Nebi resne zveze

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 19. Nov. 2011 21:22

Zanima me, ali se še kje najdejo fantje, ki so za resne in normalne zveze.

V zadnjih petih letih (stara sem 27) sem spoznala fante, ki so, ko smo se spoznali, zvezo začeli zelo intenzivno (včasih tudi brez seksa). Intenzivno v smislu: vsak dan se videti, slišati, govoriti kako se pogrešaš, v družbi objemati, poljubljati in ravno ko se ti zazdi, da to nekam vodi, ti izreče naslednje besede: poslušaj, si zelo vredu, s tabo se imam zelo fajn, ampak nimam časa, v službi je veliko dela, veš, jaz bi bolj tako, neresno zvezo. Kolikor sebe poznam vem, da to ne bo vodilo nikamor, ampak še vedno hočem se srečevati s tabo.

Ali so res vsi vredu fantje že zasedeni in so ostali samo še takšni neresni, ali imam samo jaz to srečo?
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 19. Nov. 2011 21:34

Kaj bi sploh rada s to temo dosegla? Vse zasedene punce ti bojo rekle, da zagotovo obstajajo taki fantje, ker majo one en primerek, vse samske punce ti bodo pritrdile, vsi samski pubeci pa se ti bodo ponudli. :D

Zelo specifičn problem. Fantje smo čudna rasa. Večni problem pri nas je, da ne vemo kaj bi radi.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a FTad » 19. Nov. 2011 21:37

ti maš to "nesrečo".... :/
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 19. Nov. 2011 22:07

Meh, tele fore ali so vsi dobri moški že zasedeni me nasmejijo.

Ni to da so zasedeni moški boljši moški, ampak samo da so bolj zanimivi..to da ljubiš in si ljubljen, prinese ven drugačne in bolj zanimive plati osebnosti.

Slika vedno bolje izgleda ko je v okvirju :P .

Ne poznam razloga, zakaj nisi spoznala nobenega moškega ki bi šel s tabo v resno zvezo, me pa zanima ali si iskala samo moškega da zapolniš vrzel?

To sprašujem, zato ker če nisi srečna kot oseba..te par ne bo nič osrečil, zakaj pa so te moški zavrnili ne vem..dejstvo je da moraš imeti enake cilje da imaš lahko resno zvezo, če imaš ti drugačne cilje kot moški ki so te zavrnili..in zato si lahko srečna da niste prišli skupaj, zagotovo je bolje da si samska, kakor da zabijaš čas z nekom kateri ima drugačne življenjske cilje ko ti.

Bi pa rekel, da imaš kot ženska veliko prednost ker ve selekcionirate moške..ve izbirate koga hočete imeti, in tega ne pozabi..ne pusti da moški testira tebe, ti testiraj njih če so oni vredni tebe in imajo enake poglede na življenje kot si ti.

Stara si 27, tipov je malo morje...samo malo bolj odpri oči.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 19. Nov. 2011 22:35

nisi edina.
samskih od 25 do 30 ni veliko. moji kolegi ki padejo v to kategorijo so blago rečeno čudaki (en se ne umiva, en ma avto rajš kt vse ostalo, en je skrajna trma in ne ve kaj pomeni kompromis, ene par je kurbirjev ki položijo čist vsako, itd...).
samskih starejših od 25 ni. js jih ne najdem. okol mene se sučejo sami 20letni smrkuci. ne eden al pa dva, konkretno več teh mladičev je. kar pomeni da sm srečno samska in sem se sprijaznila, da nam vsem pač ni usojena dvojina. in mi je prav fajn.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 19. Nov. 2011 22:49

Torej če si brihten moški, pustiš punco ko si star 25 in imaš poln trg ker si edini normalen? :D
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 19. Nov. 2011 22:50

rebelgirl napisal/-a:samskih starejših od 25 ni. js jih ne najdem.

tole se totalno izključuje. nadaljni komentarji niti niso potrebni, ker je izjava res mimo.
rebelgirl napisal/-a:kar pomeni da sm srečno samska in sem se sprijaznila, da nam vsem pač ni usojena dvojina. in mi je prav fajn.

:lol:

pa FTadov komentar me je prav nasmejal. :zustimm:
podpis pod LZ.
As your lover describes you, so you are.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 19. Nov. 2011 22:52

Seveda smo tudi še taki u redu samski :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 20. Nov. 2011 0:13

Led Zeppelin napisal/-a:Torej če si brihten moški, pustiš punco ko si star 25 in imaš poln trg ker si edini normalen? :D

ne. si edini. pika.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 20. Nov. 2011 9:56

Vidimo vedno tisto, kar hočemo videti. Kozarec vode je lahko na pol prazen, ali pa na pol poln.

Zagotovo pa drži tudi, da ima človek okoli sebe pretežno takšne ljudi, kakršen je sam..
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 20. Nov. 2011 10:29

Razmisli na kakšne tipe padaš in kaj te na tipih privlači, ker pomoje je tukaj problem. Ali pa v tem kako se obnašaš in kaj pričakuješ.

Večina tipov želi imeti resno zvezo. Ne vem ali samo js take spoznavam ali jih punce s svojim obnašanjem spremenite, da si tega ne želijo.
A goal without a plan is just a wish.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 20. Nov. 2011 11:59

^^Življenje nam vedno znova pred nos moli tisto, v kar verjamemo.

Nekdo, ki verjame, da so vsi južnjaki nasilni, bo skoz videval nasilne južnjake, ker jih bo prav iskal.

Nekdo, ki verjame, da so vsi Slovenci pridni in delovni, Romi pa samo kradejo, bo na vsakem korkau našel potrditev tega svojega prepričanja.

Ena, ki verjame, da so vsi tipi neresni, bo srečevala vedno več neresnih, ker jih bo prav iskala, saj je na take osredotočena.

Po domače rečeno...vsake oči imajo svojega malarja..vsak človek opazuje svet skozi prizmo lastnih prepričanj in predsodkov.

Ozrite se po sobi in poglejte, koliko je rdečih predmetov v njej. Potem zaprite oči in povejte, koliko modrih ste videli, medtem, ko ste iskali rdeče.

Točno tako, nobenega, ker niste bili osredotočeni na modro, temveč ne rdeče.

In tako nekako ljudje tudi opazujemo svet okoli sebe.

To, kaj vidiš okoli sebe, pove veliko o tem, kaj v bistvu v življenju iščeš..Vedno, ko sem iskal resno zvezo..sem srečeval punc ez enakimi željami...In obratno..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Nov. 2011 12:08

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 20. Nov. 2011 12:10

^^vsako našo idejo, je nekoč že nekdo izvedel. Originalne ideje so redke. Ni vse zarota sirovka :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 20. Nov. 2011 12:17

LZ; nima smisla. Ona pač mora vedno nekaj prcat, to je njeno poslanstvo, tako si bilda ego.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]