Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dsman52000
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2012
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a dsman52000 » 29. Avg. 2012 14:36

Pozdravljene, punce, gospe, dekleta.

Sem tip star 30 let. Imam resno punco že kar nekaj let. Z njo se razumem sex je zalo dober, ampak ker sem tip kot tip, mi to ni dovolj. Posvoje se ne razumem, ker moja je res velikokrat za stvar, ampak jaz bi probal še kakšno. Še najbolj me mikajo prsate, ker moja ima namreč majhne. In pa seveda tudi anala, ker moji nikakor ne paše. Mislim da sva v 11 letih to počela samo 3kart.
Prišlo mi je na misel, da bi jo varal oz. da bi dobil kako f** frendico. Pojavla sta se dva problema, upam da bo moja vest to prenesla, ter kje dobiti to frendico. Zanima me vaše stališče do tega, da bi jo lažje poiskal. Zanima me kje ve dobivate f** frende, ali smo vezani tipi sploh zanimivi, ter ali ste tudi ženske tako nagnjene k varanju kot tipi? Moje mnenje je, da bi bilo najbolje dobiti kako vezano, ker je potem posledično manj problemov z driskretnostjo. Ne vem, po obnašanju žensk predvidevam, da ste ful zveste, kar pa težko verjamem, saj smo vsi iz mesa in krvi. Po svoje si ne predstavljam, da do konca življenja ne bom nobene druge, samo enkrat se živi...

Hvala za odgovore, in upam na kake koristne nasvete.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 29. Avg. 2012 14:56

Dvomim, da te vest kaj peče, glede na to, da že sprašuješ kje jo dobiti. Če ti je tvoja punca tako nepopolna z malimi joški in moraš ti tako trpeti, ker ne dobiš anale, jo pa pusti. Aja, to pa ne,točno, je lažje varati malo okrog.
Svašta.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Avg. 2012 15:09

prvo kot prvo, ti nisi noben tip kot tip, ampak tip kot p***a. pravi tip ve kaj je zvestoba in se je drži ne glede na kaj.

pač če nisi dost zrel da ti grejo še vedno igrice po glavi ne it v resno zvezo. pusti punco ali pa pusti eksperimentiranje. vsega se pač ne da imet, tko kot otrok ne bi smel dobit vsake igrače ki mu pade na pamet.

tako ženske kot moški so enak sposobni varat. eni ja eni ne. tisti ki varajo se jim gre za svoj užitek več kot zvestobo - pokvarjeni so.
hej norci :)
mala_blondinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a mala_blondinka » 29. Avg. 2012 15:12

Jaz ga na neki način razumem.
Z punco se dobro razumeta, tudi sexa mu ravno ne primanjkuje v tej zvezi, le da ga mikajo malo bolj joškaste in anala.
Sorry samo, zakaj pa je to taki greh?!
Teško si boš našel ljubico ki ti bo dala le za sexat. Mogoče kako ki je poročena pa se mi zdi da se ti tudi tu lahko zaplete zadeva če ona ni zadovoljna z svojim zakonom itd......
Tudi ljubice zahtevamo svoje, jaz sem z poročenim tipom pa morem reči da ni le sex!!
Za ta tvoj problem ti jaz predlagam "deklico na klic".
Dala ti bo analo, izbereš si tako ki ima večje joškice, rdečelasko, črnolasko..... plačaš in imaš mir. Zaključiš z njo v momentu ko zapreš vrata, ni klicev in sporočilc.
lannika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a lannika » 29. Avg. 2012 15:14

No.. jaz sme proti varanju pa če ma punca male al velke, če ma lepo al grdo rit! predtsvljaj si, kak bi blo tebi fajn, če bi te punca prevarala, ker maš malega?! no pa daj, zresni se! kaj pol ko sva se spoznala in se spustila do te mere, ni mela kot ti praviš majhne? oh God! kakšna svinjarija spet ej! mislim če maš kanček pameti, če maš ;) jo ziher ne boš, glede tvoje vesti... naj te požgre!!!!! :evil:

