Kako naj ga ogovorim?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- keksy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 4. 2009
- Kraj: ljubljana
Hey!
No pa imam en "problem" in rabim kakšne pametne ideje
V lokal kamor hodimo je en varnostnik, no jih je več, ampak en ki mi je všeč. zdi se mi da sem tudi jaz njemu všeč ker se skos giblje v moji bližini in prijateljica pravi da me dostikrat opazuje. Nevem kako naj se mu približam? Oz. kaj naj bo izgovor da se začnem pogovarjati z njim?Kakšne ideje?
No pa imam en "problem" in rabim kakšne pametne ideje
V lokal kamor hodimo je en varnostnik, no jih je več, ampak en ki mi je všeč. zdi se mi da sem tudi jaz njemu všeč ker se skos giblje v moji bližini in prijateljica pravi da me dostikrat opazuje. Nevem kako naj se mu približam? Oz. kaj naj bo izgovor da se začnem pogovarjati z njim?Kakšne ideje?
- Becky*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2012
Fantje (vsaj tako je moj meni povedal) imajo radi odprte punce in jim je zelo všeč, če punci tudi kdaj do njega pristopi. Zakaj mogoče ne probaš s kakšnim čisto ne vmesnim vprašanjem zanj, samo toliko, da se začneta pogovarjati. Morda se posreči. Po pogovoru pa ga morda povabiš na pijačo, ampak glede na to da on tam dela, se dobita ko bosta oba fraj.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
"A lahk prideš zvečer še mene varovat, ker me je strah pošasti izpod postelje, plooooosiiiim"
Jochie končno ena dobra
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Stopi do njega -"živjo, jaz sem _____" in pogovor bo že stekel. Če ne bo stekel pa tip itak ni zainteresiran zate in lahko greš stran.
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Deliš z nami kako si pristopila?
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov