Kako veš, če ga ljubiš?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sanna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sanna » 28. Avg. 2012 12:54

Imam velik problem pri meni se pa zgodba začne tako nekaj sem jamrala po tem forumu glede tega,da me fant zapustil ime mu je bilo Luka,če se kdo spovni in so se mi nore stvari dogajale zadne mesece potem me je mati nagnala na cesto iz hiše in sem tri dni pred tem spoznala fanta na ona on in je neznosno dober vse mi ustreže kar želim ampak želim biti iskrena do njega in še vedno čutim neko povezanost s prejšnim fantom in ne vem ali ga ljubim ali ne v določenih trenutkih,ko me je strah ali me hoče zaščitit pride do mene pa reče ljubim te to stori z čisto iskrenostjo,ta fant mi je ponudil dom,hrano,da je vse zame pripravlen narediti nikoli nisem še spoznala kaj takega.

Zdaj živiva skupaj že kakšen teden dni,ve,da ga ne ljubim oziroma,da mu ne morem ponujat ničesar pa še vedno vztraja tako zelo me ljubi,nisem mogla kam it in sem njega poklicala čistega neznanca,sem en dan prespala pri njem nato se je začelo razvijati in sva se pogovarja veliko seveda preko intrneta in mobilnih sporočil ampak me je prejšni fant tako ranil,tako zelo močna ljubezn je bila do njega,da jo ne morem izpustiti a poleg tega do tega fanta čutim v trenutkih k me poskuša zavarovati,zaščititi čudne čustva do njega

kot,da bi bila to prava ljubezen,ker tukaj ne občutim neke nore zaljublenosti.Bi lahko bila to prava ljubezen?Nikoli nisem spoznala kaj takega,da mi kdo podari dom,da mi da hrano,da je pripravlen vse zame narediti,da me zaščiti.Imela sem čudne psihične težave doma in sem se slabo počutila in on je želel,da pridem k njem,skrbi ga nenehno zame in je želel,da se počutim dobro.zato sva se odločila,da se preselim k njemu.Nikoli nisem videla,da lahko fant tako ljubi ampak jaz še vedno ne vem kaj čutim do njega JE MOŽNO ČE TE KDO PRIZADANE TAKO MOČNO,DA NE MOREŠ VEDETI KAJ ČUTIŠ?Kako vedeti,da ga ljubiš?

JE MOŽNO ČE TE KDO TAKO ZELO PRIZADANE,DA ENOSTAVNO NE MOREŠ ODPRETI SRCA ZA NEKOGA K TE RESNIČNO LJUBI?

Ta fant ima probleme z težo in hujša zaradi mene,ta fant je malo drugačen kot ostali včasih sem malo gledala po videzu mi je bil tudi videz pomemben ampak zdaj gledam drugače,ko sem bila v težavah sem mogla nekam it po zgledu mi je bil grozen in me je bilo strah imel je brado in dolge lasje bol v stilu metala,ampak sem mu zaupala ne vem zakaj in sem se ga tudi bala,skupaj sva poimenovala najino zgodbo LEPOTICA IN ZVER,rekel mi je,da ga lahko spremnim v princa in res postrigel se,pobril se in zdaj hujša,je imel zelo velike probleme z težo ampak naredi vse zame kar je mogel in še vedno dela na tem nikoli ne bi želela drugačnega fanta kot je on,čeprav me je še malo strah pred njim,ker je resnično grozno zgledal in med nama je kar velika razlika jaz sem zelo majhna,drobna,on pa je čisto nasprotje zato sva poimenovala LEPOTICA IN ZVER.Neglede kako sva si različna se mi zdi,da še vedno na tem dela,da bi bila vsaj približno enake širine glede teže,se mi zdi,da to vse dela zame.Ne vem zakaj je tako dober in zakaj vse to dela.Ljubi me tako.Rabim pa mnenje kako naj vem,da ga tudi jaz ljubim?

rabim nasvet :( zakaj ne moreš ljubiti fanta k te tako ljubi? :( :(
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 28. Avg. 2012 14:05

Tako tebi kot fantu s katerim sedaj stanuješ bi priporočala strokovno pomoč. Nič slabega mišljeno s tem ;) ampak kakšen psiholog res ne bi bil odveč, za oba.. za začetek
Uporabniški avatar
Arhitektka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Arhitektka » 28. Avg. 2012 19:21

Dvomim, da ga ljubiš ... Bi prej rekla, da ga maš rada, kot frenda in si mu zelo hvaležna, ker ti daje uporo ... Srce pa še dolgo ne bo prebolelo bivšega ... In dokler sanjaš o bivšemu in nisi vsa navdušena k sta skp z novim ... res dvomim, da si vanj zaljubljena ...