Sorč, moje mnenje pač, namreč, strihtno sem proti varanju! Sorč, različna sva si, pa sem tudi iz mesa in krvi :P
lannika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a lannika » 29. Avg. 2012 15:15

slovenc79 napisal/-a:prvo kot prvo, ti nisi noben tip kot tip, ampak tip kot p***a. pravi tip ve kaj je zvestoba in se je drži ne glede na kaj.

pač če nisi dost zrel da ti grejo še vedno igrice po glavi ne it v resno zvezo. pusti punco ali pa pusti eksperimentiranje. vsega se pač ne da imet, tko kot otrok ne bi smel dobit vsake igrače ki mu pade na pamet.

tako ženske kot moški so enak sposobni varat. eni ja eni ne. tisti ki varajo se jim gre za svoj užitek več kot zvestobo - pokvarjeni so.

se podpišem!
Kohant
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Kohant » 29. Avg. 2012 15:18

dsman52000 (pa kje si našel tak nick?!), pazi da se ti ne bo zgodilo, da boš čez čas prišel sem jokat, če boš ostal brez genitalij (ki ti jih bo tvoja draga odstranila). :twisted:
Naredi obema uslugo, povej ji kaj je na stvari pa se razidita, če imaš ti tako željo po eksperimentiranju z drugimi ženskami.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 29. Avg. 2012 15:26

Nizkotno oz kr nekaj je takrat, ko prestopiš meje, ki sta jih s partnerko postavila.
Tako da priporočam da ali rešiš doma ali pa prekineš-kar sicer varajoče copate
ponavadi ne naredijo.
mala_blondinka, kot ljubica si samo to, pa če ti kupi/da ne vem kaj. Še vedno ima ženo doma ;)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Arhitektka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Arhitektka » 29. Avg. 2012 15:28

Bodi fer do punce ... Naj si najde nekoga, kateremu ne bo hodilo po mislih varanje ... Pusti jo ! Naj bo srečna, ne pa šeena prevarana žrtev sebičneža, kot si očitno ti ...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Avg. 2012 15:37

mala_blondinka napisal/-a:Sorry samo, zakaj pa je to taki greh?!

mja. pa tudi, zakaj je bogatega starca ubit greh? saj bi samo njegov denar rad. to voluharski ljudje zahtevamo od ljudi ki imajo dost denarja :)

to boš razumela ko boš ti v zvezi z moškim v resni zvezi in ga bo ena druga napihovala :)

greh je že ker ni odkrit do punce.

če hoče fukarit, naj fukari. amapk to ni resna zveza kakor si jo njegova punca predstavlja in ima to pravico vedett. simple as that.
hej norci :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Avg. 2012 16:03

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Arhitektka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Arhitektka » 29. Avg. 2012 16:16

Mala_ blondinka ... En komad zate = Bilbi - Hvala za vijolice http://www.youtube.com/watch?v=bAmTxVsv0hs

Na koncu ti bo ostal le ta komad ... Vsaka palica ima dva konca !
Zadnjič spremenil Arhitektka, dne 29. Avg. 2012 16:23, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Avg. 2012 16:19

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Arhitektka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Arhitektka » 29. Avg. 2012 16:22

Jp ... :) Bilbi je res faca ! ...
dsman52000
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dsman52000 » 29. Avg. 2012 17:32

No pa se je zgodilo, kar se mi je zdelo, da se bo. Enkup odzivov na moje vprašanje, z izjemo blondike se vsi samo zgražate. Človek se včasih vpraša ali se ste sploh pismeni, ali znate brati? Preberite moja vprašanja še enkrat, ker v vaših odgovorih nisem zasledil nobenega odgovora na moja vprašanja. Pa še nekaj statistika ne laže, vata okoli 60% moških in nekaj manj žensk. Zdaj pa ne vem, a so tukaj na tem forumi same svetnice/svetniki, ali pa imate tudi sami prste v marmeladi in potem napadete vsakega, ki si upa to na glas vprašati in povedati...
Pač vsak ima svoj pogled na ljubezen in na spolnost, eni slednje povezujete z ljubeznijo, jaz pač ne. Zakaj ne povem svoji za to? Ker kar se pač ne ve, ne boli.
Vseeno, hvala vam za odgovore.

LP

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov