Ne pride mi (ženske)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ladybug
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2005
Kraj: Skofja Loka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ladybug » 05. Avg. 2005 21:30

S fantom sma že 2 leti skupaj pa mi še nikoli ni prišlo. on je moj prvi tak da nimam izkušenj kak je z drugimi. ful se trudi za mene da bi mi prišlo in se ukvarja z mojo muco tudi po kakšno uro ampak nikoli ne doživim orgazma. newem kaj bi lahko delal narobe kr mi ful paše pa dostikrat je že taki občutek ko da mi skoraj bo....pol pa nič.vmes sem že ful vzburjena in zelo vlažna tak da to ni probelem.
mate mogoče kake nasvete kaj bi lahko naredila(jaz in on).
pa plis ne mi z vibratorji kr je moj problem to da mi z njim bne pride.

hvala že vnaprej!!
Uporabniški avatar
bela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bela » 05. Avg. 2005 21:40

Ne vem no, če je ravn s tabo kaj narobe, ker če te tip fuul vzburi ti more pridet in to čist na izi. Razen če res nisi sproščena, potem lahko mal traja.Nej se pa mal dalj časa ukvarja s tabo, pa bo mogoče ta drug orgazem bolj na izi. Verjetno je boljše, če imata daljšo predigro in ne gresta takoj h akciji. Predvsem pa punca sprosti se pa bo!! :knuddel:
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -=beiba=- » 05. Avg. 2005 22:01

kaj pa če ti draži ščegija? naj proba da ti ga s prstom ful hitr masira, oziroma premika prst po njem. samo ne sme nehat ko ga bo začela roka bolet ;)
Uporabniški avatar
*RoCkBeJbA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *RoCkBeJbA* » 05. Avg. 2005 22:46

jst mam eno idejo. pomoje da nisi dovolj skoncentrirana. probejta tko da ti on govori eno zgodbico... zihr ve kaj te rajca pa to in to naj uporabi u zgodbici. ti zapri oči in se mu prepusti... probej, deluje. sam res se morš čist prepustit, misl si da sta vidva u tisti zgodbici al karkol ne vem.
Elizabetka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Elizabetka » 06. Avg. 2005 7:50

Pojdita v sex šop po kakšno kremco za večjo vzdračenost,
imajo razne gele za večji pretok krvi,da je bolj občutljiva.
Morda ješ kakšne antidepresive in zato ne doživiš,ali porušeno ravnovesje hormonov.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 06. Avg. 2005 7:54

mogoče pa je finta v tem, da ti je že prišlo, ampak imaš ti v glavi neko nemogoče doživetje in zato niti nisi skužla kdaj ti je prišlo....

sicer pa se mi zdi ena ura prdigre fuuul preveč....

probejta menjavat ritem in položaje, podnevi ali ponoči, sexi spodnje perilo, nežni dotiki, grobi, kwa pa vem.... experimentirejta...

aja pa nasvet, če boš samo ležala in čakala kdaj ti bo prišlo nebo s tega nič... moreš bit 100% prisotna in sodelovat... no tak je moj nasvet

no hard feelings...LP
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
joca82
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a joca82 » 06. Avg. 2005 11:26

jaz pa mislim da se bi morala prej malo sama s seboj poigrat,da ugotoviš kaj ti paše, pa kako ti paše.potem pa fanta spodbudi da ti to dela kar ti paše.če pa sama ne prideš do orgazma, neboš pršla tut z fantom.byjavascript:emoticon(':)')
smile
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 06. Avg. 2005 12:00

Tudi meni ni jasno, kako ti tudi po eni uri predigre še vedno ne pride... prvih par orgazmov res pride malo bolj počasi, samo potem postaneta partnerja že utečena, in sedaj točno vem, kaj moram narest, da mi bo čimprej pršlo.

Probita se enkrat osredotočit samo na tvoj ščegi... pa zravn mu morš govort, kako ti paše, ker je to zlo občutliva točka, in vsaki ženski paše malo drugače... probi bit čim bolj sporščena, pa na kej lepga&sey misl zravn!

Pa bo!
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
tadejci
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a tadejci » 19. Avg. 2005 20:53

jaz sem tudi mela na začetku taki problem. potem pa sma se šla 1x 69, pa mi je takoj prišlo... zaj pa gre. probaj 69!!!
I never wanted anything, other than to be ur everything...
severa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a severa » 20. Avg. 2005 1:40

Ladybug, napisala si prblemcek ki ga imas, sedaj pa ne duha ne sluha o tebi, ceprav ti ljudje na forumu poskusajo pomagat.
A ves, lazje bi bilo ti svetovat, ce bi vsaj na katero vprasanje odgovorila, nap ali se kdaj samozadovoljujes in ali ti takrat pride?
Da vemo ali sploh ves kako je to, ko zenski pride oz ko tebi pride. Ali sploh ves, da je potrebno lulo med sexom tudistiskat,( to marsikatera zenska ne ve, kolk sem cula z moske strani) ali kako naj se izrazim, naj mi kdo pomaga to stvarco razlozit mogoce na drug nacin.

Jaz ti svetujem naslednje; ko sexata, recimo da lezis na hrbtu, se probaj sama drazit po scegetavcku, z vecimi prsti, on te sexa, ti pa stiskaj tamalo, tudi on bo cutil ko mu bos stiskala penis, verjemi mi, zna bit dokaj mocno, naj ti takrat partner pove kaj cuti kako mu je in pa sprosti se, zapri oci, bodi v svoji extazi...no ko bos cutila orgazem, se drazi vedno bolj po scegetavcku in stisni tamalo, pa bi moralo bit.
To sem ti zdaj pa res natancno dala napotke, upam da bo ratalo...Pa lepo bi bilo, da nam poves oz napises kako napredujes, lp!
Uporabniški avatar
**ReD*cHerRy**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a **ReD*cHerRy** » 20. Avg. 2005 12:21

meni tudi na začetku full dolg časa ni pršlo!to moraš sama sebe poštudirati!meni recimo pride če on leži jaz sm pa na njemu...pa ni nujno da ga ma notri...on se naj med tem poigrava s tvojimi bradavičkami...ti pa se giblješ-samo ne se gibati samo gor pa dol bl pomembno je naprej in nazaj(mislim tko sm jaz sebe poštudirala!)recimo pri 69 mi pa nikoli ne pride...to je čist odvisno od človeka

sm pa enkrat vprašala svojo ginekologinjo če je to normalno da ne doživim orgazma(takrat ko ga še nisem)pa mi je rekla da nekatere ga doživijo šele po prvem porodu so pa tudi punce ki ga nikoli ne!mislim te nočm strašit...morš se pogruntat in vztrajat!tud jaz sm že mislila da neki ni ok z mano pol pa kr en dan...bum-zakon! :eek: pa sprostit se morš to pa definitivno!

veliko sreče ti želim :wink:
*Živi in pusti Živeti*
Uporabniški avatar
ČrnaSenca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ČrnaSenca » 23. Avg. 2005 6:12

Tako kot so že vsi drugi napisali, tudi jaz mislim, da moraš najprej spoznati samo sebe. Zelo pomembno je, da je med samozadovoljevanjem prisoten tudi tvoj fant in te opazuje, tako da bo počasi spoznal kje, kdaj in kako ti paše. Na začetku lahko probata tako, da ko boš ti že čisto pred orgazmom, naj on nadaljuje z draženjem. Tako vama bo počasi uspevalo in s časoma boš lahko doživljala orgazme na vse možne načine. No tako je meni ratalo.
najchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2006
Kraj: most na soči

Neprebrana objavaNapisal/-a najchy » 31. Mar. 2006 22:25

ejla punce jst vas tut prosim za pomoč....jst mam namreč isti problem kt punca na začetku :( s fantom sexava a meni ne pride...na vem zakaj! mogoče nism dost sproščena in sm z mislimi preveč oddaljena! ne vem....prooossssiiimmm help!!!!!!!
papa
Uporabniški avatar
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *janch* » 01. Apr. 2006 12:45

...
Zadnjič spremenil *janch*, dne 04. Avg. 2009 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 01. Apr. 2006 16:06

Men se tut dogaja, da ga zdaj težje doživim, kot pa na začetku. Ampak to pripisujem temu, da sem se sedaj malce navadila občutkov in ni več vse tako novo in drugačno kot je bilo prej. To pomeni, da se mora tip malo bolj potruditi, ampak so pa zato orgazmi močnejši.

Heilie, svetujem ti, da nekaj časa (teden, dva) ne seksata. Ko se bosta spet spravila boš spet čutila vse kar si včasih. :twisted:
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]