Moj odnos s fantom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Leea
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2011
Živjo !
mam eno uprašane; stara sm 15let, moj fant pa gre proti 18tim. Skupaj saa že leto dni, imava se zelo rada, nanehno se pogovajava, učasih se tudi skregava, vedndar sva se vsakič do zdaj uspela pogovoriti in uspešno nadaljujeva najino skupno pot.Glede na to koliko časa sva že skupaj oba poznava najine starše in se z njimi prav super razumeva. Po sednem mesecu sem prvič prespala pri njemu, od takrat pa sva vedno bolj pogosto tam, skoraj vsak vikend, ki ga rada spremeniva v podaljšan vikend spoloh pa sedaj med počitnicami. Vem da naj bi bil spolni odnost tabu tema ampak priznam midva imava spolbe odnose lepe in čiste vdno zasčitene, se vam zdi to preveč za moja leta? Prvič sva skupaj spala po 8mesecu in bilo je lepo in sproščeno in absulutno mi ni žal. Fant zame naredi vse, vendar tega nimam namena iskoriščat, zelo spoštujem to, tako kot drugi najin odnost, enostavno usi pravijo da sva super skupaj. Kaj pa vi pravite na to ? se vam zdi uredu? prosila bi čimveč prpomb ali pohval.
Že u naprej hvala in lep vikend! [color=black][/color]
mam eno uprašane; stara sm 15let, moj fant pa gre proti 18tim. Skupaj saa že leto dni, imava se zelo rada, nanehno se pogovajava, učasih se tudi skregava, vedndar sva se vsakič do zdaj uspela pogovoriti in uspešno nadaljujeva najino skupno pot.Glede na to koliko časa sva že skupaj oba poznava najine starše in se z njimi prav super razumeva. Po sednem mesecu sem prvič prespala pri njemu, od takrat pa sva vedno bolj pogosto tam, skoraj vsak vikend, ki ga rada spremeniva v podaljšan vikend spoloh pa sedaj med počitnicami. Vem da naj bi bil spolni odnost tabu tema ampak priznam midva imava spolbe odnose lepe in čiste vdno zasčitene, se vam zdi to preveč za moja leta? Prvič sva skupaj spala po 8mesecu in bilo je lepo in sproščeno in absulutno mi ni žal. Fant zame naredi vse, vendar tega nimam namena iskoriščat, zelo spoštujem to, tako kot drugi najin odnost, enostavno usi pravijo da sva super skupaj. Kaj pa vi pravite na to ? se vam zdi uredu? prosila bi čimveč prpomb ali pohval.
Že u naprej hvala in lep vikend! [color=black][/color]
Zadnjič spremenil *Leea, dne 31. Jul. 2011 13:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Learn from yesterday, live for today and hope for tomorrow!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
men izgleda vse v redu
Sploh pa ne vem kaj je namen tega pisma, da en najde nekaj kar gre narobe.
Če te spoštuje, če te ima rad, če rad preživlja čas s tabo in če te je čakal da si bila pripravljena na spolnost...pomeni da imaš dobrega fanta.
Sploh pa ne vem kaj je namen tega pisma, da en najde nekaj kar gre narobe.
Če te spoštuje, če te ima rad, če rad preživlja čas s tabo in če te je čakal da si bila pripravljena na spolnost...pomeni da imaš dobrega fanta.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Težko je reči kaj je prav in kaj narobe. Sama najbolj veš kako in kaj. Res upam, da te fant ni silil v spolne odnose ali postavljal pogojev (npr. da te bo pustil). Tudi sama sem izgubila nedolžnost pri 15ih letih, le da je bil fant (s katerim sva skupaj še zdaj) star 16 let. Važna je komunikacija, zaupanje. Res pa je, da je mišljenje pri 15ih letih, drugačno kot npr. pri 18ih, 19ih, 20ih. Če se s fantom razumeta in ga poznaš dovolj dobro ter mu lahko zaupaš je v redu. Mi te lahko pohvalimo ali grajamo, vseeno boš naredila po svoje. Pamet v roke, poskrbita za zaščito, da ne bo na koncu propadla zveza, veliko solza in nov dojenček na poti.
Se pa strinjam z Led Zeppelin-om. Tudi jaz ne vem v čem je point te nove teme, saj je vse v najlepšem redu (vsaj iz posta je tako razvidno).
Se pa strinjam z Led Zeppelin-om. Tudi jaz ne vem v čem je point te nove teme, saj je vse v najlepšem redu (vsaj iz posta je tako razvidno).
- *Leea
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2011
Led Zeppelin; tudi meni , samo včasih ko preberam pisma po raznih forumih to vsi skritizirajo , zato sem pač vrjašala in hvala za mnenje
..vsi pravijo da je super fant, še enkrat hvala za mnenje
GnilaLimona; Nikoli me ni silil v nobeno stvar, tudi predn sva prvič sva se dobr mesec prej velik pogovarjala o tem in zdelo se mi je prav super O supr prou privoščim vama, lahko vprašam koliko dolgo sta že skupaj? Ja mišljenje se bo ščasoma začelo spreminjati, ampak nedvomiim v to da se nebi znala pogovoritše o tem, zaupava si oa tako ali tako vse, je oseba ki največ ve o meni hehe valda, zaščita je vedno na prvem mestu in upam da dojenčka nebo, no vsaj do takrat ko si bova to želela
..vsi pravijo da je super fant, še enkrat hvala za mnenje
GnilaLimona; Nikoli me ni silil v nobeno stvar, tudi predn sva prvič sva se dobr mesec prej velik pogovarjala o tem in zdelo se mi je prav super O supr prou privoščim vama, lahko vprašam koliko dolgo sta že skupaj? Ja mišljenje se bo ščasoma začelo spreminjati, ampak nedvomiim v to da se nebi znala pogovoritše o tem, zaupava si oa tako ali tako vse, je oseba ki največ ve o meni hehe valda, zaščita je vedno na prvem mestu in upam da dojenčka nebo, no vsaj do takrat ko si bova to želela
Learn from yesterday, live for today and hope for tomorrow!
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Seveda lahko vprašaš. Skupaj sva 4 leta in 7 mesecev. Se je zveza obnesla. Saj pravim. če tebi tako paše in se ti zdi ok, potem je vse v redu.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
prosila bi čimveč prpomb ali pohval.
wtf? zakaj je pa to dobro? sploh pa, POHVALE??? kr neki
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Meni osebno se mi zdi pri 15 prehitro. Če se spomnim moje situacije sem takrat še razmišljala kot otrok, presoje so bile čisto mimo, da ne govorim da je 15 dejansko konec osnovne šole (po starem sistemu vsaj...).
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Sliši se že vse lepo in prav. Sam vprašanje je kak dolgo bo trajala ta najstniška ljubezen. Še posebej ko bo šel študirat itd. Oba še "rasteta" in se bosta verjetno tud sama mal osebnostno spreminjala, vprašanje pa je kak bo to vplivalo na vajino zvezo... ampak dokler vse štima se je bzv sekirat. No sicer tud poznam en primer, ki jima fajn laufa. Moja prijateljica je začela s tipom pri 14 letih (on je dve leti starejši) na začetku sta sicer mela mal probleme ker je še z eno drugo šmiral ampak so pol to poštimali in sta v vseh teh letih kot rit in srajca, nonstop visita skupaj... če nista skupaj si pa pošljeta milijon smsov al pa klicov (ne vem kak se še nista naveličala, haha) pa jima lepo gre, zdaj sta že skoraj 11 let skupaj. Tak da izjeme očitno so. In če je ta tvoj dečko dober do tebe pol ga kr obdrži. Res ne vem kje ti vidiš problem, da si mogla pisat sam al se pohvalit, heh
Yada, yada, yada...
-
SheShy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
Če prav razumem, se hočeš prepričat, če si ravnala prav, ko si se pri svojih letih spustila v spolne odnose. Ampak tu ne rabiš naših mnenj! Ti svojega partnerja in sebe najbolj poznaš in če je ustrezalo tebi, potem ni bilo narobe. Pa saj nikoli ni narobe, če se za nekaj odločiš sam in s trezno glavo (kolikor je pač zaljubljena glava lahko trezna ). Za zaščito sta poskrbela, rada se imata, funkcionirata skupaj...potem tu ne vidim razloga, da bi karkoli grajala. S seksom ne pride le užitek, ampak tudi določene odgovornosti. Po tvojem postu sklepam, da se tega zavedaš in to je tisto, kar je pomembno.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Ni prav, vse je narobe, kaj pa zdj?
Gospodična uživaj in se ne sprašuj če je vse okej...prva pogosta napaka žensk, da začnejo dvomit, spraševat, če je vse tko kt more bit. Go with a flow al kako že pravjo, sicer si pa še mlada in boš najbrž tej temi dodala še par novih z leti
Gospodična uživaj in se ne sprašuj če je vse okej...prva pogosta napaka žensk, da začnejo dvomit, spraševat, če je vse tko kt more bit. Go with a flow al kako že pravjo, sicer si pa še mlada in boš najbrž tej temi dodala še par novih z leti
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Men se pa mal ne zdi prov, da 15-letniki že tko redno sexajo ...
...možno, da sem samo mal fovš sicer
...možno, da sem samo mal fovš sicer
-
SheShy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
purple_rain napisal/-a:...možno, da sem samo mal fovš sicer
Lepo, da priznaš
Glede starosti se strinjam, ampak v primeru, da to počnejo 15 letnice iz drugih razlogov (da iščejo potrditev pri prijateljicah ali fantih, da kljubujejo staršem...pač, pubertetniški razlogi). V tem primeru se mi pa ne zdi narobe, ker je posredi ljubezen (najstniška sicer, ampak je pa), za svojo starost sta že kar dolgo skupaj, zaščitila sta se, itd... moja najboljša kolegica je nedolžnost izgubila že pri poznih 13ih (njen fant je 1 leto starejši) in je še danes s tem fantom (to je zdaj že 8 let). Odvisno od človeka...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov