Pripomočki [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
magic_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2004
Zaenkrat imam samo vibrator in lisice kot pripomocka...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
zaenkrat sva končala z vsemi pripomočki (različna olja, lisice, rutice take in drugačne,....), ampak se počasi spet vse vrača.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- marjetica19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2004
ojla. mene pa zanima ali si je že katera "vstavila" kako čudno magično zadevico vase....v muco. jaz sem(vibratorji, kroglice, flomastri).
pa me zanima kako ostale to počnete?
pa me zanima kako ostale to počnete?
- ivana orleanska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2004
- Kraj: tupatam
tudi jaz uporabljam kroglice...sem jih glih vceraj dobila
me pa nekaj zanima .....a jih uporabljate tuddi med sexom al jih data pol ven?
midva sva probala tudi med sexom pa sicer pase (se mi zdi da njemu bolj kot meni) me pa skrbi da bi se mi raztegnila ....je vsega dosti not...med sexom me ni bolelo so me pa pol mišice malo bolele. a doživite orgazem samo z njimi? ka pa delate...samo hodite sem pa tja??
malo nasvetov prosim
me pa nekaj zanima .....a jih uporabljate tuddi med sexom al jih data pol ven?
midva sva probala tudi med sexom pa sicer pase (se mi zdi da njemu bolj kot meni) me pa skrbi da bi se mi raztegnila ....je vsega dosti not...med sexom me ni bolelo so me pa pol mišice malo bolele. a doživite orgazem samo z njimi? ka pa delate...samo hodite sem pa tja??
malo nasvetov prosim
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
hmm... vibrator sem posodla neznanemu osebku moškega spola tko da... ga ni. drgač pa, kar pride pod roke
- Tamika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
Aja...to še...verjetno obstaja več vrst krogljic. Jaz imam dve mal večji in si ne predstavljam, kako bi to izvajala med seksom. Moj ma kr velikega, tak da če bi imela vse to not....ojoj...boga moja muca
Kaj pa analne krogljice? Jih katera pozna. Več jih je ne, al kako?
Kaj pa analne krogljice? Jih katera pozna. Več jih je ne, al kako?
Lp, Tamara
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]