Kako ste zapeljale svojega dragega?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lannika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2012
hejjj vsem!
Mene pa zanima, da kako ste zapeljale svojega dragega? mislim predvsem, kako ste ga obnorele? kako ste bile oblečene, kaj ste mu rekel, mogoče kakšen prafum, make-up,... mogoče kaj drugega? pa zanima me s kakšnimi gibi ste ga prevzele? saj me razumete, ko smo že tam, da ni poti nazaj, ko je že celi gotov...saj veste tista pika na i! kakšna zgodba mogoče od koga, ki bi bila uporaba trenutno zame :d namreč res si želim, da bi fant bil zadoovljen z mano tudi v postelji :$ čeprav vedno trdi, da sem najboljša zanj, ampak kljub vsemu, bi se rada še bolj dokazala!! torej punce, nasveteeee Hvala že vnaprej! )
Mene pa zanima, da kako ste zapeljale svojega dragega? mislim predvsem, kako ste ga obnorele? kako ste bile oblečene, kaj ste mu rekel, mogoče kakšen prafum, make-up,... mogoče kaj drugega? pa zanima me s kakšnimi gibi ste ga prevzele? saj me razumete, ko smo že tam, da ni poti nazaj, ko je že celi gotov...saj veste tista pika na i! kakšna zgodba mogoče od koga, ki bi bila uporaba trenutno zame :d namreč res si želim, da bi fant bil zadoovljen z mano tudi v postelji :$ čeprav vedno trdi, da sem najboljša zanj, ampak kljub vsemu, bi se rada še bolj dokazala!! torej punce, nasveteeee Hvala že vnaprej! )
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
se strinjam z DangerRoss..... blowjob vedno pali
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:21, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Pa blowjob je za rojstni dan ali druge posebne priložnosti (ala diploma, poročna noč), ne pa kar za vsak dan no!
Drugače mi pa vprašanje ni čist razumljivo Kako osvojiti moškega as in, da pritegneš pozornost, al kako ga zrajcat? Sej vem ja, to je lahko ena in ista stvar.
Drugače mi pa vprašanje ni čist razumljivo Kako osvojiti moškega as in, da pritegneš pozornost, al kako ga zrajcat? Sej vem ja, to je lahko ena in ista stvar.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
- lannika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2012
Kampara napisal/-a:Tako malo med vrsticami, malo se direktno pogovarjaj kaj mu je všeč pri seksu. Ampak naj bo čimbolj spontano, da se bosta oba počutila dobro in, da ne bo zadrege na kakšni strani. Pa seveda mu tudi ti povej, kaj tebi paše.
Hvala ti, bom upoštevala!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov