Me bo prevaral?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Bonnita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Bonnita » 15. Jan. 2012 12:50

Pozdravljene,na vas se obracam ker imam tezavo v svoji zvezi in vec res ne vem kaj narediti.
S partnerjem sva skupaj sest leta,od tega skupaj ziviva zadnja tri leta. Nikoli se nisva posebej kregala,sem in tja kaksen prepir ki pa ni bil nic hujsega. Slozno sva zivela,skupaj hodila ven,se zabavala,poznava druzbo od obeh in tako,kot normalni pari.
Zadnje tri mesece pa opazam spremembo pri vedenju,zasanjan je,kar naprej je preverjal svoj mobitel in ga nosil s sabo,cesar prej ni nikoli pocel,njegov telefon je lezal na mizi,kavcu,kjerkoli. Jasno da mi je kapnilo,da je ocitno v igri se ena zenska. Ponoci sem ko je spal,pregledala njegov mobilec in videla,da je res spoznal neko novo dekle,kateri posilja precej naklonjena sporocila,ona pa njemu odgovarja se bolj naklonjeno. Do seksa se ni prislo,ker so sporocila vljudna,spoznavata se se. Zadelo me je kot strela z jasnega,ko sem videla ista sporocila kot jih je meni posiljal ko sva se spoznavala,na enak nacin sedaj odgovara njej. Ce bi se menila po smsjih kako sta se *****,bi me prizadelo manj kot to.

Seks je slab,prej sva vsaj vsaki drugi dan imela odnose,zdaj jih imava enkrat na teden ali pa se to ne..
Ravno vceraj sem spet imela priliko pogledat v telefon in sem videla da si se kar piseta in se celo pogovarjata da bi se bilo lepo dobiti. On se sicer obnasa do mene normalno,kot da ne bi bilo nic,ko pa ga vprasam glede seksa,mi rece da ima tako cudno obdobje.
Strah me je to povedati,njemu,se manj pa priznati sami sebi da se ocitno zaljublja v novo dekle.
Stara sva,jaz sem 29,on pa 34. Kaj naj naredim,pustim kot je?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Jan. 2012 12:52

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 15. Jan. 2012 13:24

sirova štručka napisal/-a:jap, prevaral te bo (v bistvu za moje pojme je že tole varanje)

+1

postavi ga pred dejstvo, da veš kaj se dogaja in kaj počne in nehaj upat, da bo to šlo stran samo od sebe, ker ne bo! Tvojo zvezo boš rešla samo na tak način, če jo sploh še lahko ali pa tud, če jo sploh še hočeš, glede na to, da je to že vsaj na meji varanja, če že ne očitno varanje.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 15. Jan. 2012 13:47

Ne bo te prevaral, ampak te bo očitno zapustil.

Očitno se ne gre za fizično zadevo, ampak gre za vpletena čustva. Ni možno drugače razložiti kot da se zaljublja v drugo dekle, ti pa si samo pač še tam.

Sooči se z njemu in se pogovorita, če je možno še rešiti,
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Bonnita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bonnita » 15. Jan. 2012 13:57

Grosno je,ker sva oba vlagala v stanovanje ki je sicer njegovo,pogovarjala sva se o otrokih. In zdaj pri tridesetih pa bom samska ker je spoznal neko drugo in sla zivet nazaj k starsem ker sama si ne morem privosciti stanovanja razen najema,to pa bo tudi trajalo nekaj casa preden najdem kaj zase.
Pri vsem tem pa mi ni jasno sploh,kako se je to zgodilo in kdaj,ker ne morem reci zase da sem bila slaba punca,partnerica. Niti zanj. Ne vem kako naj zacnem ta pogovor,bojim se. Po sestih,skoraj sedmih letih ko clovek misli da je to tisto. Morda pa mi bo sam povedal,moral mi bo,razen ce misli s tem dekletom samo enkrat spat skupaj in se vrnit k meni,kot da nic ni bilo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 15. Jan. 2012 14:01

Pomiri se.

Ne moreš predvideti kakšna bo prihodnost zate, ne paničar in ne obešaj se na njega z mislijo v glavi "zdaj bom pa samska".
Posedi ga, povej mu kaj si videla, da vidiš da se drugačno obnaša...in se pogovorita.

