Se povprečna ženska hitreje naveliča od povprečnega moškega?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- 3ntip
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2012
Poudarek na povprečju, seveda ne vrjamem, da to velja za vse.
Zaenkrat imam samo svoje izkušnje in izkušnje poznancev. Nekaj malega tudi iz internetnih pogovorov.
Je možno, da so ženske v povprečju bolj razvajene oz. se hitreje naveličajo nečesa?
Recimo pri seksu. Znano je da ženski orgazem se bolj ali manj dogaja v glavi, moškemu tudi do neke mere, ampak moški smo iz tega vidika precej straight forward.
Meni osebno po 4 letih zveze sem bolj ali manj bil na top performance kar se mojega dela izvajanja tiče. Ženska pa je prvo leto, mogoče dve še prihajala pol pa bolj ali manj konec.
Sicer vem, da spolna sla pri ženski je povezana z razmerjem. Pri moških pa napeta ritka works every time.
Iz mojih izkušenj je dober seks za žensko bil tak, ki je bil boljši od prejšnjega. Meni pa je vsak bil soliden, pa nisem rabil nobenih pripomočkov, prijemov, poz...
Kaj bi ve rekle, opažate (morda iz lastnih izkušenj), da je temu tako?
Pri tem bi še vprašal, kaj za vas deluje bolj ali manj vedno? Meni recimo seks na javnih placih. Deluje zanesljivo kot švicarska urca.
Zaenkrat imam samo svoje izkušnje in izkušnje poznancev. Nekaj malega tudi iz internetnih pogovorov.
Je možno, da so ženske v povprečju bolj razvajene oz. se hitreje naveličajo nečesa?
Recimo pri seksu. Znano je da ženski orgazem se bolj ali manj dogaja v glavi, moškemu tudi do neke mere, ampak moški smo iz tega vidika precej straight forward.
Meni osebno po 4 letih zveze sem bolj ali manj bil na top performance kar se mojega dela izvajanja tiče. Ženska pa je prvo leto, mogoče dve še prihajala pol pa bolj ali manj konec.
Sicer vem, da spolna sla pri ženski je povezana z razmerjem. Pri moških pa napeta ritka works every time.
Iz mojih izkušenj je dober seks za žensko bil tak, ki je bil boljši od prejšnjega. Meni pa je vsak bil soliden, pa nisem rabil nobenih pripomočkov, prijemov, poz...
Kaj bi ve rekle, opažate (morda iz lastnih izkušenj), da je temu tako?
Pri tem bi še vprašal, kaj za vas deluje bolj ali manj vedno? Meni recimo seks na javnih placih. Deluje zanesljivo kot švicarska urca.
- 3ntip
- Sramežljivka
Se delno strinjam. Razvajenost in naveličanje gre iz roke v roko kar pogosto.
Če se nekdo trudi za nekaj potem ceni vsako najmanjšo malenkost, teh malenkosti pa je lahko dovolj, da umreš srečen. Razvajene osebe pa želijo monumentalne spremembe, da jih sploh kaj zrajca.
Sem prepričan, da velja za oba spola. Zgolj sem omenil moje izkušnje, ki pa vrjamem, da še zdaleč ni dovolj za neke zanesljive argumente.
Če se nekdo trudi za nekaj potem ceni vsako najmanjšo malenkost, teh malenkosti pa je lahko dovolj, da umreš srečen. Razvajene osebe pa želijo monumentalne spremembe, da jih sploh kaj zrajca.
Sem prepričan, da velja za oba spola. Zgolj sem omenil moje izkušnje, ki pa vrjamem, da še zdaleč ni dovolj za neke zanesljive argumente.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
včasih 2 pač nista za skupaj. kjub neizmerni ljubezni. sta si pač preveč različna. in zakaj vztrajat v nečem, kar te osreči in izpolni samo za 50% če lahko imaš več. meni se to ne zdi razvajenost ampak zdrava pamet in spoštovanje samega sebe (in tudi partnerja).
Vsak raj ima svojo kačo.
- 3ntip
- Sramežljivka
Že res, ampak razlika tu je, koliko si nečesa želiš. Eni so pač zadovoljni z majhnim (no pun intended). Taki so običajno tisti, ki se trudijo za nekaj.
Pa sploh ne trdim, da to ne velja za ženske. Poznam eno, ki se je precej bolj trudila za moškega, kot on zanjo. Ampak take so po mojih podatkih redkost. 1 na mogoče 10 razmerji.
Po mojih izkušnjah so bili moški zadovoljni s precej manjšim (lol) in ideje o zgolj 50% zadoščenosti so bile redke. Morda zato ker večina tipov, je žensko osvajala in ne obratno.
Ta občutek nezadoščenosti velja predvsem za tiste, ki jim je bilo "podarjeno". Mislim pa da je trenuten trend za žesnke ravno tak.
Sej ne trdim, da je to 100% tako, zgolj želim vaša opažanja.
Pa sploh ne trdim, da to ne velja za ženske. Poznam eno, ki se je precej bolj trudila za moškega, kot on zanjo. Ampak take so po mojih podatkih redkost. 1 na mogoče 10 razmerji.
Po mojih izkušnjah so bili moški zadovoljni s precej manjšim (lol) in ideje o zgolj 50% zadoščenosti so bile redke. Morda zato ker večina tipov, je žensko osvajala in ne obratno.
Ta občutek nezadoščenosti velja predvsem za tiste, ki jim je bilo "podarjeno". Mislim pa da je trenuten trend za žesnke ravno tak.
Sej ne trdim, da je to 100% tako, zgolj želim vaša opažanja.
- 3ntip
- Sramežljivka
Veerle napisal/-a:3ntip napisal/-a:Sicer vem, da spolna sla pri ženski je povezana z razmerjem.
yeah, right.
No, nisem mislil za vse.
Slišim pa pogosto, da se ženske rajcajo v kolikor je tip drugače vredu ne zgolj kakega ima.
Ampak priznam, da se lahko motim
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:12, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:12, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
3ntip napisal/-a:
To drži v mladih letih. Razlog je v tem, da mlada punca, ki dobro zgleda, lahko dobi za kratek čas skor vsakega tipa, njen povprečen moški vrstnik pa se mora za vsako šanso sam potrudit, pa še ni mus, da mu rata.
Malo kasneje se zgodba obrne, ker ženski privlačnost bistveno prej pade, kot moškemu.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
3ntip napisal/-a: Iz mojih izkušenj je dober seks za žensko bil tak, ki je bil boljši od prejšnjega.
nekako tako bi jaz lahko zase rekla. kar NE pomeni, da mora biti vsak sex ne vem kako zelo ful drugačen (če je, potem itak zakon), a vsaj neka malenkost je lahko ali nova, ali že dolgo ne izvajana.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- 3ntip
- Sramežljivka
Džeki napisal/-a:3ntip napisal/-a:
To drži v mladih letih. Razlog je v tem, da mlada punca, ki dobro zgleda, lahko dobi za kratek čas skor vsakega tipa, njen povprečen moški vrstnik pa se mora za vsako šanso sam potrudit, pa še ni mus, da mu rata.
Malo kasneje se zgodba obrne, ker ženski privlačnost bistveno prej pade, kot moškemu.
To mislim, da bo kar veljalo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
se strinjam z Džekijem.
moje mnenje je da je folk vse bolj razvajen in hoče vedno več, v vseh pogledih, nekje bolj nekje manj, ne glede na spol. mentaliteta kapitalizma. preluštno nam je ker imamo vse.. sem prepričan da imajo familije v kakem revni-stanu manj teh problemov, imajo pa zato druge, kako dobiti hrano, kako preživet naprimer..
moje mnenje je da je folk vse bolj razvajen in hoče vedno več, v vseh pogledih, nekje bolj nekje manj, ne glede na spol. mentaliteta kapitalizma. preluštno nam je ker imamo vse.. sem prepričan da imajo familije v kakem revni-stanu manj teh problemov, imajo pa zato druge, kako dobiti hrano, kako preživet naprimer..
hej norci
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Džeki napisal/-a:Malo kasneje se zgodba obrne, ker ženski privlačnost bistveno prej pade, kot moškemu.
No, glavna ženska privlačnost je fizična, medtem ko je moška pač dominanca nad drugimi moškimi (keš, pozicija, dosežki).
Tako da ja, se kar strinjam.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov