odnos, sem tut dala vedet fantu, da sem še nedolžna in mi ni blo niti malo žal. Kvečjemu bi mi lahko bilo, če mu ne bi povedala :) :)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Okt. 2012 16:03

pa na začetku boš verjetno tudi precej nerodna in se mi zdi bolje da mu poveš in ve, kot pa da misli da si lesena v postelji.

sploh pa tudi jaz ne razumem zakaj si čakala dvajset let, sedaj kar naenkrat pa boš seksala kar z enim. In verjemi da je kr en, drgač mu tega ne bi bil problem povedati.

Imam občutek da se pred njim pretvarjaš da si nekaj kar nisi, med drugim tudi bolj izkušena. Lahko mi pa verjameš, da s tem pri tipu ne boš daleč prišla. Tudi če bi bila lajdra, je bolje da se pretvarjaš da nisi, :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 21. Okt. 2012 17:13

Tudi jaz mislim, da je ta tip kar en tip, v katerega si se ti zaljubila, on pa vate ne in zdaj hočeš seksat z njim, da boš ostala zanimiva.

In ja, punci, ki še ni seksala se to pozna na izrazu, v gibih in nenazadnje v nožnici.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 22. Okt. 2012 0:40

Ne, ne bo opazil. Ni mogoče opaziti, če je partnerka nedolžna ali ne, še najmanj pa, če se opazuje njen himen. Lahko si prebereš par pogostih vprašanj o tem na kakšni strani za spolno izobraževanje. :)
Flavij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 22. Okt. 2012 7:23

IIsabella napisal/-a:...Imam tabletke in sploh me ni strah da bi me bolelo. Ampak preprosto mu ne želim povedati, da sem še devica, zato me zanima res če bo opazil da sem še...

Bolj kot to bi te moralo skrbeti, da te bo imel za neodgovorno. Le zakaj bi morala samo ti poskrbeti za zaščito?
V vsakem primeru je namreč priporočljivo, da se uporabi dvojna zaščita.

Nesanica napisal/-a:...sploh pa tudi jaz ne razumem zakaj si čakala dvajset let, sedaj kar naenkrat pa boš seksala kar z enim. In verjemi da je kr en, drgač mu tega ne bi bil problem povedati...

V času ko nedolžnost ni vrlina je razumljivo, da mu ne želiš povedati.
Bolje da s spolnostjo počakaš še nekaj časa glede na to, da se obremenjuješ v bistvu z nepomebno stvarjo. Poleg tega pa sploh še nista par.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 22. Okt. 2012 8:51

Moj bog kako je tale nedolžnost precenjena zadeva! Jaz sem jo izgubila na maturantskem izletu pa mi ni nič žal...

Tudi jaz bi mu na tvojem mestu povedala, ker mislim, da bo opazil:
1. lahko krvaviš, nekatere bolj, nekatere manj, nekatere niti ne (moj primer)
2. Težje bo prodrl vate
3. Boli te lahko
4. Definitivno na izrazu bo opazil, ker ne boš vedela kaj počet na splošno...

Če pa bo to vedel, bo pa on drugače pristopil, poasneje, bolj nežno mogoče itd...

Kaj pa imaš za izgubit, če mu poveš. Enim moškim je to všeč, da dobijo "čisto" punco v posteljo.

Po želji, ampak, če je sexal on več kot 1x bo vedel... Al pa bo mislil, da si ti hlod v postelji. Potem se pa odloči, kaj je bolje...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
janjaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a janjaaa » 22. Okt. 2012 9:37

Jaz sem nedolžnost izgubila pri 18, pa mu nisem nič povedala, kasneje me je enkrat vprašal, kje sem izgubila nedolžnost, pa mi najprej sploh ni želel verjeti, da je bilo to z njim. Ni me bolelo, nisem krvavela in doživela sem več orgazmov. Meni je bilo prvič v glavnem super.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 22. Okt. 2012 13:19

Joooj, punca, povej mu! Če tip ve, da je zate prvič (pa če ima on že izkušnje od prej), se te bo ziher lotil bolj pozorno kot bi se morda sicer.

Ne moreš govort, da si želiš iskren odnos pa oh in sploh, pol pa dečku zamolčat tako stvar. Da ne bojo potem slučajno veliki učki, pa presenečenje, če bojo krvave rjuhe. Izgovor " menstra me je presenetla" verjetno ne bo vžgal :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 22. Okt. 2012 13:26

Meni nikoli, ampak res nikoli ne bo jasno kako nekateri smatrajo oralni seks (in fingering in use ostalo) manj 'intimno' od dejanske penetracije.. Ja ok, neka mini kozica je mogoce se tam, ampak ce se ze pogovarjamo o neki cistosti... ;) c'mon. No, sicer pa to zdej ni tema.

Tudi jaz ti svetujem, da se ne spuscas v to z nekom, za katerega se bojis, da te ne bo sprejel taksno kot si - cetudi zaradi taksne banalne malenkosti..
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 22. Okt. 2012 23:34

*Lani* napisal/-a:Ne, ne bo opazil. Ni mogoče opaziti, če je partnerka nedolžna ali ne, še najmanj pa, če se opazuje njen himen. Lahko si prebereš par pogostih vprašanj o tem na kakšni strani za spolno izobraževanje. :)

To. Plus omenjate krave rjuhe in jo za brezveze vznemirjate. Vecina punc sploh ne krvavi, itak pa je moznost, da ima himen ze pretrgan, ce jo je zadovoljeval s prsti, pa tudi s tamponi se lahko pretrga , ce jih uporablja, pa mogoce se je tudi ze samozadovoljevala. Tako da je velika verjetnost, da himna sploh nima vec. Pa itak da prvic skoraj vsako boli, ampak ne zato, ker bi bile ozke ali zaradi himna, ampak ker pricakujejo, da bo bolelo in imajo nesproscene vaginalne misice. In to samo zato, ker berejo taka "svarila", da bo bolelo.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov