Zakaj mi teče kri pri vsakem sexu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Duda1222
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2011
Živjo, jst mam en problem in bi ful prosila za mnenja
Uglavnem je tko da mi usakič ko sexam teče kri, pa nevem zakaj že prvič mi je kri tekla 5 dni, potem drugič 3 dni in tretič 3 dni...kaj naj naredim ? =(( to ni normalno..strah me je spet sexat !
Uglavnem je tko da mi usakič ko sexam teče kri, pa nevem zakaj že prvič mi je kri tekla 5 dni, potem drugič 3 dni in tretič 3 dni...kaj naj naredim ? =(( to ni normalno..strah me je spet sexat !
Ja bi tebe all day, all night (:
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^da ti teče kri iz lule, ti je pa ful prijetno?
1.)bodta bolj nežna
2.)pejd h gin.
1.)bodta bolj nežna
2.)pejd h gin.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
no ja, ginekologa pac ne rabi obiskat nikoli v zivljenju, tako da so komentarji v smislu "enkrat bos itak mogla" malo mimo.
je pa dobro it h ginekologu na kaksen pregled, vsekakor. Ce ti fant lahko "neki dela tm" ti lahko tut G.
je pa dobro it h ginekologu na kaksen pregled, vsekakor. Ce ti fant lahko "neki dela tm" ti lahko tut G.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Hja no, ampak to je samo za njo dobro da gre na pregled zato sem napisala tak. Pa kolko se spomnim so nam skos govorili, da je dobro da enkrat do 21. leta gremo prvič do ginekologa, če ne greš ti pa tud pol že iz Zore pošiljajo na dom, da se odpravi na prvi pregled. Ali pa če bo hotla KT jemat, bo mogla it al pa da faše kaj hujšega tam doli na primer. Edino, če bo raje trpela pač njen problem.
Sam, če ji bo zmeraj po seksu kri tekla pa po mojem res boljše, da gre do ginekologa da ne bo v skrbeh in da se prepriča, da je vse vredu.
Sam, če ji bo zmeraj po seksu kri tekla pa po mojem res boljše, da gre do ginekologa da ne bo v skrbeh in da se prepriča, da je vse vredu.
Zadnjič spremenil kikyca, dne 27. Nov. 2011 22:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
-
ja mogoce pa tut ce je blo zate prvic, se himen lahko se ni pretrgal do konca, in se med usakim seksom malo natrga
-
ja mozno je, kolegici je tekla kri 4 dni po spolnem odnosu, naslednic se 2 dni, no pol je blo ze bols. Med samim odnosom sicer ni bilo baje niti kaplice..no ja nevem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]