''prijatelj''
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
- dreamz*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2011
živjo,
imam kolega ki je moj najboljši že 4 leta. v tem času sem imela 2 fanta. zmeraj je naredil use zame. od mene je starejši točno 10 let. ampak to ne igra vloge, ker se ne obnaša kot da bi bil toliko star. v zadnjem mesecu pa sva ugotovila oba, da se med nama plete nekaj več. zadnje čase res use dneve preživiva skupaj, sva tudi že bila intimna. ugotovila sem da me ne privlači na način da bi bila samo FF, ampak sem resnično zaljubljena vanj. problem je le, ker vem in čutim da je pri njemu enako (je tudi povedal), ampak se on ne prepusti. tako je bilo vedno pri njemu. za nobeno stvar se ne more prepustiti momentu, da bi videl kako gre. jaz pa imam okoli sebe veliko ''šans'' ampak bi bila z njim. samo ne vem kako če se on noče sprostit da bi videl kako bi šlo. kaj mislte vi?
imam kolega ki je moj najboljši že 4 leta. v tem času sem imela 2 fanta. zmeraj je naredil use zame. od mene je starejši točno 10 let. ampak to ne igra vloge, ker se ne obnaša kot da bi bil toliko star. v zadnjem mesecu pa sva ugotovila oba, da se med nama plete nekaj več. zadnje čase res use dneve preživiva skupaj, sva tudi že bila intimna. ugotovila sem da me ne privlači na način da bi bila samo FF, ampak sem resnično zaljubljena vanj. problem je le, ker vem in čutim da je pri njemu enako (je tudi povedal), ampak se on ne prepusti. tako je bilo vedno pri njemu. za nobeno stvar se ne more prepustiti momentu, da bi videl kako gre. jaz pa imam okoli sebe veliko ''šans'' ampak bi bila z njim. samo ne vem kako če se on noče sprostit da bi videl kako bi šlo. kaj mislte vi?
Sometimes you have to be weak in order to become stronger!
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Pomoje je cist simpl...ce bi mu blo, bi se prepustil in hotu probat. Tko pa js ne bi bla lih sigurna da hoce kej vec.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
joj no, ne rabi "mal časa" in ne boš ga "spremenila s svojo ljubeznijo"
če bi točno vedel kaj si želi, bi si to gladko vzel (glede na to da mu je ponujeno na pladnju) ... pa intimna sta že bila, ti si zaljubljena v njega, on v tebe, drug do drugega gojita neka malo jača čustva, ampak nista par ker "se on ne more prepustit"
dej no... ne se slepit.
če bi točno vedel kaj si želi, bi si to gladko vzel (glede na to da mu je ponujeno na pladnju) ... pa intimna sta že bila, ti si zaljubljena v njega, on v tebe, drug do drugega gojita neka malo jača čustva, ampak nista par ker "se on ne more prepustit"
dej no... ne se slepit.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
keepsake napisal/-a:joj no, ne rabi "mal časa" in ne boš ga "spremenila s svojo ljubeznijo"
dej no... ne se slepit.
+ 1
ce bi hotu bi itk nakazu, edin ce je res cist psihicno fucked up in se ful ne upa prepustit, kar je pa zlo mala verjetnost
- karincuuu
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2011
- Kraj: murska sobota
najbolj boš vedele ce se bos do njega zacela obnasat nedosegljivo..kao da ti ni mar za njega, ga ignoriraj ne odpisi takoj sporocila pojdi s prijatelji ven.. in ce te ma res rad in mu nekaj pomenis de se zacel sprasevati ce te vec ne zanima ali kaj.. ker bol boš rinila k njem bolj de sel vstran. pojdi ti vstran pa bo on prisel do tebe
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
dreamz* napisal/-a: od mene je starejši točno 10 let. ampak to ne igra vloge, ker se ne obnaša kot da bi bil toliko star. ?
Se vidi že potem, kak te ima (so že predhodnice opisale, posebej keepsake). Ne vem no, ampak jaz ne bi imela tipa ki se pri teh in teh letih obnaša kot 5-10 let mlajši vrstniki. IMHO that's a bad sign.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
Vsec ti je tip, ki je 10let starejsi, pa se tako sploh ne obnasa, ampak deluje kot mlajsi tipcek. Pa dej no, razmisli, tip ni zrel za svoja leta, ti si pa takega zelis? Ne recem, da bi se obnasal letom primerno, pa bi ti delovala oz. razmisljala kot 10let starejsa...ampak kdo hoce nezrelega ob sebi?
-
maccc - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 10. 2011
Punce ti govorijo probaj to probaj tist probaj tako, pa ga boš osvojila... Ne! Tak je in pika. Sploh pri teh letih. Še vseeno lahko probaš, se trudiš, mogoče ti uspe, ampak kvečjem za mes.,dva, potem bo pa spet isto... To je njegov karakter in nobena stvar ga ne bo premaknila. Ti boš samo vložila max truda, izložek bo pa glede na tvoja pričakovanja min.,in to te bo najbolj bolelo... -Moje mnenje & moje izkušnje. Kakorkoli, naj se vama razplete tako da bo obema o.k :-) Lp
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Lahko ga probaš "spreobrnit" ampak to počni samo toliko časa, dokler boš to psihično sposobna. Lahko ga imaš pa samo za FF, kot si sama rekla. Če tip noče pač noče, ima že nek razlog. Lahko se pa malo pogovorita, zakaj nebi bil v zvezi ali kaj takega.
Razmisli, če se ti splača investirat trud in čas kjub temu, da eventuelno nebi bilo nič iz tega.
Razmisli, če se ti splača investirat trud in čas kjub temu, da eventuelno nebi bilo nič iz tega.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
Napij ga, da si bo več "upal"
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov