zagretost in potem hladnost???:)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

SweetSand
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a SweetSand » 04. Jul. 2011 15:40

hej zdravo:)

sem nova in niti ne vem, če ste že kdaj obravnavali temo, o kateri bom govorila.

Vseeno bom na kratko povzela eno sicer na prvi pogled manjšo težavico, čeprav meni večkrat vzame kar nekaj dobre volje..

Pred nedavnim sem se zapletla s fantom, s katerim se pogosto vidiva (kadar se le utegneva časovno uskladiti) in kateri mi je bil všeč že dolgo pred tem.
Ko sem se z njim prvič dobila na kavi, sem odšla domov kot pijana, ponoči nisem mogla spati, knjige za izpit pa sem dala za nekaj časa na stranski tir, ker enostavno nisem mislila na nikogar drugega kot nanj...:)

In sedaj, po kakem mesecu, do njega ne čutim več takšne strasti in želje po druženju.. Nenadoma me iz takšne zagretosti, celo obsedenosti z nekom, doleti takšna hladnost, da sem jezna še sama nase... Nikakor ga ne želim izgubiti kot prijatelja, ampak ne vem, kako bi on to sprejel...

Kako povedati fantu, ki ti reče, da si njegova sorodna duša, da te ljubi in da si želi imeti s teboj otroka, da tvoj pogled ne seže tako daleč in da ne veš, če bo pot do tja sploh kdaj pripeljala? Kako izreči nekaj nekomu, ki ti da vse, kar lahko in se ti razda v največji možni meri?? Vse to zelo cenim in zato sem raje tiho, a v sebi se mučim...Grozno mi je, nočem ga razočarati! Če si rečem, da moram povedati resnico, potem pred njim "zmrznem", ker me je strah njegovega odziva in da ga bom izgubila, da ga nikoli več ne bom videla....

Tega ne povem nobeni prijateljici, ker bi zagotovo vse rekle, da se mi je zmešalo..skoraj vse so že z nekom v zvezi, s katerim že planirajo recimo, kako in kje bodo pazili na svoje vnuke čez pol stoletja (okej malo pretiravam, ampak veste, kaj hočem reči...;) Jaz pa, dolgočasna, kot sem, se pri svojih 25. letih ubadam s takšnimi situacijimi, kot da sem ravno sredi najstniških ljubezenskih patetičnih ceremonij...

torej, če se mi je zmešalo, se mi je že zdavnaj...in ne vem, kako naj se spravim k sebi, občutek slabe vesti je tako grozeeeen...

najbrž sem vse skupaj napisala precej zmedeno, ampak thats me!:)

Maria
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 04. Jul. 2011 15:48

Omg, po enem mesecu ti naklada o mladičih in piska, kako te ljubi? :? Ni čudno, mene bi tudi to odbilo in ohladilo, ker po par tednih je tole precej pretirano, nerealno in prekmalu :) Vsaj za moj okus bi bilo to no-go :) Razen, če se že blazno dobro poznata od prej npr...
SweetSand
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SweetSand » 04. Jul. 2011 15:57

hhhmmm...ja verjetno je to tudi res, kar praviš! mogoče je pa reveč padu not?? verjetno, ker je več kot 10 let starejši od mene...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Jul. 2011 16:30

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:04, skupaj popravljeno 1 krat.
SweetSand
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SweetSand » 04. Jul. 2011 16:54

omg, kaki odzivi...:) kaj ve bi kar zbežale al kaj??:)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 04. Jul. 2011 17:33

^^Ja kaj pa drugega, če ti ni do njega? Škoda bi ga blo zavajat, najboljše da zbereš pogum in si odkrita do njega, mu poveš kaj čutiš oz. česa ne. Ker na tak način mu sam čas jemlješ (še posebej če je že tolk fejst starejši), da spozna katero drugo ki si bo želela družine z njim. Dvomim sicer, da bo hotel prijatelj ostat... vsaj dokler te ne preboli oz. ne vem no ljudje smo si različni. Jaz osebno prekinem vse stike z osebo do katere nekaj čutim ker lažje grem naprej na tak način.
Yada, yada, yada...
SweetSand
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SweetSand » 04. Jul. 2011 18:08

brez slabe vesti???
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 04. Jul. 2011 18:16

Delusional bi rekla:Obdrž ga, ker je to tvoja zadnja priložnost, ker potem boš samska in stara in nikol več ne boš mela možnosti :D!

Kar je pa res je pa naslednje:"Tip te avtomatsko odbija kot fant, zato ker se je preveč zapalil zate in to je normalno. "Fantje in dekleta" se gremo to "igro" že dlje časa in potrebno je met neko mero. Preprosto ti je dal preveč prehitr in to je to. Če je priložnost zapravljena veš samo ti, pač vsaka ženska rab met pred sabo vsaj mal izziva in ta "možakar" ti je po enmu mescu odprl srce. Preprosto prehitro in preveč! Tvoja naloga če si kokr tok poštena je da mu poveš in ga ne zavajaš, najbrž mu boš strla srce ampak tko pač je pr tvojih "zmedenih " letih. Marsikatera bi ga pa najbrž sprejela odprtih rok in bi bla vsega tega vesela, ampak ljudje smo si različni in ti boš že najdla nekoga k ti bo zmešu glavo tko kt si jo ti njemu!
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 04. Jul. 2011 18:19

Ja, brez slabe vesti. Veliko raje po enem mesecu ''druženja'', kot po dveh, treh... ali celo da bi vstopila z njim v zvezo, za katero bi že vnaprej vedela, da bo epic fail. Jaz bi mu na tvojem mestu odkrito rekla da po enem mesecu govorit, da me ljubi, in omenjat otroke je too much in pobrala šila in kopita. Mislim da je zadost dober razlog, ker že to, da ti nekdo po mesecu dni čivka take stvari, pri meni poraja vrsto vprašanj o njegovem mentalnem statusu.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 04. Jul. 2011 18:28

...
Zadnjič spremenil claire, dne 29. Avg. 2011 14:02, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 04. Jul. 2011 18:32

^^ 25 je stara, sej je napisala v prvem postu :wink:

EDIT: aja, vidim, da si že našla oz. dopisala :D
Zadnjič spremenil dot, dne 04. Jul. 2011 18:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 04. Jul. 2011 18:32

^,,
Zadnjič spremenil claire, dne 29. Avg. 2011 14:03, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
SweetSand
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SweetSand » 04. Jul. 2011 18:39

kolk ste ve odločne ženske:) fora je, da je ta, če seštejem, tretji tip, ki mi je bluzil o familiji in vsem tem...ne vem, kaj je takega na meni, da delujem vsakemu neka usojena ženska.. wtf:))))
SweetSand
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SweetSand » 04. Jul. 2011 18:43

claire napisal/-a:
SweetSand napisal/-a:brez slabe vesti???

:stupid:

a si ti malo pomešala pojme?
pri ljudeh je tako, da imajo slabo vest če naredijo/delajo/rečejo... kaj slabega.
pri nas je iskrenost smatrana kot dobra lastnost. torej bi imela slabo vest, če bi mu tajila da ti ni do njega. kaj ste ene tako hecne pišuka!

valda ti bo tip starejši 10 let od tebe (torej star 35), bluzil o familiji in da te ljubi v dno srca (po enem mesecu- wtf?) če mu pa voda v grlo teče. ženske njegovih let so zasedene. pa še fajn je zahaklat eno mlajšo, mu bodo vsi frendi fouš. ena 35 letnica ne bo delala take carge kot ti in umirala po prvi pijači.

a si ti ziher da imaš prijateljice? glede na to, da jim tega ne upaš povedati. jaz bi ti že dala lekcijo.

claire, to se pa strinjam:) pač majo raje mlajše iz praktičnih razlogov:) kolk bi se dal pa tuki tem odpret..!:)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Jul. 2011 19:10

ma dej res se vidi da so počitnice :roll:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]