riganje, prdenje, vrtanje po nosu ipd...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sončni_zahod
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2012
okej, bila je že ena podobna predvsem o tem kako je ko tipi počnejo to pred puncami...
nobena skrivnost ni, da to počnejo tudi punce, nekatere bolj, druge manj intimno:) zanima me vaše navade, kako gledate na to, vam je v navado, da pred tipom, starši, v družbu med frendi / frendicami npr. rignete al vam je to tabu... kako tipi gledajo na to..
zaželjeni komentarji:)lp
nobena skrivnost ni, da to počnejo tudi punce, nekatere bolj, druge manj intimno:) zanima me vaše navade, kako gledate na to, vam je v navado, da pred tipom, starši, v družbu med frendi / frendicami npr. rignete al vam je to tabu... kako tipi gledajo na to..
zaželjeni komentarji:)lp
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
mislim da ni noben problem rignit z zaprtimi usti in si ne vrtat po nosu ko je kdo zraven. za prdnt je tko, ko je pač je.. poskusiš čimbolj potiho
mene ne bi čist nič motilo če bo punca to pred mano delala. vzamem to kot dokaz da se ob meni počuti sproščeno
mene ne bi čist nič motilo če bo punca to pred mano delala. vzamem to kot dokaz da se ob meni počuti sproščeno
hej norci
- sončni_zahod
- Sramežljivka
bolj mislim na riganje ne z zaprtimi usti ampk pač normalno riganje (po jedi, pijači itd).... je tud to znak sproščenosti ali nekulturno?:)
- sončni_zahod
- Sramežljivka
ni problem, samo zanimajo me vaši pogledi na to
- sončni_zahod
- Sramežljivka
ni fetiš )
vem pa, da je tema mogoče tabu sploh s strani punc
vem pa, da je tema mogoče tabu sploh s strani punc
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Nimam nič proti, če kdo v družbi prdne. To je zame poplnoma naravna stvar, tudi sam se ravno ne zadržujem, če je res sila, niti je to zdravo.
Riganje, pa sploh slabo "prebavljam"sploh pa v zaprtih prostorih, kot so avto, avtobus in tudi diskoteke. Ni mi hujšga, ko nekdo gre v diskač in se dobesedno napoka posebne salame, čebule ipd. pol in pol začnejo rigat po tistem, takrat se mi pa res želodec obrne za 360 stopinj.
Riganje, pa sploh slabo "prebavljam"sploh pa v zaprtih prostorih, kot so avto, avtobus in tudi diskoteke. Ni mi hujšga, ko nekdo gre v diskač in se dobesedno napoka posebne salame, čebule ipd. pol in pol začnejo rigat po tistem, takrat se mi pa res želodec obrne za 360 stopinj.
- sarimari
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2011
Hm... Nekateri so res čuneki, ko rigajo na glas, da se stene tresejo, ali pa si na pijači in za sosednjo mizo vidiš kakega moškega, ki si vrta po nosu, kot da bi ozonsko luknjo mev.
Rignat se da potiho, čeprav po kakšni coca coli zna biti kar problem, tako, da je včasih mogoče malo prenaglas
Kar se pa prdenja tiče, pa če je že nuja, naj se človek nekam umakne par metrov stran in opravi. Seveda diskretno )))
Se pa spomnem iz OŠ... Kdor ga zvoha, tist ga spoha
Rignat se da potiho, čeprav po kakšni coca coli zna biti kar problem, tako, da je včasih mogoče malo prenaglas
Kar se pa prdenja tiče, pa če je že nuja, naj se človek nekam umakne par metrov stran in opravi. Seveda diskretno )))
Se pa spomnem iz OŠ... Kdor ga zvoha, tist ga spoha
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
mene sploh ne mot nič od naštetega...no, mogoče vrtanje po nosu, ampak še to takrat, ko kdo potem tiste smrklje meče okrog ali jih kam zalepi. to mi je pa ogabno
pa sej to je vse naravno, vsi jemo/pijemo, posledično rigamo/prdimo/serjemo/lulamo.
jaz si sicer po nosu ne vrtam (vsaj v javnosti oz. ko kdo geda ne , včasih je pač treba:D ), če je treba rignit, probam to čimbolj potiho opravit, glede prdenja pa se spomnim učiteljice v OŠ, ko nam je skos govorila, naj gremo v WC in tam opravimo svoje in tega se držim, če je nujno, se pač umaknem. Kaj pa delajo drugi, me pa res ne moti.
pa sej to je vse naravno, vsi jemo/pijemo, posledično rigamo/prdimo/serjemo/lulamo.
jaz si sicer po nosu ne vrtam (vsaj v javnosti oz. ko kdo geda ne , včasih je pač treba:D ), če je treba rignit, probam to čimbolj potiho opravit, glede prdenja pa se spomnim učiteljice v OŠ, ko nam je skos govorila, naj gremo v WC in tam opravimo svoje in tega se držim, če je nujno, se pač umaknem. Kaj pa delajo drugi, me pa res ne moti.
-
disketa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 8. 2009
emanuela napisal/-a:Tekmujeta?
Ne ne, to pa ne
No ja, njemu je všeč, da njegova punca lahko rigne kadar hoče, jaz pa tudi potrebujem nekoga, ob komer bom maksimalno sproščena.
Seveda ne tekmujeva vedno, gre bolj za to da si sporočiva, da ni nič hudega; nekomu uide pa se tadrugi pridruži.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov