dokaz,da me vara

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a draganaK » 07. Jul. 2011 21:10

:)
Zadnjič spremenil draganaK, dne 09. Jul. 2011 13:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 07. Jul. 2011 21:38

Sicer tega z lažnim profilom lih ne podpiram, ampak zakaj si kolega spraševala namest njega, če si že hotla?Pomoje je najbolš da se ti s tvojim pogovoriš in da ti pove kako je na stvari, ne pa prek kolegov. Sej če sta par let že skupi se pa vrjetn lahk pogovarjata o takih stvareh, ne pa da te je strah vprašat.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 07. Jul. 2011 21:44

Če mu več kot očitno ni več do tebe, zakaj torej sprašuješ kaj bi me naredle?
Pa sej pa ne more od petnajstega (al pa sednajstega pač ne vem kolk je "par let") leta naprej imet neke resne zveze. Ti pa tud ne, s tem, da je on to že ugotovil, ti pa še boš.
Ja narazn it, kaj češ bolšga :D
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 07. Jul. 2011 21:49

Ja skenslat idijota, kaj pa češ... Prezgodi sta šla v vezo, to se pa zdaj kaže v njem, ko se med vikendam očitno zdivja po svoje.. in je samski.

Jebiga pač je bejba na tak način preverla tipa, nima veze zdej to, sej drugač pa vedla ne bi, tip ji zih ne bi priznal... torej nima veze, mogla se je nekak znajdit.

Lej modelka, ne se preveč trudit pa matrat s tem tipom, zvedla si vse kar si hotla, torej...?...
Ne se ponižvat pred njim, ker tud če se bosta ne vem kaj dogovarjala, te bo zih še naprej varu, če te je že zdej... bo pač mal bolj pazljiv;)

Drgač pa varanje se dogaja lih zato, ker se lahko. Ker babe stalno odpuščajo in odpuščajo, tipi pa še bolj pretkano varajo in na skrivaj, valda zakaj ne bi? Saj če je enkrat oprostila, bo pa še drugič... Sej veš enkrat vara vedno vara, js se s tem strinjam.
Ker če je že prvič pohodu vsa svoja načela, pa ni blema jih pol še drugič, tretjič....

Če bi bejbe že takoj skenslale tipa bi blo mal drgač, bi se mal zamislu.. tko pa nekatere so res pravi predpražniki, k vse požrejo, sam da majo tipa, ne glede na to kak je. beda!!

V glavnem avtorica, ne se mu pustit, mlada si še, vse maš pred sabo, ne ga zapravit za tazga k te ne spoštuje, pa še to, če ti bo reku, da mu je žal!!! Vedi, da mu je žal le to, da si ga dobila in nič drugega! (ker prej mu pa očitno ni blo, ane)
Zadnjič spremenil Shivers*, dne 07. Jul. 2011 21:52, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 07. Jul. 2011 21:50

V čem je pravzaprav smisel teh zapletenih bondovskih intrig z vohunjenjem in lažnimi profili, če potem nimate jajc speljat stvari do konca? Če ga ne misliš pustit, a ne bi bilo bolje, da ne bi vedela, da te vara?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 07. Jul. 2011 22:15

Mah, ne vem kaj naj rečem... Tut jz ne podpiram lažnih profilov in podobnega, ampak če se že greš tega, potem bi speljala kot je treba in kontaktirala tvojega in ne kolega od tvojega. Moje mnenje pač. Drgač ti je že ta kolega marsikaj povedaj ko je rekel da je čez vikende samski, wtf? :mad: Kaj naj ti rečem, najbrž sta se res prekmalu spoznala in on se mora še znoret mal.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 07. Jul. 2011 22:46

Ne vem kaj ti čem rečt kar ti že ostale punce niso. Pusti ga valda, naj se znori... ti pa bejž vstran.

Za vikende pa vidva nista nič skupaj al kako, da kolega pravi da je kao "samski", torej ga na polno žura brez tebe?
Yada, yada, yada...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 07. Jul. 2011 22:49

draganaK napisal/-a:s tipom sma nekaj časa skupaj (par let). stara sma 20 let.

"Skupaj" sta samo zato, ker je to edini način, da on od tebe dobi edino, kar ga zanima: seks. Če bi ti bila bolj odprte narave, si ne bi delala utvar, da model dejansko želi s tabo furat neko zelo resno zvezo v najstniških letih, ampak bi bila dobra seks frenda. Naprimer.

Vajina "zveza" se je izpela in model nima nobenega namena, da bi najlepša leta zagonil ob le eni ženski. Sprijazni se.
Uporabniški avatar
lipstick69
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 6. 2011
Kraj: LJ (okolica)

Neprebrana objavaNapisal/-a lipstick69 » 08. Jul. 2011 0:51

Očitno je da je še mlad in se še more "ven znoret". Pogovorita se in pojdita za nekaj časa ali pač zavedno narazen. Ker če to dela, se verjetno nebo iz danes na jutri spremenil ampak potrebuje čas :)
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 08. Jul. 2011 6:40

Shivers* napisal/-a:Vedi, da mu je žal le to, da si ga dobila in nič drugega! (ker prej mu pa očitno ni blo, ane)

Ta stavek si zapomni!

Če te nebi imel rad, bi te že zdravnej odjebal, verjetno je s teboj tudi, ker tako najlažje dobi redni sex, ostale so za užitek. Ampak to ni pomembno, zakaj, kdaj, kako. Če potrebuješ trdni dokaz mislim, da je njegov mobitel, ga preveri med njegovimi vikendi. Ampak že stavek njegovega kolega je dovolj. In zapomni si predvsem, da moški nikoli ne prizna, da je prevaral, ne glede koliko dokazov mu daš, karkoli rečeš. Pa sama menim, da s(m)o včasih punce slepe in neumne in ne glede kako očitno je si ne želijo priznati.

lipstick69 napisal/-a:Očitno je da je še mlad in se še more "ven znoret". Pogovorita se in pojdita za nekaj časa ali pač zavedno narazen. Ker če to dela, se verjetno nebo iz danes na jutri spremenil ampak potrebuje čas :)

Če nameravaš to storiti je moje vprašanje le pa boš lahk šla čez to? Menim, da ne. In predvsem si prihrani muke, ker vsak naslednji je (ponavadi) boljši.

:roll: Pa kako butasto se mi zdi, ko nikoli nobena ne podpira brskanja itd. Moraš se ja z moškim pogovorit, moški še na smrtni postelji ne prizna, kam vse je tiča namoču. Tako, da je moj nasvet ko dvomiš - preveri.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Jul. 2011 6:57

Glede na to, da si slutila da te vara, si mogla biti pripravljena že vnaprej na najhujše in tudi odgovor na to, kaj boš naredila bi bilo fajn da bi imela:
sedaj si kao presenečena...

Jaz ti drugega kot to, da ti pomoje ni zvest ne morem rečt + pojdita narazen.
Uporabniški avatar
tiazie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a tiazie » 08. Jul. 2011 7:45

...a misliš da bi tvoj fant še vedno vztrajau pr teb če mu nebi blo nč več do tebe? Lej, tipam se to zdi potrata časa, tko da če mu nebi blo več do tebe bi te že 100% odjebu, razen če ma od tebe kej dobrih prihodkov(npr. da žvi pr teb, da mu daješ denar) in te ima pač kot za dobro prjatlo punce si pa išče drugot. Če pa mu je še kej do tebe pa je mogoče takšn tip človeka ktermu sex z eno punco žou ne zadošča. temu pa bi se mogla prvadt če hočš bit z njim. jz bi se na tvojmu mestu pogovorila z njim. pač na način, da si slšala da se okol govori da je ob vikendih samski itd. pa pač da naj ti pove če sploh resn misle s tabo, kaj njemu v zvezi pomeni sex?

uglaunm. moj nasvet. moje mišljenje. kaj pa ti narediš pa je tvoja stvar ;)
Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Jul. 2011 7:51

najstnica napisal/-a: :roll: Pa kako butasto se mi zdi, ko nikoli nobena ne podpira brskanja itd. Moraš se ja z moškim pogovorit, moški še na smrtni postelji ne prizna, kam vse je tiča namoču. Tako, da je moj nasvet ko dvomiš - preveri.

Jaz ne podpiram brskanja iz firbca. Ko pa enkrat že začneš dvomit, je pa itak vseeno, ker je že praktično konec. Itak ne moreš nikoli tako učinkovito preverit, da te tip res ne vara, da bi se pomirila in nehala dvomit, dvom ostane.
draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a draganaK » 08. Jul. 2011 7:53

a tako. naveličal se me je. ja, od 16 leta sma že skupaj ja. on za vikende hodi vedno s svojimi kolegi ven. pa tudi sporočila sem že našla,kako si z drugimi piše, v sporočilih je tudi dokaz, da je spal z drugimi. njegove besede: "doma sem se naveličal. hočem nekaj novega. zdaj ko smo mladi,mormo vse sprobat" :(( potem je z mano sam zaradi sexa,kr ve da ga bo ziher dobil?? čuti pa nič več do mene??ne morem mu več v oči pogledat. na telefonu ima kar nekaj različnih telefonskih od punc, s katerimi si napiše pač par mesičev. ampak s eno pa si piše redno že malo več kot leto, ampak z njo pa še ni spal,pa še kr vztraja. kr kao ona noče z zasedenim, on pa bi takoj. do nje pa mu očitno ni sam do seksa al kaj??še to...kolk sm vidla,je njenih mesičev od enega leta krepko več kot 1000. (tisoč mesičev) :OO meša se mi :(
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Jul. 2011 7:58

draganaK napisal/-a:čuti pa nič več do mene??

A je sploh pomembno? A boš probala zvezo rešit, če ti bo izpovedal večno ljubezen?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]