Sam odgovor si ... Npr., da bi se s starci štekala, bi bla samska ... Bi mela karkoli s tem modelom ...? Dvomim, glede na to kar pišeš ...

Malo premisli in ne zlomi srca fantu ... Pa čeprav ve d nis vanj tolk, vseen ... Ne mu dajat upanja ... Raj postan samostojna, pejdi sama kam v najem, v študentski dom, dijaški ... Pa deli na seb, preboli bivšega ... Al se pa z starci pomen (če delaš napako ti) ...

Good luck ...
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 28. Avg. 2012 19:33

kdo ljubi koga dej. če bi tvoj fant bil grd bi bla z njim? no pol pa to n iljubezen. je sam pač fakfrend s katerim igraš da ste par. tista tvoaj pravljična ljubezen ne obstaja, otrok!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 29. Avg. 2012 12:58

Veš, ko se ne sprašuješ, kako veš.
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 29. Avg. 2012 13:03

Ljubezen je več stvari dragi moji! Nekoga lahko ljubiš tudi zaradi denarja naprimer, ampak vi vedno vidite le romantično predstavo o bzrepogojni ljubezni v realnosti pa ni tako.

Morda ga ljubiš zaradi drugih stvari kot si ljubila prejšnjega fanta. Morda si res le hvaležna, morda ga ceniš kot osebo zaradi stvari, ki jih je naredil zate. Ne vem to veš samo ti.

Dejstvo pa je, da ta odnos, ta situacija v kateri sta ni pretirano zdrava. Deluje mi kot da izkoriščata drug drugega. Ti njega zato, da imaš streho nad glavo, on pa izkorišča tvojo nesrečo, da ima tvojo pozornost. Iz tega se morda celo razvije nek odnos, ampak mislim, da so temlji precej majavi.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 29. Avg. 2012 13:59

^^ Če ljubiš nekoga zgolj zaradi njegovega denarja, dejansko ne ljubiš te osebe, ampak denar. ;)
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 29. Avg. 2012 19:11

Ja verjetno tudi, ampak ljubiš občutek, ki ta ga daje ta oseba z denarjem, ne vem kaj pripisuješ temu denarju, ampak morda ti pomeni varnost, stabilnost itd. in se počutiš potem s to osebo varni in bla bla in jo posledično ljubijo. Pač čudni smo ljudje...
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 29. Avg. 2012 20:35

Če bi nekoga ljubil kot subjekt, bi ga ljubil tudi brez denarja, ki je objekt tega subjekta. Se pa po mojem lahko blazno zaljubiš v nekoga z veliko denarja, če si take sorte oseba.
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sanna » 29. Avg. 2012 21:46

*Abby** napisal/-a:^^ Če ljubiš nekoga zgolj zaradi njegovega denarja, dejansko ne ljubiš te osebe, ampak denar. ;)

ne daje mi denarja,daje mi streho nad glavo in hrano v roke ne dobivam njegov denar ampak njegovo pomoč dokler se ne opomorem in najdem delo....je pa pripravlen vse zame narediti tako pravi,ker me ljubi...

srcu ne moreš ukazovati ali pač?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Avg. 2012 21:47

najbolje da si iskrena do njega. povej da še vedno velik čutiš do bivšiga. da ga maš rada, ampak kot prijatelja, zaenkrat.
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 30. Avg. 2012 8:49

sanna, nisem odgovarjala tebi, ampak Fatalni, kar tudi prav prijetno označuje takle znakec: ''^^'' ;)

slovenec: ne, ne! Ti ne razumeš, sanna bi rada slišala, da ga nima rada, temveč, da ga ljubi. (Jaz se o tej stvari še najbolj strinjam s Fatalno, sicer.)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 30. Avg. 2012 10:09

saj jaz ne pravim kaj sanna hoče slišat :D jaz pravim kaj bi jaz naredil v njeni situaciji :)

rada ga ima, ampak ga (še) ne ljubi.

vzem si čas, sanna ;) včasih traja dolg da nekoga vzljubiš.
Uporabniški avatar
Arhitektka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Arhitektka » 30. Avg. 2012 10:13

slovenc79 napisal/-a:saj jaz ne pravim kaj sanna hoče slišat :D jaz pravim kaj bi jaz naredil v njeni situaciji :)

rada ga ima, ampak ga (še) ne ljubi.

vzem si čas, sanna ;) včasih traja dolg da nekoga vzljubiš.

Zguba časa ... Če je filing preprosto veš in se tega ne sprašuješ ... In tud ne moraš tega filinga kar umetno ustvarit ... Lahko si z nekom, sam prave ljubezni pa ne čutiš ...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 30. Avg. 2012 10:28

Slika

kaj pa veš :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani