kaj lahko pričakujem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Jennie 13579
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2011
živjo. sem nova na tem forumu, zato je mogoče da ta tema že obstaja(nisem šla pregledovat 30 strani tem), konec koncev pa še sama nevem kako bi naslovila ta problem. ne gre za kakšno hudo težavo, samo rada bi vaše mnenje.
imam nekaj neuspelih zvez za sabo in te izkušnje mi pravijo, da je bolje nič pričakovati pa potem nisi razočaran. skratka, gre za to, da me je fant(20 let, jaz jih imam 18) povabil v kino, potem sva šla še na bowling, na koncu sva izmenjala nekaj poljubov, dlje pa nisem hotela it. tip mi je všeč že iz osnovne šole, vedno sva bla prijatelja, nikoli pa nič več. zdaj pa ne vem, ni v skladu z mojimi prepričanji, da bi šla sedaj mu težit pa skus pisat pa lazit za njim, še najmanj pa kaj spletkarit, samo za to, da bi ga dobila. čeprav vem da je mogoče to težava, zato ker nism težila ljudem sem izgubila kar nekaj stikov z ljudmi s katerimi sem se dobro razumela.
kaj menite?
imam nekaj neuspelih zvez za sabo in te izkušnje mi pravijo, da je bolje nič pričakovati pa potem nisi razočaran. skratka, gre za to, da me je fant(20 let, jaz jih imam 18) povabil v kino, potem sva šla še na bowling, na koncu sva izmenjala nekaj poljubov, dlje pa nisem hotela it. tip mi je všeč že iz osnovne šole, vedno sva bla prijatelja, nikoli pa nič več. zdaj pa ne vem, ni v skladu z mojimi prepričanji, da bi šla sedaj mu težit pa skus pisat pa lazit za njim, še najmanj pa kaj spletkarit, samo za to, da bi ga dobila. čeprav vem da je mogoče to težava, zato ker nism težila ljudem sem izgubila kar nekaj stikov z ljudmi s katerimi sem se dobro razumela.
kaj menite?
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
eno je teženje, drugo pa zainteresiranost. nobenemu ni všeč, če mu nekdo teži. ampak po mojem mnenju more punca pokazat nek odziv, da je zainteresirana. nič ni narobe, če ga pokličeš ali pa mu napišeš sms. če ni odziva nehaj kontaktirat. prav tako pa naj naslednjič on pokliče/piše.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
FTad - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2011
ja sj vem kako je, ko začenjaš dobit določena pričakovanja in želje, če se nekaj med nekom plete.... težko se je potem kontrolirat in ohranjat mirno in razumno glavo.
ja in kdaj se je tale vajin zmenek zgodil?
ja če te bo po tem zmenku kontaktiral kmalu, potem je zagotovo zainteresiran....
v primeru da ne bo v parih dneh ti še pisal, mu vseeno lahko ti kak sms pošlješ, pa mu ti napišeš, če se bi spet kaj dobila....
v glavnem v obeh primerih, če ti kaj napiše oz odpiše, potem je to dober znak, če ne....no potem pa se pač ve, kakšna je situacija...
ja in kdaj se je tale vajin zmenek zgodil?
ja če te bo po tem zmenku kontaktiral kmalu, potem je zagotovo zainteresiran....
v primeru da ne bo v parih dneh ti še pisal, mu vseeno lahko ti kak sms pošlješ, pa mu ti napišeš, če se bi spet kaj dobila....
v glavnem v obeh primerih, če ti kaj napiše oz odpiše, potem je to dober znak, če ne....no potem pa se pač ve, kakšna je situacija...
- breza28
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2011
Je še prezgodaj o tem razmišljat. Drugače ti pa iz svojih izkušenj povem, da ne delat panike, ker sama po sebi vem, da sem velikokrat naredila slona iz muhe pa to sploh ne bi bilo potrebno. Čas prinese svoje in se konča tako kot se mora.
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
se strinjam, da mora ženska pokazati nek interes.. saj glede na to da sta bila prijatelja, ga ne bo problem spet srečat ne? pa boš videla kako se bodo stvari takrat odvijale..
P.S: Pričakovanja so za en k.... S kakšno pravico pa dejansko lahko pričakujemo nekaj od drugih?
P.S: Pričakovanja so za en k.... S kakšno pravico pa dejansko lahko pričakujemo nekaj od drugih?
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Jennie 13579 napisal/-a:živjo. sem nova na tem forumu, zato je mogoče da ta tema že obstaja(nisem šla pregledovat 30 strani tem), konec koncev pa še sama nevem kako bi naslovila ta problem. ne gre za kakšno hudo težavo, samo rada bi vaše mnenje.
kaj menite?
Menimo to, da če ne boš nič naredila, ne boš nič imela.
najlažje je naslednji dan poslati sms z vsebino v smislu "hvala za prijeten večer" in če dobiš pozitivno povratno informacijo, napišeš "kdaj ponoviva?"
in potem se bo razvijalo naprej.
mimogrede, pri 18-tih nas je večina imela nekaj neuspešnih zvez za sabo, če tem lahko sploh zveza rečemo...
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
Ja saj ne težiš, če nekomu pošlješ sporočilo, vprašaš kako si, pokažeš zanimanje. Če jim/mu ne bo pasalo boš verjetno ugotovila. Pač probaš ane
- Kyree
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2012
- Kraj: London
Pozdravljena, tudi jaz sem nova na forumu ampak vsekakor ne nova v svetu zmenkarij , tako da upam da bom lahko v pomoc. Kot je ze nekdo napisal, je razlika med zainteresiranostjo in tezenjem. Po moje je v vsako novo zvezo ali pa avanturo treba it z odprtostjo in ni potrebno ne vem kaj pricakovati. Jemlji jo zlahka (saj glede na to da je sele zacetek, nekih norih custev se ne more biti) in ne pricakuj prevec. Fanta kontaktiraj (morda kaksno sporocilce), tako da bo vedel da je nek interes, vendar moje pravilo je, da ga kontaktiras samo enkrat. Ce odgovora ni, potem ti je lahko vse jasno in gres pac naprej.
Vso sreco!
Vso sreco!
“Love can consign us to hell or to paradise, but it always takes us somewhere.”
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov