Telepatija in ljubezen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Zadnje case, nekaj berem o telepatiji in sem odprla temo, da bi zvedla kaksne so vase iskusnje.
V enemu clanku sem prebrala, da energija ljubezni zagotovi potrebni material, v katerega se ideja, misel ali pojem, ki naj bi ga prenesli, oblece ali odene. Da bi telepatija gladko delovala, mora biti energija ljubezni vzajemna in mora teci tako od posiljatelja kot od prejemnika. Energija ljubezni je bistvena za ucinkovito telepatsko delo, saj odstranjuje vse ovire.
Bi vprasala:
-Ali ste kdaj globoko v sebi vedli, da nekdo ve ljubi, ceprav se obnasa in govori drugac?
-A se vama pogosto dogaja, da srecate ljubljeno osebo, nepricakovano na nakljucnih mestih, recimo kako krizisce, ali takrat ko zavijete po drugi poti, kot obicajno?
-A se vam zgodi, da med delom ali ucenjem trenutno zacutite, da ljubljena oseba misli na vas?
Meni se vse to zgodilo...
Lahko napisete tudi druge zanimive iskusnje.
V enemu clanku sem prebrala, da energija ljubezni zagotovi potrebni material, v katerega se ideja, misel ali pojem, ki naj bi ga prenesli, oblece ali odene. Da bi telepatija gladko delovala, mora biti energija ljubezni vzajemna in mora teci tako od posiljatelja kot od prejemnika. Energija ljubezni je bistvena za ucinkovito telepatsko delo, saj odstranjuje vse ovire.
Bi vprasala:
-Ali ste kdaj globoko v sebi vedli, da nekdo ve ljubi, ceprav se obnasa in govori drugac?
-A se vama pogosto dogaja, da srecate ljubljeno osebo, nepricakovano na nakljucnih mestih, recimo kako krizisce, ali takrat ko zavijete po drugi poti, kot obicajno?
-A se vam zgodi, da med delom ali ucenjem trenutno zacutite, da ljubljena oseba misli na vas?
Meni se vse to zgodilo...
Lahko napisete tudi druge zanimive iskusnje.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
- ne.
- nasploh ene ljudi nonstop srečujem. druge pa nikoli, četudi bi si želela koga srečat. včasih čutim, da bom srečala nekoga poznanega.
- ko kdo misli name ali me ogovarja, se mi vedno kolca.
- nasploh ene ljudi nonstop srečujem. druge pa nikoli, četudi bi si želela koga srečat. včasih čutim, da bom srečala nekoga poznanega.
-
punk´s not dead - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2008
-da
-se kar nekajkrat zgodi, vendar to pripišem naključju, ne telepatiji
-tega pa mislim, da še nisem začutila
-se kar nekajkrat zgodi, vendar to pripišem naključju, ne telepatiji
-tega pa mislim, da še nisem začutila
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
delusional napisal/-a:- ne.
itak da ti rečeš "ne" na prvo vprašanje, saj te še noben ni hotel imet.
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
-da.
-se dogaja, ja... zarad takšnih in podobnih stvari verjamem v telepatijo. (in v zakon privlačnosti)
-to zadnje še nisem nikoli tak začutila, ali pa nisem bila pozorna na to. Se mi je pa že zgodilo, da sem imela en tak čuden občutek, da se nekaj z njim dogaja - in se res je.
Po mojem nekaj je: telepatija, neka vez...
-se dogaja, ja... zarad takšnih in podobnih stvari verjamem v telepatijo. (in v zakon privlačnosti)
-to zadnje še nisem nikoli tak začutila, ali pa nisem bila pozorna na to. Se mi je pa že zgodilo, da sem imela en tak čuden občutek, da se nekaj z njim dogaja - in se res je.
Po mojem nekaj je: telepatija, neka vez...
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
- da
- ne
- da, pogosto. Velikokrat se je že zgodilo, da me je v takem trenutku poklical.
Ali pa istočasno kličeva drug drugega, misliva na isto stvar in jo tud istočasno povema na glas. Zgodilo se je že tud, da sva poslušala pesem in sem pomislila, kakšno paradoksalno besedilo, medtem ko je on v istem trenutko to izrekel na glas...
- ne
- da, pogosto. Velikokrat se je že zgodilo, da me je v takem trenutku poklical.
Ali pa istočasno kličeva drug drugega, misliva na isto stvar in jo tud istočasno povema na glas. Zgodilo se je že tud, da sva poslušala pesem in sem pomislila, kakšno paradoksalno besedilo, medtem ko je on v istem trenutko to izrekel na glas...
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
1. da me ravno ljubi ne, bili pa so znaki, da sem komu, ki se je tako obnašal, všeč.
2. ni nujno omejeno na ljubljeno osebo, se mi dogaja, ja.
3. ne samo, da misli, včasih se mi zazdi kot da bi bila z mano.
konec koncev si lahko tudi sanje namislimo. pa ne vem, koliko so mesta, na katerih 'naključno' srečamo ljubljeno osebo, res naključna; predvidevala bi, da ta oseba vsaj približno ve, kje se gibljemo in mi to niti ni ne vem kakšno presenečenje ali dejanje usode, da jo kje kar naenkrat srečam.
2. ni nujno omejeno na ljubljeno osebo, se mi dogaja, ja.
3. ne samo, da misli, včasih se mi zazdi kot da bi bila z mano.
konec koncev si lahko tudi sanje namislimo. pa ne vem, koliko so mesta, na katerih 'naključno' srečamo ljubljeno osebo, res naključna; predvidevala bi, da ta oseba vsaj približno ve, kje se gibljemo in mi to niti ni ne vem kakšno presenečenje ali dejanje usode, da jo kje kar naenkrat srečam.
As your lover describes you, so you are.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
^^no k meni se dogaja, da mesta so res nakljucna. pac ne vem zakaj so to vedno neka krizisca.
tisto da vem, da oseba v trenutku misli name, pa je ful nedokazljivo. recimo ko sem neki zaposlena, se zgodi, da v trenutku neki me prekine, in se mi javi ime osebe v mislih.
pac sem brala, da med razmisljanjem, se naredi elektromagnetno polje, pac tak koncentrat energije, ki oddaja vibracije in privlaci natanko ljudje, ki imjo podobno elektromagnetno polje v mislih in oddajajo iste vibracije.
tisto da vem, da oseba v trenutku misli name, pa je ful nedokazljivo. recimo ko sem neki zaposlena, se zgodi, da v trenutku neki me prekine, in se mi javi ime osebe v mislih.
pac sem brala, da med razmisljanjem, se naredi elektromagnetno polje, pac tak koncentrat energije, ki oddaja vibracije in privlaci natanko ljudje, ki imjo podobno elektromagnetno polje v mislih in oddajajo iste vibracije.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hm. Ne bi znala odgovorit na ta vprašanja ("mogoče; ne; ne" ); mogoče me malenkost "moti", da je govora o partnerjih, jz mam namreč neko tako vez z najboljšim prijateljem; največkrat se zgodi tko, da ravno mislim nanj in mi zazvoni telefon (ali obratno) oz. nekako kar vem, da on kliče (pa ne mislim trenutkov, ko sva itak zmenjena kej ).
In pa kot je ena rekla, tisti "sem čutila, da neki ni ok" (sem večkrat doživela in je bilo vezano na takratnega fanta) - ampak jz bi to pripisala bolj ženski intuiciji.
In pa kot je ena rekla, tisti "sem čutila, da neki ni ok" (sem večkrat doživela in je bilo vezano na takratnega fanta) - ampak jz bi to pripisala bolj ženski intuiciji.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Do telepatije z ljubljeno osebo še nisem prišla. Sem pa nedvomno telepatsko povezana s svojo mami Velikokrat se nama zgodi, da se pogovarjava o temi x, zraven pa razmišljava o temi y (ki nima nikakršne povezave s temo x in okoljem itd v katerem se nahajava). Zna biti zabavno
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
claire napisal/-a:- kaj pa vem. v bistvu jaz veliko mislim nanj.
a to govoriš o svojem tipu al kakem bivšem?
Akvamarin napisal/-a:^^no k meni se dogaja, da mesta so res nakljucna. pac ne vem zakaj so to vedno neka krizisca.
a to si v kakega bivšega še vedno zagledana?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]