Se me punce bojijo zaradi službe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sxe
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sxe » 18. Mar. 2012 21:03

Na ta forum sem se prijavil, ker me zanima mnenje žensk o tej moji situaciji. Predvidevam, da je tu ogromno žensk s svojim mnenjem, glede na to kako je forum popisan :)

No da opišem to svojo situacijo. Sem mlad, izobražen, zgovoren, atletske postave, rad sem urejen, itd. Kar zadovoljen sem sam s seboj. Ko sem v družbi s prijatelji, ko gremo ven, so pač vedeno še zraven kakšne prijateljice od koga ali znanke. Seveda kakšno ogovorim, občutek imam da naredim kar dober vtis. Do tu je vse OK. No dokler klepet ne nanese na mojo službo. Sem namreč pogrebnik :)

Ponavadi je reakcija takšna, da mislijo, da se hecam. Potem, ko to potrdi še kakšen od navzočih je skoraj da že šok in ostanejo brez besed in me gledajo kot tele v nova vrata. Potem sledi to, da gredo počasi stran ali pa začnem dobivati razna bedasta vprašanja. Imam že občutek, da se me ženske prav bojijo in mislijo, da sem nekakšen psihopat. Ali je razlog za to zgolj v tem, da nočejo imeti nič z nekom, ki ima takšno službo, ker naj bi bila "nečastna"?

Ali se motim?
PLUS ULTRA
chiquitita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a chiquitita » 18. Mar. 2012 21:25

Nevem kaj maš to zaene okrog sebe, men to ne bi bil noben problem. Mam pa že raj tipa pogrebnika kokr politika. Mal heca ne škodi:P
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a posh_girl » 18. Mar. 2012 21:29

Verjetno si kar uganil.

Nas punce na začetku lahko odbije marsikaj. Kakšna je rešitev zate? Pač na začetku ne povej, kaj natančno delaš, povej samo, kje si zaposlen... če punco zanima.

Izraz pogrebnik je zelo odbijajoč, zakamufliraj ga v kaj drugega. Seveda boš kje dobil kakšno punco, ki se ji bo zdelo tudi delo pogrebnika zelo odbito in privlačno - a mora iti za punco, ki je odbita že po naravi.

Če ti bo v tolažbo - potem, ko punce spoznamo fanta in nam ta postane všeč (punce smo kot pečica, se ogrejemo počasi), nimamo več takih zadržkov.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Mar. 2012 21:38

meni se zdi pač poklic kot poklic. res je sicer precej specifičen, ljudje ga ne poznajo najbolje in zato tudi čudna reakcija v stilu butastih vprašanj. odbilo me pa to ne bi.
sej so tudi plusi tega poklica: npr ni nobene panike, da mi ga bo kaka stranka speljala :D :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Mar. 2012 22:00

kakšni goth bejbi bi bilo pomoje všeč :P

pomoje nima smisla izgubljat časa s takimi ki se te ognejo zaradi tega.. tudi meni ful ni privlačen tak poklic, ampak pač.. nikar pa ne pusti službe zaradi takih stvari.
hej norci :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 18. Mar. 2012 22:12

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nincha II
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nincha II » 18. Mar. 2012 22:36

Evo, jaz sem punca, ki bi v takšnega človeka še bolj začela drezati z raznimi vprašanji :D Ne bi se odmaknila stran, kot da bi bil kužen, ampak bi me ful zanimalo, kaj točno počneš, kako se izvajajo te stvari, kako se sam počutiš v tem poklicu, kako si prišel do tega itd. Skratka, veliko hitreje bi razvila debato z nekom, ki bi rekel, da je pogrebnik po poklicu, kot z nekom, ki bi mi rekel, da dela za blagajno v Mercatorju.

Če že, bi se mogoče prej ognila človeka, ki bi mi rekel, da izvaja obdukcije in secira razna trupla. V tem primeru res ne vem, če bi si želela zveze s takim človekom :? Ampak pogrebnik? - nič strašnega.

Drgač pa jaz poznam eno mlado punco, ki je nekaj časa delala na pokopališčih... in sicer urejala in sadila rožice na posebnih grobovih. Kolikor vem se to nikomur ni zdelo čudno; v smislu, da bi se jo hoteli izogibati. Spraševali so jo samo, če jo ni kaj strah ipd.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 18. Mar. 2012 22:51

Pa reč da si patolog, bojo bejbe mislle da si ful kul frajer, tak ko v CSIju pa to. Pol ko bo pa stvar resnejša pa boš pršu domov pa si izsipu pol kile zemlje iz šuha pa sam rečeš: Bitch, please, I'm a mortician! Ker tak ko so že rekle punce, ko si enkrat vsidran pr bejbi, je to ne bo odvrnal.

Men osebno je pa to ibr kul poklic.
sxe
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sxe » 18. Mar. 2012 22:57

Ja saj jaz ne omenjam tega pogrebnika, samo itak prej kot slej pogovor nanese na vprašanje kaj počneš oziroma kje delaš. Rad sem odkrit in to tudi pričakujem od drugih. To vprašanje se pojavi že zato, ker sem večinoma v obleki in kravati in potem vsak najprej pomisli na to, da prodajam kakšna življenjska zavarovanja.

Ne vem pa ali je bistvo problema, kar se žensk tiče v tem, da dejansko mislijo, da sem nek čudak ali jih zgolj skrbi kaj bi drugi rekli glede tega da so s pogrebnikom.

Vem, da to ni privlačen poklic, tudi sam sem se v tem poklicu znašel po spletu naklučji. Mi pa sedaj čisto odgovarja, večina dela je itak čisto organizacijsko birokratske narave, lahko si mislite koliko papirologije je potrebno v Sloveniji...

Zemlja mi ne bo padla iz škornja, tisto so grobarji :)

Razni metalci so pa kar fascinirani ja :)
PLUS ULTRA
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 18. Mar. 2012 23:03

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Mar. 2012 23:09

Nincha II napisal/-a:? Ampak pogrebnik? - nič strašnega.

Nič strašnega...še posebej tedaj, ko moraš postrgati s ceste kakšnega pešca ali motorista - žrtev prometne nesreče...

pač poklic kot poklic...če te osrečuje, super...če ga ženska ne tolerira, ni zate... :)
sxe
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sxe » 18. Mar. 2012 23:23

Saj pravim, do pogrebnika je vse OK. Potem se me pa takoj začne gledati z drugačnega vidika. Mogoče je problem v tem, da zgledam čisto običajen in jih to potem bolj prestraši oziroma zmede, kot če bi zgledal kot en death metalc.

Osrečevati te tak poklic ravno ne more.

Ne smemo odzdravit z nasvidenje :)
PLUS ULTRA
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Mar. 2012 23:27

jeba je, ja...tudi pošalit se ne moreš na ta račun, mogoče je dekle ravno imelo smrt v družini...

ne vem, kaj svetovati...tapravo dekle bo sprejelo tvoj poklic....
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 18. Mar. 2012 23:31

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:08, skupaj popravljeno 1 krat.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 18. Mar. 2012 23:34

Če kakšni ne ustreza tvoj poklic, pač ta punca ni zate. :P Drugače pa se mi ne zdi nič takega, da delaš z mrtveci. Naključno sem tu in tam naletela na par takih filmov, ki so se začeli s tem, da so iskali študenta, da bi delal ponoči na recepciji mrtvašnice, potem se je našel en študent, ki se mu je to zdela neverjetno dobro plačana služba in ga je navdušilo še to, da bi se tam lahko praktično cel čas učil in bral, in je zato službo tudi sprejel, nato so se pa začeli čudni zvoki, ko je prišel delat. Jaz sem si med gledanjem takih filmov vedno mislila, kako bi takoj šla tja delat. Še ubijala bi za tako študentsko službo. :twisted: :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov