Strah pred prvim spolnim odnosom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- julij
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2011
Punce, povejte mi, kako ste doživljale prvi spolni odnos oz., če vas je bilo strah, če je bolelo, če ste se po njem dobro počutile, odziv fanta... Občutek imam, da bova s fantom (s katerim sicer nimava preveč resmega razmerja, a sva vseeno naklonjena drug drugemu) dokaj hitro prišla do tega. Želim si spolnega odnosa, a me je po drugi strani grozno strah. Strah me je, da na enkrat ne bom vedela kaj naj počnem in strah me je njegovih odzivov. Nebi ga rada razočarala. Zraven tega je starejši..
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
julij napisal/-a:Punce, povejte mi, kako ste doživljale prvi spolni odnos oz., če vas je bilo strah, če je bolelo, če ste se po njem dobro počutile, odziv fanta... Občutek imam, da bova s fantom (s katerim sicer nimava preveč resmega razmerja, a sva vseeno naklonjena drug drugemu) dokaj hitro prišla do tega. Želim si spolnega odnosa, a me je po drugi strani grozno strah. Strah me je, da na enkrat ne bom vedela kaj naj počnem in strah me je njegovih odzivov. Nebi ga rada razočarala. Zraven tega je starejši..
Lahko najprej vprašam kakšna je tvoja starost in starost fanta?
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
julij napisal/-a:Strah me je, da na enkrat ne bom vedela kaj naj počnem in strah me je njegovih odzivov. Nebi ga rada razočarala. Zraven tega je starejši..
Ko boš fantu res zaupala, bo tudi ta strah izginil. Ni ti v prid, da s tem fantom nimata globljega razmerja. Jaz bi na tvojem mestu fanta raje bolje spoznala in še malo počakala. Logično je, da ga ne bi rada razočarala, ampak glede na to, da bo zate prvič model sploh nima kaj bit razočaran. Prakso pridobiš z izkušnjami, in ker jih še nimaš, je logično da bo drugače kot s kako bolj izkušeno.
Če se boš vseeno odločila za spolni odnos in ti bo fant po odnosu karkoli negativnega komentiral ali ti kako drugače vzbujal poniževalen občutek glede tvojih skilsov, je kreten in s takim ti res ne svetujem ostat, ke če te ne spoštuje na začetku te tudi kasneje ne bo.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
KberryS - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2011
Moj prvič je bil s fantom, ki je bil mislim da 2 leti starejši od mene.. Imela sem ga rada, mislim da tudi on mene, hodila sma 2-3 mesece.. Za oba je bilo prvič, zgodilo se je pri meni doma, vse vnaprej dogovorjeno.. Bilo je dokaj napeto za oba 2, živčnosti tudi ni manjkalo, med predigro naju je še sestra zmotila, ampak nisma obupala.. Mene osebno ni nič bolelo, nisem krvavela, bila je lepa izkušnja, ki sicer pomoje ni trajala dlje od 10ih minut.. Ko je bilo konec, sma se še malo stiskala, ko pa sva se začela nazaj oblačit je bilo nekaj zadrege, ampak sma jo premagala.. Nisma se nič pogovarjala o celotni izkušnji, se nama ni zdelo, da bi se mogla, preprosto je bilo vse tako kot prej, samo s to razliko, da se vsi naslednji dnevi niso končali samo z rajcanjem, ampak sma sexala..
Da zaključim, če se ti zdi, da je vreden, da ti ne bo žal, go for it.. Nimaš kej zgubit, če se ti res zdi, da je vreden.. Pa tudi če se bo izkazalo, da ni bil vreden, ti naj ne bo žal, mogoče boš prvič sexala z budalo, življenje in vso svojo ljubezen pa lahko daš nekomu, ki ga boš poznala in bo super tip..
Aja, pa ne pozabit na zaščito, nočeš že po prvem kej dobit..
Da zaključim, če se ti zdi, da je vreden, da ti ne bo žal, go for it.. Nimaš kej zgubit, če se ti res zdi, da je vreden.. Pa tudi če se bo izkazalo, da ni bil vreden, ti naj ne bo žal, mogoče boš prvič sexala z budalo, življenje in vso svojo ljubezen pa lahko daš nekomu, ki ga boš poznala in bo super tip..
Aja, pa ne pozabit na zaščito, nočeš že po prvem kej dobit..
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Slednje. Poleg tega je zelo cagav, največji cagavec, kar sem jih kdajkoli srečal. Namesto da se odloča po svoji vesti in naredi, kako njemu paše, on mene sprašuje, ali naj ali naj ne povabi neko punco na pijačo.KberryS napisal/-a:24.? Pa to po njegovi izbiri al pač še ni dobu nobene, da bi ji lahko kakega prpopu.?
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Strah me je, da na enkrat ne bom vedela kaj naj počnem in strah me je njegovih odzivov. Nebi ga rada razočarala.
On, on, on. Halo punca, kaj pa ti? Raje se sekiraj, da ne boš ti razočarana. Razmišljaj, če bo tebi tako všeč. Če ti je prav. Če si tega želiš. Pust njega, naj skrbi sam zase. Tvoj post se bere kot da si karitasov prostovoljec in širiš srečo med mladimi fanti. Največja skrb pri TVOJEM prvem spolnem odnosu - da ja ne bo revež razočaran
(Sej skrbet za druge je lepo, sam ne pa čist nase pozabit)
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
KberryS - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2011
Fantin napisal/-a:Slednje. Poleg tega je zelo cagav, največji cagavec, kar sem jih kdajkoli srečal. Namesto da se odloča po svoji vesti in naredi, kako njemu paše, on mene sprašuje, ali naj ali naj ne povabi neko punco na pijačo.KberryS napisal/-a:24.? Pa to po njegovi izbiri al pač še ni dobu nobene, da bi ji lahko kakega prpopu.?
- binkl.133
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2011
Stara sem 17, skoraj 18 let. S fantom sva pred kratkim prvič 'sexala' in želim si rečt, da je bilo super, ampak na žalost ni bilo tako. Bolelo me je ful in zdaj me je strah, kako bo, ko bo prišlo do ponovnega spolnega odnosa. Bila sem sproščena in niti nisem bila živčna, ampak, ko sem občutila tisto bolečino sem enostavno komaj čakala,da bo konec. Fant je bil nežen in je kmalu tudi nehal, ker je videl, da me boli in zaradi tega mi je še bolj bedno. Zanima me, če ima kdo podobno izkušnjo. Vem da je to odvisno, ampak je še katero tako zelo bolelo, da ni mogla zdržati in po kolikih spolnih odnosih se to neha ? V sexu hočem uživat in nočem da me je strah.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov