Pretirano ljubosumen fant

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
**LiTtLe StAr**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a **LiTtLe StAr** » 12. Jul. 2011 16:21

Vem da je na tem forumu že veliko takšnih in drugačnih tem. A vendar sebe nisem našla v nobeni! No, pa naj na hitro opišem kaj me muči. 2 leti nazaj sem spoznala fanta(s katerim sem še sedaj) bil je vse,kar si lahko ženska želi. Vendar je čez čas postajal čedalje bolj pretirano ljubosumen. Ljubosumen je bil če sem šla v trgovino(njegov komentar je bil, da zagotovo sem se šla kurb***) potem so ti izpadi minili, prišli so drugi. Našel si je službo. sedaj se vidiva samo pozno zvečer. čez dan niti ne pokliče, če pa že, pa pokliče zato ker mu jaz napišem zakaj se mi nič ne oglasi. A vendar ko pa zve,da sem bila kje čez popoldne, znori... Češ, aha ok, bom jaz rud drugič šel, pa ti ne bom nič povedal. Da ne govorim o tem, da se z osebki moškega spola sploh ne smem normalno pogovarjat, ker že napeljujem na sex, on pa bi najrajši se stopil ob vsaki ženski. Ampak njegov komentar je: Saj veš, da jaz sem do vseh tak, nikoli ne veš kdaj boš imel kakšno morist od koga. Poleg tega da vsake toliko žali mene in moje kakšni smo(ne bom naštevala vseh grdih stvari) pa mu nihče ni naredil nič. Vsi ga imajo radi. Pač moti jih način kako včasih ravna z mano. Velikokrat mu rečeš, da je bolje da se odloči za življenje brez mene, če vidi da mu z menoj ne potegne. A vedno pravi: Eh, kake maš. če mi ne bi blo do tebe, ne bi bil sedaj tu!!!!

Naslov sem spremenila, da je problem razviden iz teme.
emanuela
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Jul. 2011 17:36

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
**LiTtLe StAr**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a **LiTtLe StAr** » 12. Jul. 2011 18:53

:) redkokdaj je zadnje čase fajn! In ja, res je da ga imam rada,ampak ni to razlog da ne naredim konca. Razlog je precej egoističen! Preprosto strah me je ostati brez njega... Newem kaj bom potem če ostanem brez....! Zdej sem navajena, da vseen maš nekoga ko pa te le tu pa tam sprav v dobro volo, pa da lahka enga objameš...patetično vem, sam j*** ga, res mi je tako
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 12. Jul. 2011 19:00

Ti se hecaš? Leti stran od takega kolikor te noge nosjo!
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
**LiTtLe StAr**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a **LiTtLe StAr** » 12. Jul. 2011 19:10

ja, nekako mi tak nasvet da vsak,ampak očitno še nisem dovolj dorasla temu, da bi res naredila tako in tudi stala za svojimi dejanji. Naj se sliši lahko, sam zame ni! Pa vem da človeka ne moreš spremenit, lahko samo sebe, pa boš najbolš naredu. sam zakaj bi mogla sebe spreminjat če sem drugim in sebi všeč takšna kot sem, samo zaradi njega ter da bi obdržala zvezo ali pa jo končala?
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 12. Jul. 2011 19:17

pol pa trpi pa ne jamraj in odpiraj takih tem... baba neumna!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
**LiTtLe StAr**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a **LiTtLe StAr** » 12. Jul. 2011 19:20

Joj dobr, sej če želim slišat še kakšno drugo mnenje, pa ni treba zdej tok hude krvi an ;)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 12. Jul. 2011 19:22

lej, pusti glupega deda! to je moje mnenje in ga upoštevaj in si polepšaj življenje. Če pa nočeš pa trpi z njim in nehaj jamrat! Sama odločaš o svoji usodi.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Jul. 2011 19:24

^^ a res rabiš še kakšno mnenje?

ne razumem ljudi, ki raje trpijo namesto, da bi uživali. sploh mladi. kaj vam bo žal!!!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
**LiTtLe StAr**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a **LiTtLe StAr** » 12. Jul. 2011 19:29

Mate prav! U bistvu sem rabla prej to, da če se je vredno trudit za tako vezo al ne. Ampak v končni fazi, eden sam tak nič ne more tak da... Bi pa definitivno poskusla s tako ignoranco pa zajebancijo, ko jo ma on do mene, sam tolk da bi za konc vidu kok sem se jaz počutla ves ta čas. Newem zakaj mi je tolk do tega, da bi doživel to.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Jul. 2011 19:42

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 12. Jul. 2011 19:46

Čim dlje stran od njega in prekini čisto vse stike. Odreži se stran od njega!To bo največja usluga, ki si jo boš v življenju naredila in se boš tolkla po glav za vsak dan, k boš odlašala odhod, ker vsak dan toliko lepih stvari zamudiš...

Čisto na novo boš spoznala življenje, videla kaj si zamujala in kako srečna bi lahko že vs ta čas bila, ampak si raje vstrajala zaradi navade in "varnosti" poznanega.
Run Forrest! Run!
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
**LiTtLe StAr**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a **LiTtLe StAr** » 12. Jul. 2011 19:46

:) :) zlobna nisem, maščevalen je včasih fajn bit, tist tazadno je pa skor res ;)
Uporabniški avatar
**LiTtLe StAr**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a **LiTtLe StAr** » 12. Jul. 2011 19:50

Ajča napisal/-a:Čim dlje stran od njega in prekini čisto vse stike. Odreži se stran od njega!To bo največja usluga, ki si jo boš v življenju naredila in se boš tolkla po glav za vsak dan, k boš odlašala odhod, ker vsak dan toliko lepih stvari zamudiš...

Čisto na novo boš spoznala življenje, videla kaj si zamujala in kako srečna bi lahko že vs ta čas bila, ampak si raje vstrajala zaradi navade in "varnosti" poznanega.
Run Forrest! Run!

Tudi, če bi bežala, misliš da bi mela mir? Preden sva bla skupi me je 3 mesece jebu v glavo, ni me šlivil 5 posto. ko sem si našla simpatijo je znoru.... in zdej sva kjer sva
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 12. Jul. 2011 19:53

Sindrom pretepene ženske :roll:

To (opisano v tej temi) so tiste destruktivne zveze v katerih partnerja drug drugega uničujeta. En trenutek se prepirata, tepeta, zmerjata, drug trenutek pa divje sexata na kavču/mizi/tleh/postelji in si izpovedujeta večno ljubezen.
A goal without a plan is just a wish.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov