Prvi zmenki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
pomojem mi nekega splošnega pravila, ampak če me ne bi poklical v roku 48ih ur, bi ga js prijavila kot pogrešanega.
zdi se mi, da smo v eni temi o tem obsežno debatirali, ampak je zdej ne najdem
zdi se mi, da smo v eni temi o tem obsežno debatirali, ampak je zdej ne najdem
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Ja sam res, zakaj pa bi moral on prvi kontaktirat tebe? Mogoče pa se on isto sprašuje zate...
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
mah bedarija, če si nam všeč te bomo kmalu poklicali.
Če pa je cincar se pa vprašaj kaj boš s takim moškim čez življenje.
Če pa je cincar se pa vprašaj kaj boš s takim moškim čez življenje.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Mene je do zdaj še vsak, ki je bil zainteresiran, kontaktiral najmanj pol ure po srečanju in največ dan ali dva po srečanju. Kasneje sem pa seveda tudi jaz večkrat pisala prva, če ima čas za pijačo. Če si nekomu všeč, ne bo čakal cel teden ali še več, da te kam povabi, pa naj gre za to, da je samo živčen ali pa je to ena od njegovih taktik nedostopnosti. Kakorkoli že, tadrugo mene vsekakor odbije, prva lastnost pa tudi ni najbolj obetavna pri moškem, če te še povabiti ne upa na naslednji randi. Za moje pojme mora moški biti tisti, ki začne zadevo, sem pač old fashioned kar se tega tiče.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Niste old fashioned ampak lene. Bolj ugodno oz. na komot vam je tak delovat z izgovorom, da ste staromodne, itak pa veste, da smo tipsoni nonstop potrebni in vas bomo kontaktirali, drugače bote pa že drugega našle. Potrebnih moških je miljon.
Me zanima, če bi ble old fashioned, če bi ble na zmenku z enim res dream guyem. Bi tud čakale, da vas on prvi pokliče? In hitro rečte ja, ampak jaz tega seveda ne bom kupil.
Me zanima, če bi ble old fashioned, če bi ble na zmenku z enim res dream guyem. Bi tud čakale, da vas on prvi pokliče? In hitro rečte ja, ampak jaz tega seveda ne bom kupil.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:00, skupaj popravljeno 1 krat.
- nene
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2011
jaz ga ne želim prva poklicati, ker sem ga že jaz povabila na date..
Minila sta dva dneva.. očitno me ne misli poklicati.. =(
Mislim ful sva se zaštekala dve uri sva se pogovarjala v lokalu.
Meni je totoalno všeč ampak jaz očitno nisem. Pač po veh kriterijih bi moral biti zadovoljen. on ni preveč privlačen jaz pa po nekih splošnih kriterijih zelo.. in se prav skorajda mečem za njim.. On pa je hladen očitno.. =((
Minila sta dva dneva.. očitno me ne misli poklicati.. =(
Mislim ful sva se zaštekala dve uri sva se pogovarjala v lokalu.
Meni je totoalno všeč ampak jaz očitno nisem. Pač po veh kriterijih bi moral biti zadovoljen. on ni preveč privlačen jaz pa po nekih splošnih kriterijih zelo.. in se prav skorajda mečem za njim.. On pa je hladen očitno.. =((
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^nigga you hardcore
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
nene napisal/-a:.
Pač po veh kriterijih bi moral biti zadovoljen. on ni preveč privlačen jaz pa po nekih splošnih kriterijih zelo..
Takšne in podobne izjave me vedno nasmejijo... ker si po nekih kriterijih lepa, pač moraš biti všeč "ne preveč privlačnim" tipom. Seveda.
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov