Zakaj me ne poljubi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cllaudia - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
Poznala sem ful vredu tipa. Razumeva se, imava dosti skupne..v bistvu je "popolni". Ima določene cilje v življenju, in načrte za prihodnost. Rekel je, da sem mu všeč, ampak se morava bolje spoznati. Na zmenke hodive že več kot en mesec in me še ni poljubil. Mi daje lažno upanje?
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
In potem bo začuden, ko bo pristal v prijateljski coni..
Vidite zdaj fantje, da je treba deklino čimprej zalizat, ne pa se nekaj obotavljat.
Cllaudia, dečko je očitno nekoliko sramežljiv, ali pa mu je nekdo na kakšnem forumu svetoval, naj te "prvo dobro spozna".
Vidite zdaj fantje, da je treba deklino čimprej zalizat, ne pa se nekaj obotavljat.
Cllaudia, dečko je očitno nekoliko sramežljiv, ali pa mu je nekdo na kakšnem forumu svetoval, naj te "prvo dobro spozna".
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Ne malo, ampak fejst sramežljiv. Če mu pa je nekdo svetoval naj te sprva bolje spozna, veš kako je s tem, omejevanje konkurence.Džeki napisal/-a:Cllaudia, dečko je očitno nekoliko sramežljiv, ali pa mu je nekdo na kakšnem forumu svetoval, naj te "prvo dobro spozna".
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
Mene bi bolj zanimalo, koliko sta stara... ker če sta še najstnika, se mi niti ne zdi kaj čudnega, če te noče. Drugače pa bi jaz to vzela bolj kot slabo znamenje, če me nekdo po mesecu dni zmenkovanj (dobro razen če sta se dobila 2x v enem mesecu, to je pa drugo) ne bi želel poljubit, bi sklepala da mu na "tak" način pač nisem všeč. Aja, s tem vred, da bi jaz poskusila vse naredit da bi se first kiss zgodil (ne bi bila prav agresivna, ampak poskusiš naredit zadevo v pravem trenutku)...
Mogoče pa si kriva sama, ker ne daš namiga in se držiš stran en meter, kaj vem...
Mogoče pa si kriva sama, ker ne daš namiga in se držiš stran en meter, kaj vem...
*.*
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]