problem v zvezi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

davidxp
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a davidxp » 17. Apr. 2012 21:25

na ta forum sm se ze obrnu zarad problema s prihajanjem..naj vam povem da se je reslo in je vse super in fajn glede tega..ampak mam nov problem..punca noce seksat..ko jo vprasam ce bi mi rece da nej neham s tem ker sm ze tecn. Ko jo malo sprasujem mi zlo zivcno pa napaljeno odgovori da ji preveckrat recem to pa da se ji ze gabi. Rekla je tut da vsak dan razmisla o tem kak jo bom vpraso to. Kot razlog mi je rekla da noce zarad sole pa ker je baje ful natrpano..sej js mam tut natrpano pa sm se vedno horny. Zakaj je temu tako? Zadne case se do mene obnasa zlo ziucno pa napaljeno kot da bi ji kaj nardiu. Ne sprasujem za resitev no tut ampak me bol zanima kaj se dejansko dogaja z njo in ali kaj skriva pa je zato taka?
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 17. Apr. 2012 21:33

A več noče seksat al niti ni hotela nikdar?:D
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Apr. 2012 21:33

---
Zadnjič spremenil claire, dne 20. Apr. 2012 17:00, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Apr. 2012 21:34

Kaj pa, če bi se lepo usedel dol z njo in se poskušal iskreno pogovoriti? Če se bo umikala in umikala, potem ti tudi mi ne bomo znali več pomagati, ker navsezadnje lahko vse rešita samo sama.
Pa zdaj ko si tisti problem rešil , se trudiš za njo? Ker da ti reče, da se ji že to malo gabi...je zame kar en velik problem,no (mimogrede, a ti kaj začneš ali jo vedno vprašaš, če bi?).
The world is as you are.
davidxp
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a davidxp » 17. Apr. 2012 21:41

vcasih sva kr pogosto pol pa vedno manj..u bozjo milo mater zakaj more bit vedno nek problem. Se resis enga pa pride drugi. Sm mislo da jo razumem ampak ocitno ne. Jao prekleto zivljenje. Mate kaksne nasvete kak se nej obnasam do nje zdej? Isto al bol hladno? Aja pa rekla mi je da mi je itak sam do seksa pa da ji ne pomagam nic. Nism se strinju ker zadna dva tedna sm se se posebej trudu bit cimvec casa z njo pa jo poslusat..pa mi je blo dejansko vsec.. Kaj pa nardite moski ce vam vbija v glavo da ste rekli neki pred parimi minutami vi ste pa ziher da niste? Wadafak majkemi da ne razumem..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 17. Apr. 2012 21:44

Rapizden in potreben si...zdrkaj si ga, resno boš prec lažji.

Tebi se zdi ker se trudiš in delaš vse prav, pa se nikamor ne premakne.

Moj nasvet bi bil:

- ne obnašaj se hladnejše in jo ne ignoriraj
- poglej če si ti kakšne pizdarije naredil
- ne sprašuj jo skoz kaj je narobe
- direktno jo vprašaj in reci: " lej prej sva skoz sexala, zdaj se pa obnašaš kot da nisva par, povej kaj je narobe da rešiva to, če pa te kaj moti pri meni pa povej.
- pa ne povezuj tega da imata krizo v sexu, da to pomeni začetek konca...če se pa ne bo hotela pogovoriti pa bo to nekaj povedalo
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 17. Apr. 2012 21:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
davidxp
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a davidxp » 17. Apr. 2012 21:48

glede pobude poskusam bit cimbol inovativn..vcasih jo vprasam vcasih se je pa zacnem strastno dotikat ampak ne navalim takoj na glavno nagrado. Pomoje ni tu problem. Kako spremenit to nujno zlo? Na zacetku je ful pogosto devala pobudo ampak nic vec..pac ko se pogovarjava mi vztrajno zatrjuje da je sola razlog.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Apr. 2012 21:53

[qu
Zadnjič spremenil claire, dne 20. Apr. 2012 17:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 17. Apr. 2012 22:11

Led Zeppelin napisal/-a:Rapizden in potreben si...zdrkaj si ga, resno boš prec lažji.

Tebi se zdi ker se trudiš in delaš vse prav, pa se nikamor ne premakne.

Moj nasvet bi bil:

- ne obnašaj se hladnejše in jo ne ignoriraj
- poglej če si ti kakšne pizdarije naredil
- ne sprašuj jo skoz kaj je narobe
- direktno jo vprašaj in reci: " lej prej sva skoz sexala, zdaj se pa obnašaš kot da nisva par, povej kaj je narobe da rešiva to, če pa te kaj moti pri meni pa povej.
- pa ne povezuj tega da imata krizo v sexu, da to pomeni začetek konca...če se pa ne bo hotela pogovoriti pa bo to nekaj povedalo
Zenska se je odljubila, on je ne privlaci vec. Konec poti. Ko se to zgodi ji rata tok vseeno za tipa, da si ne mores predstavljat. Nobeni pogovori ali razciscevanja ne bodo naredila CISTO NIC. Ves kaj dobesedno na dnu zenskih prioritet? Karkoli razciscevat in se pregovarjat s tipom do katerega jim je ravno.

Vse kar ti tle preostane je zakljucit zvezo.

emanuela napisal/-a:Kaj pa, če bi se lepo usedel dol z njo in se poskušal iskreno pogovoriti?
This never ever ever ever ever works.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Apr. 2012 22:24

Mhm, men se tudi zdi, da jo je žal pač minilo :?
Dee_Dee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Dee_Dee » 17. Apr. 2012 22:34

koliko časa pa že to traja? mogoče je samo krajše obdobje in je res samo šola :)

(malo beden izgovor sicer. očitno ji seks ne pomeni sprostitve. se ji dovolj posvečaš?)
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 17. Apr. 2012 22:34

Pusti jo malo pri miru. Mislim, dajta si kak dan "dopusta" en od drugega... V tem času lahko tudi zrihta vse kar se je nabralo v zvezi s šolo. Ko se bosta po enem tednu, recimo, spet videla, seks ne bi smel biti problem ;)

Če pa vzrok tiči drugje (do tebe ne čuti več prav dosti) se pa stanje ne bo kaj izboljšalo.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Apr. 2012 22:36

Mahagonij napisal/-a:
emanuela napisal/-a:Kaj pa, če bi se lepo usedel dol z njo in se poskušal iskreno pogovoriti?
This never ever ever ever ever works.

Če ne za rešitev problema, bo pa vsaj vedel, pri čem je, ne pa da se kot npr zdaj sprašuje kako, zakaj, kdaj.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Apr. 2012 22:38

^^
Zadnjič spremenil claire, dne 20. Apr. 2012 17:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Apr. 2012 22:50

spet tele " ne ljubi te več, pusti jo" scene..

dejansko sploh ni dovolj podatkov da bi lahko kdorkoli naredil kakršenkoli zaključek iz tega, lahko se da samo nasvet, idejo, kaj bi lahko bilo narobe. koliko sta stara? koliko časa sta skupaj?

pogovorita se, če ji ni do pogovora, najbrž res neki ornk narobe, lahko pa je pod kakim pritiskom pa ne more uživati ob tem..
hej norci :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov