Zaseden tip "nori" za mano

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

LoLita0
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a LoLita0 » 23. Jul. 2011 17:35

Znašla sem se v dilemi. Zaseden tip se zatrapal vame. s punco sta že kar nekaj časa skupaj. on sicer mi nikoli ne govori o punci, kot da je nebi imel. no, jaz seveda nočem nič imeti z njim, če ima punco, naj bo z njo. to svojo punco pa tudi full vara. čudno pa mi je predvsem to, da njegova mama non stop mojo mamo sprašuje o meni,kako sem, da mogoče še bomo kdaj v sorodu (mami sta sodelavki). res čudno, da njegova mama to govori, ko pa ve, da sta v resni zvezi. če bi mu bilo kaj do mene, bi jo že pustil. da ne bo pomote, nisem jaz začela, on je začel, da mi reko za telefonsko in sma si pač začela skoraj vsaki dan pisat/klicat. jas pa se ta čas zaljubila v njega. ampak vem, da je nemogoče, da bi bila skupaj, ker to že traja kakšno leto, in je še vedno z njo. ne ve,. če se boji ji dat kobec, ali je navajen tako na njo. vem d aga moram pozabiti, samo je težko. očitno imata težave, da mi je ži kakih 10x reko, da hoče spat z mano. sej se non stop o temu pogovarjama,sam valda da nisma. nič nimama, pa mi govori :"draga, žena" itd. Ga naj pozabim, ker mu še nisem nikoli prav omenila, da hočem biti z njim?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Jul. 2011 17:55

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:46, skupaj popravljeno 1 krat.
LoLita0
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LoLita0 » 23. Jul. 2011 18:01

prosim?? spoznala sma se v diskoteki. prijatelj naju je predstavil. ne vem,na kaj namiguješ.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Jul. 2011 18:04

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 23. Jul. 2011 19:37

Men je pa čudno, da si v dilemi. Zaseden tip bi ga rad namočil vate, ker se mu zdiš dosegljiva, vztraja. Zdej, al se dej dol z njim, al ne. Ne sanjaj pa o vezi, ljubezni ipd. Iz te moke ne bo kruha. Nisi nič posebnega, pač ena, ki bi mu lahko mal popestrila kakšen večer.

In ne, ni on zatrapan, ti si :wink: On je samo našel ovčko, ki jo je lahko ostriči...

PS Praviš, da te kliče "draga žena". To sem že parkrat ponovila, pa bo še enkrat. Tak moški ženski govori to, kar ONA hoče slišati. Tebi očitno to godi, zato igra na to struno. :wink:
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 23. Jul. 2011 19:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
LoLita0
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LoLita0 » 23. Jul. 2011 19:41

hja, ampak zakaj pa potem svoji mami govori o meni,in njegova mama potem mojo sprašuje za mene, čeprav ima resno punco? če bi mu bla sam za popestrritev, potem ziher ne bi mami šel pravit.ne vem no.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 23. Jul. 2011 19:43

hA HA HA

Pa ne zdej ping ponga igrat....a nisi že sama ugotovila, da ČE bi mu bilo kaj do tebe, bi punco pustil?

Še enkrat....ker ti to paše, on pa mora igrat tako, če ga misli namočit.
LoLita0
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LoLita0 » 23. Jul. 2011 19:55

ja no, ampak bi ti recimo mami pravla o enemu tipu, čeprav si u vezi par let. moja bi mi dala pridigo. malo čudno, leprav vem ja, da mu je sam za sex. sam jaz zagotovo nebi šla mami pravit, kak mi je en drug tip hud. kr mi je sam reko, da hoče nekja novega. pa tudi na dopust gresta skupaj z njenimi starši., vem da ne morem pričakovati ljubezni
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Jul. 2011 19:59

Pa kaj, a bi rada, da ti rečemo da si tako super punca (ženska očitno nisi, če te vsaka ponudba vrže iz tira), da zasedeni tipi govorijo svojim mamam o tebi? In verjemi, če bi mu bila dovolj dobra, bi svojo punco skenslal...mama je pa očitno isto trčena kot njeni sin.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 23. Jul. 2011 20:21

Vsaka mama je drugačna. Moja bi mene napizdila, če bi se petljala z zasedenim sinom njene prijateljice :wink: Sploh pa, nimaš pojma, kaj ji je povedal. Morda je prebrala sporočilo, pa je rekel: mah to je tista tamala od xy, čist se je zatrapala vame pa se je ne morem rešit al kej podobnega.

Mah sej nima veze. Tvoj problem. Sam ne gobcat, kako ti je jasno, da ne čuti nič do tebe in da punce ne bo pustil, pol v drugem stavku se pa spraševat kaj to in uno pomeni. Samo sebe prepričuješ, da mogoče pa kaj čuti do tebe, ker si to pač želiš. Hkrati se pa zavedaš, da si kura.

Itak se boš dala dol z njim, pripravi se na posledice in prebolevanje. Že tako si se čustveno navezala nanj, po seksu bo še hujše. In ne, s tem mu ne boš odprla oči in ne bo ugotovil, da te ljubi. Če bi to kvazi razmerje rada obdržala, mu pač ne daj, tako ti uspeva že leto dni, morda ti bo še kak mesec več. S seksom ga boš še prej zgubila. Pa srečno.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 23. Jul. 2011 21:02

Ok, sem morala ene 5x pogledat datum te teme... točno enaka zgodba se je že vsaj 1x (če ne celo večkrat še z manjšimi variacijami) pojavila na tem forumu - povsem enak post o tem, da sta mami sodelavki in da neki nakladata o sorodstvu (to se mi je že lani zdelo kr neki), da tip naklada o ''ženi'' itd.

Zdej ne vem, a se en norca dela al ista oseba skos isti problem objavlja al dejansko obstaja več povsem identičnih zgodb :D :?: A ni nihče drug opazil te bizarnosti? :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Jul. 2011 21:06

dot napisal/-a:A ni nihče drug opazil te bizarnosti? :)
Ja, je:
sirova štručka napisal/-a:a to je un ku ti je kuli vzel?
na kar [kuli] sem se tud sama najprej spomnila. :D

In jz bi si ful želela, da bi še kdo to opazil in ignoriral vse te teme, sicer nikol ne bo nehala s tem bluzenjem.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 23. Jul. 2011 21:08

^^Jp, tole s kulijem tudi............. ampak je bila še ena druga tema, še bolj identična tejle, se mi zdi, sam je zdele ne najdem :D :?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Jul. 2011 21:12

Jp, na pošti delata..delajo? :D

Npr. še en primer http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... c7899ea2f1 - in že v tej temi se je ugotavljalo, da je že bilo govora o tem :D

Skratka, nč jasno, kako je nekomu dolgčas v življenju al..bohved kaj ji špila v glavi
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 23. Jul. 2011 21:13

Jap jap, točno, tole sem mislila :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov