Vzdržnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nixi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2011
Gledala sem, a nisem našla podobne teme v katero bi to umestila.
Zanima me, kako gledate na to, da bi s sexom počakale do poroke. Namreč, jaz sem se zato odločila že par let nazaj in še vedno stojim za tem. Sex mi ni na prvem mestu in želim to peljati do takrat, dokler ne spoznam pravega. Mogoče sem vam čudna, ampak do tega me je pripeljalo življenje. nisem punca ko bi samo na sex mislila, predno se odpravi ven, in ne nisem nečedno in ne vem neprivlačno dekle, ki npr. ne bi moglo dobit fanta..ampak res iščem osebo za katero bom lahko rekla to je to. s katero se bova ujela v pogovorih imela lep odnos, se družila in bila en ob drugemu sproščena. Tako bo sex pika na i najinega zakona ko bova resnično vedela da en drugemu pripadava in se bova počutila en ob drugemu sproščena.
Mogoče mislite: pa kaj ta sanja pravljico? ..življenje je itaq ena sama pravljica, če si jo ustvarite tako
Zanima me predvsem vaše mnenje in če se katera tudi tega "drži"
Zanima me, kako gledate na to, da bi s sexom počakale do poroke. Namreč, jaz sem se zato odločila že par let nazaj in še vedno stojim za tem. Sex mi ni na prvem mestu in želim to peljati do takrat, dokler ne spoznam pravega. Mogoče sem vam čudna, ampak do tega me je pripeljalo življenje. nisem punca ko bi samo na sex mislila, predno se odpravi ven, in ne nisem nečedno in ne vem neprivlačno dekle, ki npr. ne bi moglo dobit fanta..ampak res iščem osebo za katero bom lahko rekla to je to. s katero se bova ujela v pogovorih imela lep odnos, se družila in bila en ob drugemu sproščena. Tako bo sex pika na i najinega zakona ko bova resnično vedela da en drugemu pripadava in se bova počutila en ob drugemu sproščena.
Mogoče mislite: pa kaj ta sanja pravljico? ..življenje je itaq ena sama pravljica, če si jo ustvarite tako
Zanima me predvsem vaše mnenje in če se katera tudi tega "drži"
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Heh mislim, da tukaj gor ni nobene ki bi se tega držala. Jaz osebno se ne bi mogla... pa sem misla, da sem že najmanj dva "ta prava" tipa spoznala pa očitno nisem a ne. Zame niti poroka ni nujna tak da mi tud ne bi blo smiselno neki čakat, če se pa mogoče sploh ne bom poročila. Si niti ne predstavljam zveze brez seksa ker se mi zdi pomemben tak da NE, ne bi mogla čakat do poroke. Se mi pa zdi, da lahko ti kar na velik problem naletiš pri iskanju tega idealnega in pravega partnerja ker mislim, da je kar večina takih ki ne bodo pripravljeni čakat tak dolgo in tud če bi te čakali, ni rečeno in zagotovljeno, da vama bo tud po poroki laufalo in da bo konec koncev ta tvoj tip popoln kot si to ti želiš.
Sem vedno za to, da se teren sproba že prej!
Sem vedno za to, da se teren sproba že prej!
Yada, yada, yada...
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Poznam 2 ali 3 punce, ki so cakale do poroke iz verskih razlogov in taksne so v teh casih res redke, fantje se bolj. Se strinjam s kikyco, redkokateri fant je pripravljen tako dolgo cakat. Ena kolegica se je porocila po manj kot letu zveze in mislim, da je k temu precej pripomogla vzdrznost, saj je bil fant ze zelo nestrpen in je vedel, da brez poroke pac nic ne bo. Razumem, da si se zato odlocila, ker ti sex ni na prvem mestu, ampak iskreno povedano, marsikatermu mlademu moskemu je. Ce ne na prvem, pa zelo visoko na lestvici, zaradi cesar lahko pride do konfliktov. Kolikor poznam te punce, ki so se odlocile za vzdrznost, so bile veckrat razocarane v ljubezni, ker fantje niso bili pripravljeni cakati, tako da jim je bilo zelo tezko obdrzati zvezo in nenazadnje najti partnerja, ki je bil pripravljen cakati. Kot je omenila ze kikyca, ni receno, da bo poroki sex super in da se bosta ujela, tako kot pricakujeta. Ne ves, dokler ne sprobas. Sicer pa obcudujem ljudi, ki so tako mocni, jaz ne bi mogla.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kikyca - Cosmopsiho
^^ma saj se je hecala, predvidevam
Kr norca se že delate Sej to je njena odločitev, če ji bo uspelo hvala bogu... mogoče bo pa že prej obupala. Mene tud zanima kaj te je pripeljalo sploh do tega, da si se odločla ker občutek sem dobila da razlogi niso verski ali pač? Si sploh kdaj bla že s tipom?
Kr norca se že delate Sej to je njena odločitev, če ji bo uspelo hvala bogu... mogoče bo pa že prej obupala. Mene tud zanima kaj te je pripeljalo sploh do tega, da si se odločla ker občutek sem dobila da razlogi niso verski ali pač? Si sploh kdaj bla že s tipom?
Yada, yada, yada...
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Nisem se hecala, eno tako punco dejansko poznam, sigurno pa takih ni dosti. Poznam pa tudi 2 fanta, ki sta pripravljena čakati s seksom do poroke, medtem ko oralca pa prakticirata. Razlog je seveda verski, česar pa avtorica ni navedla.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
rokerca napisal/-a:Nisem se hecala, eno tako punco dejansko poznam, sigurno pa takih ni dosti. Poznam pa tudi 2 fanta, ki sta pripravljena čakati s seksom do poroke, medtem ko oralca pa prakticirata. Razlog je seveda verski, česar pa avtorica ni navedla.
Jp, to je pa precej splošno znano, taka praksa mislim Ne vem, kok je to pri nas razširjeno, v ZDA je baje precej. So že pred leti pisali o tem, da ameriški verni mulci na veliko prakticirajo vse mogoče, predvsem analne spolne odnose, pri tem pa trdijo, da ostajajo nedolžni do poroke, ker tehnično ni šlo za klasični spolni odnos
Pri nas tega zihr ni toliko, ker je tudi drugačna miselnost kot pri Američanih oz. imajo oni ta običaj čakanja do poroke veliko bolj razširjen med mladimi.
- channelle.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2011
Hmm to mogoče zdaj govoriš, ker predvidevam da še nimaš fanta in verjetno tud ne nevem koliko izkušenj. Sej ni nikomur sex prou na prvem mestu, ampak pol sčasoma boš ugotovila, da pač brez sexa v zvezi ne gre in me lahko kdorkoli prepričuje, toda sex v zvezi JE pomemben. Razen če se misliš poročit že po pol leta?
-
kikyca - Cosmopsiho
Aja pardon rokerca moja napaka. Nisem še slišala, da bi kdo dejansko to prakticiral oz. nobenga tud ne poznam vsaj, da bi javno to priznal. Očitno si ljudje drugače predstavljamo kaj je tista meja kaj je seks in kaj ne... kot je že Jochie pred mano napisal... a je kje kaka raziskava o tem, bi blo mogoč zanimivo še kaj na to temo prebrat
Osebno pa res ne poznam niti ene osebe, ki bi se šparala za seks do poroke... pa tud par kao vernih oseb poznam.
Osebno pa res ne poznam niti ene osebe, ki bi se šparala za seks do poroke... pa tud par kao vernih oseb poznam.
Yada, yada, yada...
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Zelo dolgo sem prakticirala vzdržnost.
Celih 16 let
Ne bi mogla brez sexa v zvezi, sex mi je ena izmed najpomembnejših stvari. Kaj čem delat v zvezi s tipom s katerim nisem intimna?
Tip s katerim se dobro ujameš, razumeš, ampak ne sexaš je za moje pojme gospod Prijatelj
Celih 16 let
Ne bi mogla brez sexa v zvezi, sex mi je ena izmed najpomembnejših stvari. Kaj čem delat v zvezi s tipom s katerim nisem intimna?
Tip s katerim se dobro ujameš, razumeš, ampak ne sexaš je za moje pojme gospod Prijatelj
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov