Ženske in seks brez obveznosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2010
Kraj: logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 16. Jul. 2012 18:42

Na ta forum sem se spravil pisat, ker vas je logično največ žensk ravno tukaj :)

Pred davnimi davnimi časi smo tipi skoraj da generalno veljali za pras-ce, kur-birje, pač osebke, ki smo se sposobni (pre)lahko spustiti v seks brez obveznosti in seksa ne povezujemo s čustvi in ljubeznijo. OK, tukaj sicer sebe takoj izvzamem, ker (na žalost) nisem tak in seks preveč povezujem z ljubeznijo. Posledično mi pač ni do FF zvez ali "enkratnih" dogodkov.

Tole temo sem odprl zato, ker me zanima ali ste vi tudi opazili/opazile ta trend in sicer, da se ta zadeva obrača? Da je zmeraj več žensk takih, ki niso sposobne čustev in se niso sposobne vezati in jim je ljubše, da imajo tu pa tam kakšnega fu-kača kakor pa kakšno resno zvezo?

Poleg tega vam je bilo ženskam včasih bolj važno, da vaša številka tipov s katerimi ste bile ni bila visoka....medtem ko imam občutek, da je danes obratno.
Da ne omenjam kakšne možnosti za tak seks se ponuja v službi (je ogromno zaposlenih), od študentk pa do starih kur, ki koketirajo z vsakim tipom, ki ima dolg jezik ali pa "kurbirski" pogled (tudi to so mi že prbile).

Tako se že malo sprašujem a obstaja še kje kaka normalna ženska, al so zdaj že res skoraj vse postale tako zelo lahke? Ne iščem si device, bi pa rad eno, ki ni dala skozi že najmanj pol "nogometne ekipe".
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Jul. 2012 19:05

nehaj se smilit samemu sebi.

poštekaj da sodit ljudi po številu tičev in pizd, ki so jih že videli preprosto nima nobenega smisla, da enostavno podri svoje blazne misli o "spreobračanju žensk na slabše" in si raje dopovej, da bo mende pa v tebi nek problem. pa ne zato, ker ne sexaš brez ljubezni, pač pa zato, ker ti osnove medsebojni odnosov niso niti malo jasne. smem vprašat kje delaš, da te naskakujejo prav vse ki lezejo tam?

(pravim ti- tale izkrivljen pogled - od tega, da bi se morale sramovati "velikih številk"- ki so mimogrede kaj?, do tega kako vsem ženskam gre za f**, malodane ti pokažejo tamalo še preden vstopiš v lokal- jaz se vprašam, če si ti normalen? - oh, pa to je za sonet nesreče napisat)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 16. Jul. 2012 19:37

claire, glavno, da si šla offtopic.

Si rada pametna? Ti paše, da vodiš stvari po svoje in ne tako, kot jih hočejo peljati drugi?

Ti si verjetno obupno težka ženska v real life, ultra pametna in popolnoma nevodljiva. Verjetno se počutiš dobro samo takrat, ko se vse vrti okoli tebe.

Lej, če se nisi sposobna držat ene rdeče niti potem se niti ne vmešavaj.

Hvala.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Jul. 2012 20:40

panthol, sem opazil to tudi jaz, ja. če je punca izkoriščena je tip itak prasec, če pa ženska tipa izkoristi in pusti pa "živi se enkrat, treba je žurat, se izživet" in "sej itak noben tip ni resen zakaj pa jaz ne bi bila".

edin problem je, da so tarče jebačev plašne in nedosegljive punce, tarča jebačic pa jebači pri katerih hočejo biti neki posebnega in mu obrnit glavo, da bo samo še nanjo mislil.

pa tudi to da danes je 21. stoletje in je itak vse dovoljeno. kdor ne zalizuje z vsakim, enim in drugim spolom, fukari okol kot zajec, pijančuje in se zadeva je verski fanatik brez lajfa ipd..
hej norci :)
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 16. Jul. 2012 21:10

nevem, men osebno se mi zdi da gre to ful v napačno smer in mi je škoda takih punc... pa ne govorim o jebačicah in totalno naflosanih punc v uggicah etc., govorim tudi o čisto povprečnih puncah, ki majo svoje "napake".... skratka take punce od katerih to nebi pričakoval in delujejo bolj normalne in nekoč družinske.
aja pa ne govorim o najstnicah ampak o puncah, ki so že dale kako resno zvezo ali dve za sabo.
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 16. Jul. 2012 21:34

Js ti rečm, da je itak odvisn od človeka do človeka kakšen je. Marsikoga je v preteklosti zmlelo kakšno hudo razmerje... al jo/ga je kdo varal/a, ga/jo izkoriščal/a itd. pa so si pač vbili (nekateri) v glavo, da je resen itak bit brezveze. Češ kao nimam sreče itak me vsi j***** v glavo, zato bom pa še js tak/a, taki obupajo! So pač tud nekateri al nekatere (da ne bo tko zgledal kot, da pišem samo za tipe)... eni se res po domače povedan gonjo sem in tja... pa je un car, ki jih je u eno noči šlo z njim dol bla bla... ona jih ma ne vem kolk pa je vsa huda... sam itak škodijo sami seb... taki majo kot si že umenil itak sam uno v glav, ja se je treba zdivjt doklr si mlad... al karkol. Nimam takih misli kot oni in jih tud nočem met... ne vem kaj se jim takrat plete po glavi. Na ene vpliva tud družba. Js bi se sama sebi gabla, če bi me položl ne vem kolk tipov!! Če že govorim za sebe... ja so me že izkoristl, me žalil pa nism takega mnenja, da ste vsi tipi prasci, kur*irji. Pač probala sm najdt svojo srečo (in sm tud jo pa upam, da bo trajala :hearts: ). Nedolg nazaj mi je tud ena spirala možgane... ampak je na srečo nism poslušala. Tipki se z drugimi, itd. Uglavnm z eno besedo MARŠ!! Sam stran od takih ljudi. Eni se uglavnm tud zadržat ne znajo (majo punco, pa jih privlač druga k je niti ne poznajo ne pa mu je hujša po videzu in nato varajo). Nikol ne bom štekala folka kva je fora varat... povej unmu k ga maš pa ga pust in pejt stran ne pa mu povzročat še hujše bolečine. Tisti seveda, ki pa jo še iščejo naj pa vztrajajo.. itak se najde sam je treba iskat na pravih mestih. Zaupat pa tud ni treba kuj usm. Ja še so normalni ljudje na tem svetu! Moje mnenje. :)
Tu es dans toutes mes pensées.*
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Jul. 2012 22:02

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:41, skupaj popravljeno 1 krat.
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 16. Jul. 2012 22:16

Se strinjam s panthol-om.

Tudi sama opažam, da je čedalje več variant sexa za eno noč. Pa tudi da
fant/punca natvezi zgodbice fantu/punci, da poteši svoje potrebe... potem pa čao miki. Sama pravim, da če jim paše, potem naj to počnejo, samo sama bi se takšni osebi, s katero naj bi se spustila v vezo verjetno izognila. Če se je to pri partnerju dogajalo v ''norih'' letih, pa da je to neki časa že nazaj, ni problema. Da se je pa v kratkem pred nama dogajalo to mi pa nebi bilo ušeč.

Pa tudi z osebo, ki je iz kakršnih koli razlogov prevarala koga, dvomim, da bi se spustila v vezo. Ker sem mnenja, da če enkrat prevaraš partnerja, da se lahko stvar ponovi.

Poznam punce, ki so bile zloo uredu, mele poštimano vse po glavi, pridne, delavne, dokler niso prišle na fax, potem se je pa začelo žurke, alkohol, fax še po parih letih neopravljen, poleg tega pa, da greš za vsako zvečer ven, pa si prvlečeš enga Fu-kača domov, da te nategne, pol pa gre domov. Bljah... Sem kr omejila tako družbo. Res je, da dela vsak kar mu paše, sam, da se pa oseba tok ne ceni, da z vsakim pa res ne more it, je pa res hudo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Jul. 2012 22:22

^^ (sirova) yea, right :D

panthol, saj, najstnice imajo vsaj neke ideje da bi si želele nekaj več. o puncah 20 - 30 govorim.

problem je da tudi tiste ki so še mal resne potegne med jebačice, zarad prijateljic, zarad slabe zveze, ali pa pač zato ker je to 21. stoletje in se je treba sam razvajat, ker je samospoštovanje za stare mame (da to ni res ugotovijo pri 30ih, ko se plodni čas začne počasi iztekat)

pa tudi tako je, velik punc hoče bit "kul" in živet "moderni lajf", globok v sebi pa vejo da ni prihodnosti v tem, zato pa se ne morjo odločit a naj bojo resne al naj se zalizujejo z random tipi.

tam, pri 35ih je pa itak jasno da ženska en more več vsakega zalizat, zato ji ostane samo še opcija hitro najt resnega in prit skozi, da jo bo lahko kdo tudi pri zrelih letih razvajal.

pa tud za moške isto velja. sam tipi so itak vedno zbombardirani s "PRASEC" nalepkami.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Jul. 2012 9:44

panthol napisal/-a:claire, glavno, da si šla offtopic.

Si rada pametna? Ti paše, da vodiš stvari po svoje in ne tako, kot jih hočejo peljati drugi?

Ti si verjetno obupno težka ženska v real life, ultra pametna in popolnoma nevodljiva. Verjetno se počutiš dobro samo takrat, ko se vse vrti okoli tebe.

Lej, če se nisi sposobna držat ene rdeče niti potem se niti ne vmešavaj.

Hvala.

da, rada sem pametna, ker sem pametna. svoje stvari vodim po svoje, da - kako pa drugače?

kakšna sem v RL bo treba vprašat koga drugega, ker tole je virtuala, ja?

a boli, če ti nekdo pove, da si ti problem, če misliš da so problem vsi drugi? jebiga, kaj naj ti jaz?

lej, če nisi sposoben dojet, da se vse pupe ne fukarijo(mo) zarad dolgega časa, bo mende zate bolje da se niti ne vmešavaš.

:roll: :stupid:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 17. Jul. 2012 9:57

v glavnem, išče se predvem VODLJIVA ženska :lach:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 17. Jul. 2012 10:02

Panthol, samo eno vprašanje.. Zakaj da fak pa ne? Klišejsko, ampak: če da moški čez pol žensk v baru je jebać, car in ostalo, ženska pa kot si ti napisal "lahka". Kaj pa če bi opustil to sranje od stereotipiziranja, pa kaj če majo rade ons, so what. In še enkaj kar mi je blo vedno smešno..še vedno se podrazumeva, da ženska "da", dafuq? Saj dec tudi da. Edino če še vedno živimo v svetu, ko ženske ne uživajo v seksu in ga uporabljajo zgolj za reprodukcijo..well, ne. Kakor je ženska lahka, je lahek tud dec.
In kakor si sebe lepo izvzel iz prvega odstavka od prascih, češ da ti nisi za avanturce, točno tako se lahko izvzamejo tudi ženske, in verjami, da obstajajo, očitno si preprosto v napačnem okolju, kjer so dekleta takšna, ki tebi preprosto ne ustrezajo. To ne pomeni, da ne obstajajo več tiste "čudovite" punce, ki čakajo na enega in edinega tipa, samo ti si obkrožen z drugačnimi.
Sicer pa ne, ne opažam tega trenda, ki ga opažaš ti, se morda gibljem v drugih krogih ali pa ti napačno interpretiraš vse svoje sodelavke in stare kure, mogoče si mal egotripa? :P
Kakorkoli že, saj bi lahko bil krajši odgovor: da, obstajajo tudi dekleta, ki niso spale z veliko moških, so bolj sramežljive sorte ali pa imajo določena načela..Samo jih preprosto ne boš našel v okolju, kjer najdeš vse te satanove priležnice in potrebnice, ki želijo tebe in druge tipe s "kurbirskim" pogledom naskočit.
It was forever..but it didnt last long..
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 17. Jul. 2012 11:10

če se v avantura za eno noč ali fukfrend zvezo spravita dva, ki vesta v kaj se podajata in imata razčiščene pojme okoli tega ni nikoli noben označen kot prasec, kurba ali karkoli.

če imate pa zblojene pojme okoli tega, kaj naj bi to pomenlo, pol se pa ne podajat v to in iščite si same ziheraške partnerje, s terimi se boste najprej temeljito spoznali (pomožnosti prek neta) šli na 10 zmenkov, bli prijatli eno leto in ne vem kaj, da boste za ziher vedli, da vas človek ne misli imet samo za seks.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Jul. 2012 12:35

Evelyn, da je jebač car so mnenja samo drugi jebači ;) NE mi :)

jebač je jebač, resen tip pa resen tip. pri puncah je pa vse zmešano, neki časa so eno, neki časa drugo. TO je problem.
enaaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a enaaa* » 17. Jul. 2012 13:03

jaz mislim da večina žensk v osnovi še vedno želi ljubezen in neko normalno zvezo ne pa avantur. koliko poznam ženske ki jih imajo, so te bolj posledica osamljenosti ali pa pomanjkanja samozavesti. potem so še slabe izkušnje z moškimi, pa strah da bi jih kdo prizadel.. lažje postavit okrog srca obrambni zid pa se pretvarjat da se te nobena stvar ne dotakne.

to da naj bi se hvalile s številnostjo partnerjev mi je tudi novo. prav čudno bi mi blo recimo kaj takega, da bi mi kolegica rekla: "pa sem ga položla.." :D
What makes you different..
Makes you beautiful

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov