zaljubljena v ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikapoka123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2012
No, če se vam recimo zgodi, da se zaljubte v enga tipa, za katerga veš, da se ukvarja z vsemi mogočimi ilegalnimi stvarmi, bi vseeno ble z njim, čeprav bi vedle s kom se "igrate" al bi ga probale pozabit in pustit vse skupi?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
tadrugo punca draga.
(seveda, so ilegalni posli lahko različni. zato, ker kadi travo, bi/je imel pri meni plus piko. ampak ti govoriš o "vseh mogočih" ilegalnih rečeh. saj ga še ne ljubiš, samo zatrapana si. odtrapaj se.)
(seveda, so ilegalni posli lahko različni. zato, ker kadi travo, bi/je imel pri meni plus piko. ampak ti govoriš o "vseh mogočih" ilegalnih rečeh. saj ga še ne ljubiš, samo zatrapana si. odtrapaj se.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
predvidevam, da ne misliš kajenja trave tu in tam in kupovanje alkohola folku pod 18 let (ker jim ga v trgovini ne smejo prodat). zato ti svetujem isto kot claire, odtrapaj se.
čez 5-10 let bo on v restu ali priporu ter postopku, ti pa doma sama s frocom ali dvema ter blokiranim računom ali pa na cesti zaradi zasežene bajte (ker bo pridobljena z umazanim denarjem.
ali pa boš nekje na havajih v vili in se nam smejala nazaj v eu.
sama presodi kateri scenarij je bolj verjeten (meni osebno prvi).
čez 5-10 let bo on v restu ali priporu ter postopku, ti pa doma sama s frocom ali dvema ter blokiranim računom ali pa na cesti zaradi zasežene bajte (ker bo pridobljena z umazanim denarjem.
ali pa boš nekje na havajih v vili in se nam smejala nazaj v eu.
sama presodi kateri scenarij je bolj verjeten (meni osebno prvi).
Vsak raj ima svojo kačo.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
^^ podpis pod tole
I am not an enigma, just a contradiction!
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Nebi bila neumna in bi ga pozabila kolikor hitro se da...
Definitivno ni vredno, da bi dejansko prišlo do takega scenarija kot je bil napisan dva posta nad mano (seveda prvi scenarij, drugi je mogoč samo v filmih). Misliš da bi bilo vredno, da bi se tresla kaj se mu je zgodilo, vsakič ko bo malo zamujal ali se ne bo javil na telefon. Ni vredno!!! Najdi si poštenega fanta in pusti barabe neumnim kuram....
Definitivno ni vredno, da bi dejansko prišlo do takega scenarija kot je bil napisan dva posta nad mano (seveda prvi scenarij, drugi je mogoč samo v filmih). Misliš da bi bilo vredno, da bi se tresla kaj se mu je zgodilo, vsakič ko bo malo zamujal ali se ne bo javil na telefon. Ni vredno!!! Najdi si poštenega fanta in pusti barabe neumnim kuram....
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
se z vsemi strinjam. problem je samo da velik punca ta "možatost" rajca. potem so pa same žrtve nasilja, v varnih hišah, s froci iščejo "ljubeče moške" ki naj bi pol skrbeli zanje.. ubožice uboge
stran od takega, če hočeš kdaj resno in produktivno življenje.
sicer kakor komu, ampak jaz osebno trave ne toleriram. ne ker je ilegalna, pač pa zarad zdravja.
stran od takega, če hočeš kdaj resno in produktivno življenje.
sicer kakor komu, ampak jaz osebno trave ne toleriram. ne ker je ilegalna, pač pa zarad zdravja.
hej norci
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
slovenc79 napisal/-a: sicer kakor komu, ampak jaz osebno trave ne toleriram. ne ker je ilegalna, pač pa zarad zdravja.
In zdaj boš dobil tri strani podatkov o tem, kako je marihuana zdrava in da jo uporabljajo za lajšanje raznoraznih tegob bolnikov tudi v medicinske namene itd. No, saj jaz je tudi ne maram, predvsem zato, ker ne maram nobene substance, ki spremeni človekovo razsodnost, npr. tudi alkohol, ostale droge itd.... Čeprav poznam kar nekaj kul ljudi, ki to konzumirajo, samo sama pa ne mislim. Itak pa samo kajenje trave ni ilegalno, tako da niti ne paše v to temo
Glede osnovnega vprašanja se pa strinjam z ostalimi.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
dot napisal/-a: Itak pa samo kajenje trave ni ilegalno,tako da niti ne paše v to temo
Glede osnovnega vprašanja se pa strinjam z ostalimi.
ja hvala bogu da ni no. na svetu ni še noben zaradi trave umrl (medtem ko je pred kratkim ena zaradi coca cole umrla recimo), niti postal nasilen. to je dokazano. in prosim te lepo, ne meči alkohola (ki je najhujša oblika zasvojenosti pri nas, ki povzroča nasilje, prometne nesreče,...) in trave (ki povzroča odprtost duha, bistri misli, veča koncentracijo...) v isti koš.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Pravim samo, da jaz osebno ne maram nobenih substanc, ki ti spremenijo razsodnost (začasno, trajno, karkoli že) In lahko si pijan od pira, lahko pa si tudi v mal drugačnem stanju zaradi katerekoli droge pač (tudi mehke), pa od vdihavanja lepila itd. če hočete Tako da glede na to lastnost, ki mi ni všeč, jih mečem v isto skupino Glede dolgoročnih posledic in možnih tveganj pa ne bi vedela točno, bi se morala prej mal poglobit... poznam samo tiste splošne zadeve iz kakšnih člankov.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:00, skupaj popravljeno 1 krat.
-
strawberry00 - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2012
Tako kot pravi sirova se tudi sama sprašujem, kako se lahko sploh zaljubiš v takega
Ne zapletaj si življenja s takimi tipi, raje si poišči enga resnega pa normalnega
Ne zapletaj si življenja s takimi tipi, raje si poišči enga resnega pa normalnega
-
strawberry00 - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2012
Pa ja menda obstaja še kak resen razen njega Če ga boste vsaki ponujali jih bo imel preveč na izbiro,pa bo postal tudi on neresen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov