V družbi pokaže pravi "jaz"?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Confu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Confu » 20. Jul. 2011 0:33

Pozdravljeni!

S punco sva par pribl. dva mesca in začel me je mučit prvi (upam da manjši) problem. In sicer, ko sva v družbi, hoče ona dominirat in imet vse prav, kar povem jaz, kak predlog, zabije nekaj nazaj in se zna obnašat precej "arogantno". Zdi se mi tudi zelo vzkipljiva, za res malenkosti. Tole me začne vedno bolj motit in se bojim, da me bo do vsega skup minlo, kar pa res nebi rad, ker po drugi strani je nekaj posebnega in ko sva sama je res lepo.
Vse to sem ji že povedal, ampak sva bila oba pijana in mislim da ji ni prišlo do živega.
A mislite, da bo s cajtom začela drugače gledat in bo pokapirala, da je lepo če midva vedno drživa skup, sploh pa v družbi?
Ali sem samo jaz občutljiv? Ali naj se začnem obnašat isto kot ona?
Mogoče se vam zdi res kompliciranje za bv, ampak j**i ga, meni to počasi prekipeva.

Hvala za odgovore.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 20. Jul. 2011 7:37

Še enkrat ji vse to povej...ampak bodita trezna!
Jaya87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaya87 » 20. Jul. 2011 9:53

Okej. Najprej je pomembno to, da se z njo pogovoriš, ko sta oba trezna. Ampak ne neki bluzit, ampak ji točno povej kaj te mot.

Namreč jst sm mela isti problem, sama sem ful prijazen tip človeka, nekonfliktna, vendar pa stojim za svojimi načeli. Na začetku, ko sem bila še nesigurna v družbi od mojega fanta sem se obnašala do njega ful grdo. Ko smo šli nekam skupeh, sem ga pred vsemi zajebavala, ampak na grd način, podje... Pa recimo taka sploh sploh nisem. Dejansko je zgledal k da je on moj copata. V resnici je slika med nama drugačna. Torej men je on takrat zameru, tko da se je v postli sam stran obrnu in sm rekla kaj je, pa mi je povedal, da kako se grdo do njega obnašam, da ga to boli in da zgledam ultra prasica kar nisem. In takrat sem se mu opravičla, kr sm sama vidla d asm nardila velliiikkooo napako. Kr recimo ko sva sama sem jaz drug človk, v družbi mi je pa neroden, butne ena samobramba. Ampak zdej je kul, odkar mi je to povedu, je vse kul. Zakaj sem pa bila taka, ko v resnici je med nama vse kul, hm še sama ne vem. Torej mogoče je kšna taka scena, dvomim da je to njen pravi obraz. Ampak ja pogovori se pa boš vidu-Če se bo spremenila ok,če ne pa sam pejt stran.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]