Ni mi/mu do seksa [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ancy007 » 21. Jun. 2005 11:26

evo mam en problem k ni glih nejbl grozn sam me pa kdaj tud mot, in sicer to da moj srček ni glih navdušen nad sexom oz. ni tipični tip ki bi skoz sexal. pravi, da rajši vidi da se pogovarjava in delava druge stvari in zaradi tega potem tudi vem, da me ima res rad in želi biti z mano zaradi mene same :) , ampak me vse skupaj kdaj moti, ker mislim da če imaš spolne odnose to še ne pomeni da si z nekom samo zaradi sexa, ker problem je ta da on to misli. sva pa skupaj komaj 9 mesecev pa že zdej skoraj brez sexa, kaj bo šele čez ene par let. mu pa skoz govorim da ga mam nejbl rada pa da sex ni vse pa to pa mi ne verjame.
zj vas pa sprašujem če se vam je to že kdaj zgodilo, pa tud tipi dejte mi mal razložit a je sploh možn da vam ni do sexa tok zlo. a pa mi vsi svetujete naj ga obdržim pa rajš mal potrpim.
lahk mi pa date tud kšne nasvete kako ga pripraviti do tega da bo nad sexom bolj navdušen (igrice,....).
sicr pa morm mal tud priznat da sm po svoje tud vesela da je tko da saj vem da me ima res rad. :hearts:
Uporabniški avatar
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Yanc » 21. Jun. 2005 11:35

Logično je da si zelis sexa..to ne pomeni da ga ne ljubis..seks samo se poveca in utrdi ljubezen med dvema..ker jih poveze se telesno..ravno ko sta dve telesi tesno skupaj cutis da je to to..zato verjamem da si zelis vec seksa.

smesno..ponavad zenski ni do tega :) ampak ok..sta se velik o tem odpkrito pogovarjala? Mogoce pa mu kaj ne pase..al pa je kaj narobe s samim odnosom.

lahko ga popestris s kakšnimi igrcami (vzem smetano al pa čokolani preliv pa se mal igraj--prepust se) al pa mu zaplesi kakšn striptis :) na uho mu šepni da si ga zelis..ne vem nekak ga spodbudi :)

ej obdrž ga...samo malo se potrudi..boš vidla da bo čez čas htel spet ta tvoj trud :)

uporab mal domišljijein se prepusti.. :)

aja kaj pa ko seksata je obema fajn..pa se pogovarjata kaj komu paše, pa je strasten? kr pomoje če enkrat ko seksata je ful strasten pa se vidi da si te zeli potem pa neki casa sploh noce seksat je to mal cudno.

vglavnem jaz ti svetujem da ne obupas :) potrudi se pa veliko lepih trenutkov z njim ti zelim..pa veliko ljubezni
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a reimi » 21. Jun. 2005 11:36

joj, moreš malo pojasnit, koliko je to zate malo seksa: 1-krat na dan/teden/mesec? V glavnem pri moškemu se mi zdi res mogoče malo čudno, da mu ni do seksa. sem slišala primere žensk (saj nekatere ne uživajo v seksu), sam za moške...logično da ni zveza samo seks, ampak je ta tudi to! tega se res ne more zanemariti.

sem pa že brala tudi o aseksualcih (tistih, ki jim ni do seksa). možno da gre tudi za to. :nixweiss:
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 21. Jun. 2005 11:37

Kaj pa poljubljanje in ostali fizični kontakti? Sej ponavad ena stvar vodi v drugo itd... :roll: , a se pri vama pa kar ustavi al kako? Kaj pa naredi, če ti npr. začneš karkoli namigovat, da bi? A te ustavi al kako?

Sori, ampak, ne znam si predstavljat celotne zveze (še posebi ne tok dolge), da bi bla brez seksa... ne rečm, da npr. čakata, ampak če sta pa že spolno aktivna, pa njemu kr ni do seksa...??!!

Mogoče ma pa kakšen hud kompleks?!? :(

Nej se oglasi moški del foruma!!!!!!
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 21. Jun. 2005 12:16

mene bi pobral
še slabš kot če si samski

imaš pa ne dobiš :?

ja ne vem tud to mora biti, če hočeš da je veza uspešna :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
maru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a maru » 21. Jun. 2005 12:17

a pa je sigurno vse kul? ker men to tko zveni, kot da ima on kakšne probleme, pa ti ni povedu. sicer ne vem, ker nisi velik napisala, sam nisem še srečala tipa, ki nebi hotu seksat, razen če je imel kakšne probleme s "stojo" al pa če mu ni kej pasal, pa ni hotu povedat.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 21. Jun. 2005 12:17

ja tut js si ne predstavljam takega tipa, če mu ni do tega se boš pač mogla zamislit ali je vajina ljubezen dovol močna da bo zdržala oz če boš ti zdržala brez sexa oz. z malo sexa, saj se v prihodnosti vrjetn ne bo izbolševal :?
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 21. Jun. 2005 12:26

Kje si pa ti tega najdla? :eek:
Če bi šlo zate, bi še razumela, ampak da se tip rajši pogovarja kot seksa? Sej verjetno ni nič narobe z njim, je pač le redek primerek svoje vrste...

No, mene bi to definitivno motilo in bi ves čas mislila, da ga ne privlačim dovolj... :roll:
Xeno
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Xeno » 21. Jun. 2005 12:51

Itak, da te moti, pa če si ženska ali moški,da te tvoj partner ne šmirgla. Pri moškem je to še bolj zanimivo, ker smo znani (med žensko populacijo), da mislimo samo na sex :D Ma ne, če si v nekem ljubečem odnosu, saj je logično da se pogovarjaš, sam brez sexa pa tud ne gre. Praviš, da se bojiš, da bo enkrat na mesec, ja jaz bi se tega tud bal. Malo se pogovorita o svojih željah in pričakovanjih.
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 21. Jun. 2005 12:56

Pogovori se z njim o tem, čimprej, saj imaš srečo in se rad pogovarja. :D
Tko da to ne bi smel bit problem.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
bordyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: NG

Neprebrana objavaNapisal/-a bordyka » 21. Jun. 2005 13:06

ka pa ce je drugače usmerjen? :eek:
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 21. Jun. 2005 13:19

Sm mal razmišljala o tem, pa še 1x dobr prebrala post pa se mi zdi, da se vredno potrudit, če imata sicer zlo fajn odnos, pa se mata rada. Če te to moti, mu moraš povedat, tut če ti je zoprno, ker maš filing, da mu težiš. Si lahko vesela, da maš tazga fanta, drgač. Pri večini je glih to včasih največji problem: premal komunikacije...
Mislim, da bi blo neumno, da ga kr pustiš... Pogovorta se, pa povej svoje želje. Seks je pa res luštna stvar, no!!!
Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a reimi » 21. Jun. 2005 13:47

bordyka napisal/-a:ka pa ce je drugače usmerjen? :eek:

aja, ko sem to prebrala sem se spomnila, da moj prijatelj je hodil s punco slabo leto. z njo ni hotel seksati, mu pač ni pasalo. nato je ugotovil, oz. verjetno si je le priznal, da je homoseksualec.

ne se takoj ustrašit, to je le ena možnost, ki žal obstaja.

LP
zalaL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zalaL » 21. Jun. 2005 14:01

A ima kakšne slabe izkušnje?
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 21. Jun. 2005 14:07

Kok sta pa stara? A je meu prej že kakšno punco? Kakšen pa je bil seks, kar sta ga imela?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]