Mogoče je samo privlačnost, božanje ega...kaj veš, zato vprašaj.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 15. Jan. 2012 14:10

Saj se menda po šestih letih znata vsesti skupaj in se pogovorit. :)
In če bosta šla narazen boš pač pri tridesetih samska, ne se sekirat.. vrjamem, da ti ni vseeno, če si že načrtovala družino in vse, ampak res veliko bolje to, kot, da bi šla ustvarjat družino z nekom, ki nanjo očitno še ni pripravljen.. vsaj ne s teboj. Ker bi se težave slej kot prej pojavile.

Postavi ga pred dejstva pa sporoči kako se bo razpletlo.
Ampak saj sama veš kako bo, če so v igri res pristna čustva.. temu se ne da ubežat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Jan. 2012 14:18

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 15. Jan. 2012 15:06

se strinjam s predhodniki, da ga posedi in se pogovorita. imaš pravico vedet, kakšni so njegovi načrti z vama. konec koncev si ogromno vložila v to zvezo in je kakršnokoli zavajanje nefer.

se mi pa po drugi strani zdi dokaj verjetno, da bo, ko boš pritisnila nanj, tole pisarjenje opustil, ko bo dal na tehtnico kaj lahko pridobi ter kaj lahko izgubi. vsekakor pa ne pusti stvari kot so. no, razen, če ti ustreza tako. ampak če bi ti, potem ne bi prišla na forum pisat...
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 15. Jan. 2012 17:24

Če se pravočasno pogovoriš z njim imata po mojem še vedno možnost da rešita zvezo, seveda če sta oba pripravljena delati na tem. Mislim da ne gre toliko za vprašanje ali te bo prevaral (ok, lahko tudi), ampak ali se zaljublja v to drugo punco... če še ni tako daleč in te še vedno noče izgubiti bi vama s trudom še lahko uspelo. Je pa res, da če se bo zaljubil v drugo boš proti tem čustvom težko kaj storila. Moj nasvet: čimprej se pogovori z njim!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 15. Jan. 2012 18:59

^^ This. Poleg tega mu v pogovoru povej, da se potem lahko celo življenje zaljublja v druge ženske, a mu bo slej ko prej z vsako ratalo dolgčas, če se ne bo(sta) trudil(a) razbiti rutino v zvezi. Postavi ga pred dejstvo, da naj se odloči kaj bi rad - obdržal zvezo ali šel novim metuljčkom nasproti.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 15. Jan. 2012 19:08

^ +1
Bonnita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bonnita » 15. Jan. 2012 19:14

Tako. Pred eno uro sem ga vprasala cisto mimogrede,ce je danes dobil kaksen sms. Me je cudno pogledal in rekel,da ne. Sem rekla nazaj; Ti ni odgovorila ali si morda ti na vrsti da napises kaj? Potem pa se je obrnil in je vedel,da vem. Usedla sva se in se pogovorila,povedal mi je da jo je spoznal na zabavi rojstnega dneva njegovega kolega in da ji ni povedal,da je zaseden,zdaj pa mu ona tezi in mu pisari in ga klice. Napisal ji je sporocilo pred mano,da je zaseden in da naj ga pusti na miru,ko pa sem ga vprasala,zakaj ji je potem sploh rekel da je samski,pa je znorel da pretiravam,da mu jaz pomenim najvec in da si ja lahko privosci kaksen flirt sem in tja. Za ceno,da sem mu zaupala in pustila,da je hodil tudi sam po zabavah s kolegi,imam zdaj to v zahvalo. Rekel je,da je ta punca stara dvaindvajset let in da se je malo zaljubil v njo,ker moram vedeti da je z mano ze skoraj sedem let in mu je pasalo da je se kateri drugi vsec,zato ji ni povedal da je zaseden ker je hotel samo malo potrditve da je se vedno vroca roba. Zanimalo me je,zakaj se je z njo na tak nacin pisal kot z mano ko sva se spoznavala in so prisotna tista prva obcutja do nekoga,metulji v trebuhu,..potem pa je rekel,da se morava o tem pogovoriti kaksen drugi dan. Prej je rekel,da me ima rad in naj neham panicariti. Zdaj imam obcutek da res prevec napihujem celo zadevo.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 15. Jan. 2012 19:18

29 let pa tak naivna? Jao, jao.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Jan. 2012 19:23

Kaj je zdaj res? Mu ona teži in se mu vsiljuje, a se je on malo zaljubil in mu paše pozornost?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]