Prevec vzburjena?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alyna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Alyna » 28. Maj. 2012 17:59

Torej, s fantom sva se znasla v nekoliko neprijetni situaciji. Sicer sm ze mal brskala, pa ne najdem podobne teme...
Skupaj sva skoraj 8 mesecev, pa po priblizno dveh letih poznanstva. Ze takoj na zacetku zveze zva za cela seksat in je bilo za oba takrat prvic (jaz sem bila takrat 19, on 20). On je seveda ze na zacetku brez problemov dozivel orgazem, mene sva sicer morala se malo nastudirat, ampak je potem prislo, do problema, da je njemu vedno prehitro prislo in se je zarad tega ful obremenjeval, ker se mu je zdelo, da me ne more zadovoljit, ceprav je pol vedno poskrbel se za mene. Zdej se je pojavil se drug problem, in sicer da se jaz res zlo mocno vzburim, bolj kot kdajkoli prej, tako da je res vse grozno mokro - njemu je sicer vsec, jaz se tut (se) ne obremenjujem pretirano s tem, razen da je posteljnino treba zlo frekventno menjat :P, ampak zadji mesec se mi je za piko na i prvic zacelo dogajati, da mi pride v prvih 5 minutah seksa pride tudi po dvakrat (da ne omenjam tukaj se obcasnega intenzivnega squirtanja) in ne vem kako bi orgazem zadrzala, glede na to da sva se kar nekaj casa trudila, da je on sebe spravil "pod kontrolo". Meni sicer pase, ampak bi vseeno raje videla, da je seks daljsi, pa pot do orgazma bolj napeta, ne pa mi tip samo odpne hlace pa ze lije iz mene. Zadnje 4 mesce jemlem KT in sem brala ogromno o tem, kak zenskam med jemanjem pade libido in imajo tezave s suho noznico... no, pri meni je ravno obratno. Pa lahko se omenim, da se sicer vidiva 1x tedensko cez vikend, ker studirava v LJ in MB, in je zato mogoce takrat bolj divje, ampak vseeno... bi bil zazeljen kak obcasen povprecen seks
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 28. Maj. 2012 18:02

Zakaj je to problem? P***a zenske se pa res skos pritozujete.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Alyna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Alyna » 28. Maj. 2012 18:10

Sej sem pricakovala kako pripombo v tej smeri :D Ampak vseen ne pase, da ti pride hitrejs kot kaksnemu zrajcanemu petnajstletniku. Ker pogresam tisto stopnjevanje do orgazma, ker tu ga ni nic. Zdej sam se cakam da bo tip ugotovil, da se mu okrog mene ni treba sploh vec trudit, lahko samo lezi na meni pa mi bo ocitno fajn.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 28. Maj. 2012 18:31

Ja hvala bogu, da ti pride takoj in tolkokrat ane :D sej lahko potem še enkrat seksata, pa še enkrat itd. dokler ne bo dlje trajalo, da vama pride.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 28. Maj. 2012 18:31

Mahagonij napisal/-a:Zakaj je to problem? P***a zenske se pa res skos pritozujete.

:lol: :lol:

Tud jz tle ne vidim problema...
Kaj te pa tolko narajca, da ti kr prihaja?
Če bi mogoče mal preusmerla pozornost na kaj drugega, bi mogoče šlo dlje?
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 28. Maj. 2012 19:21

jaz sem pa mislo, da lahko ženskam večkrat zaporedoma pride...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 28. Maj. 2012 20:24

če doživljaš tko intenzivne orgazme zaoredoma je to velik problem. Že po enem res konkretnem je težko nadaljevati seks, kaj šele ko je zaporedoma.
Meni po res močnem orgazmu ne pride več na kraj pameti da bi seksala ker mi ne paše več. Ker rabim vsej pol ure pavze.

Če se tebi to dogaja po nekaj minutah verjamem da to vidiš kot problem, ampak niti približn nevem kaj lahko narediš. Priporočala bi pogostejši seks, ampak to praviš da ni možno. Ssamozadovoljevanmje ne pomaga, ker vseeno moraš počakati na tisto pravo in si posledično to še bolj želiš. :D

Razen če prepoveš tipu da se s tabo ukvarja in da te pač na suho... Pa pol ko boš posledično ful mokra prekinita pojdi pod tuš in pol nadaljujta.
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 28. Maj. 2012 21:01

^^ Ni pri vseh enako, jaz npr. nimam nobenih problemov z večimi zaporednimi orgazmi in ne potrebujem pavze.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 28. Maj. 2012 21:06

jz tud ne če so bolj blagi. Ampak ona govori o močnih, sej zato sem poudarila da mislim te res močne, ko še kar nekaj časa po tem drhtiš in te mora pustiti pri miru. Ti blažji ki tudi precej hitro minejo pa so lahko zaporedni.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 28. Maj. 2012 21:08

Če je v zvezi vse tako kot mora bit in se te fant privlači in zna s tabo se mi sploh ne zdi čudno, da ti tako hitro pride. In tako močno.
Si pa lahko samo srečna, da ni druga skrajnost, ker ješ tabletke.
Napravita pavzo in še enkrat, če je prehitro vse skupaj ;)
Tigrica777
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigrica777 » 31. Maj. 2012 19:01

Boga to je pa res hud problem..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 31. Maj. 2012 19:19

http://www.youtube.com/watch?v=M902ZJHzaLE

3.30

You make me cum to hard, I hate this shit! I cant take it!!
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Nyree
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Nyree » 01. Jun. 2012 11:46

Ok, jst tudi ne vidim problema. AMPAK ok, vsakemu svoje. Kaj pa, če bi predn ti pride on upočasnil, lahko ga dal tudi ven in potem ko se malo umiriš nadaljeval (medtem bi pa ti zadovoljevala njega?)? Meni to, da bi razmišljala o čem drugem ne bi pomagalo, zato mislim, da je opcija samo, da dejansko fizično ustaviš stimulacijo.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]