Izkušnje pri prvem spolnem odnosu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*robyn-fenty*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *robyn-fenty* » 28. Jun. 2011 13:52

Draga dekleta,
odločila sem se da se spustim v moj prvi sploni odnos. Imam pa veliko strahu, zaradi različnih izkušenj mojih prijateljic.
Mene zanimajo vaše izkušnje pri prvem spolnem odnosu.

(krvavitve,občutki,strahovi...)

Hvala za iskrenost !
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 28. Jun. 2011 14:30

Jst ti bom samo to rekla: najvažneje je, da poskrbita za zaščito! Pa čimbolj se probaj sprostit....ker če boš že vnaprej razmišljala o bolečini, krvavenju ipd...bo verjetno na koncu še vse to toliko huje. Sprosti se in uživaj.....sex je super! :D
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 28. Jun. 2011 15:40

Ah mislim, da punce pred prvim sexom preveč razmišljate in ste potem vse trde med sexom in seveda da potem boli!

MOj prvič je bil ONS... Mene osebno ni čisto nič bolelo, krvavela nisem čisto nič... Lepo sproščeno je bilo...

Manj misli na to, da je nekatere bolelo, zdaj pa takoj panika, ker bo tebe mogoče tudi bolelo. Ni rečeno. Uporabita kondom, posvetita se predigri in si vzemita čas. Če ne boš dovolj mokra seveda uporabita lubrikant (magari slino). Samo glasko je lahko sladko :D Je pa tako... Od prvega sexa ne pričakovat, da ti bo trikrat prišlo in da bo on zdržal pol ure... Prvi je šele začetek... Vsak naslednji pa bo že boljši, ker se bosta začela spoznavat v postelji in bosta ugotovila, kaj komu paše!

Samo sproščeno v akcijo pa bo! IN seveda z zaščito, da ne bomo brali čez kak teden :" Ali sem noseča?"
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 28. Jun. 2011 15:54

Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 28. Jun. 2011 19:19

Kolko si pa sploh stara. Vedet moreš, da nedolžnost zgubiš SAMO ENKRAT. Predstavljaj si, da stara 60 let in se spominjaš tega trenutka. Naj ti ne bo žal s kom si bla in na kak način je bilo. Uporabi kondom. Mene nič ni bolelo.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Treselle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Treselle » 28. Jun. 2011 21:23

^^ podpis. Pomembno je, da to storiš s tistim, ki te res ceni in ni s tabo zgolj za potešitev svojih potreb. Prvega ne pozabiš nikoli in res je.

Drugače pa, naj te ne ustrašijo prijateljice z izjavami - joj kako to boli, mene je še nekaj dni po tem blablabla. To se čisto razlikuje od ženske do ženske. Mene ni nič bolelo, krvavela sem pa dost, še cel drug dan. Fajn je, da si sproščena, to pa si lahko najbolj, če je ob tebi človek, ki mu res zaupaš. Pa poskrbi za zaščito!;)
turn up the music, turn down reality
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 28. Jun. 2011 23:11

flesherka_ napisal/-a:Kolko si pa sploh stara. Vedet moreš, da nedolžnost zgubiš SAMO ENKRAT. Predstavljaj si, da stara 60 let in se spominjaš tega trenutka. Naj ti ne bo žal s kom si bla in na kak način je bilo. Uporabi kondom. Mene nič ni bolelo.

Pri 60 ji bo pac vseeno, s kom je prvic sexala. :D Jaz nisem se niti na pol poti do 60, pa nikoli ne obujam spominov na moj prvic. To je bolj pomembno ko si v najstniskih letih, ko si mal starejsi, pa ti prvic ni vec pomemben, ker sele takrat dojames, kaj (dober) sex sploh je. :)
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 29. Jun. 2011 19:46

Bilo je rahlo boleče, rahlo nervozno, nerodno, ker je bilo za oba prvič, krvavela pa nisem nič. Drugače pa sem ful vesela, da nisem nedolžnost zgubila kr z enim, ampak z mojim takratnim tipom, tako da lahko rečem, da je bilo na pravem mestu, ob pravem času in kar je najpomembneje s tapravim tipom. Res je nedolžnost izgubiš samo enkrat in ker sem pač romantična in malce staromodna, menim da je res fajn, če je s tapravo osebo.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 29. Jun. 2011 19:52

CaliLove* napisal/-a:
flesherka_ napisal/-a:Kolko si pa sploh stara. Vedet moreš, da nedolžnost zgubiš SAMO ENKRAT. Predstavljaj si, da stara 60 let in se spominjaš tega trenutka. Naj ti ne bo žal s kom si bla in na kak način je bilo. Uporabi kondom. Mene nič ni bolelo.

Pri 60 ji bo pac vseeno, s kom je prvic sexala. :D Jaz nisem se niti na pol poti do 60, pa nikoli ne obujam spominov na moj prvic. To je bolj pomembno ko si v najstniskih letih, ko si mal starejsi, pa ti prvic ni vec pomemben, ker sele takrat dojames, kaj (dober) sex sploh je. :)

+1
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 29. Jun. 2011 20:38

CaliLove* napisal/-a:

Očitno svoje nedolžnosti nisi cenila. Jaz sem jo. In me veseli, da je nisem izgubila na mrtvo pijana za kako diskoteko. Al pa z nekom, čigar imena ne bi vedela, ali pa z 8 let starejšim manipulatorjem, ki bi me pusitl krvavo, al pa stoje, ali pa v avtu. Ker imam lepe spomine na svoj prvič, te spomine z veseljem obujam.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 29. Jun. 2011 21:17

Ne rabiš skrbet. Če pa že imaš skrbi in nič proti alkoholu, potem pa kaka dva kozarca y pijače priporočam.
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 29. Jun. 2011 21:22

Mah za to minuto se ne rabš posebi prpravlat :wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Jun. 2011 22:13

bla sem stara 17 let in sem se že sekirala, da bom ostala nedolžna, zato sem že planirala, kako bom šla ven, se ful napila in se kr enim dala dol.
no na srečo sem potem preko frkolinke spoznala tipa, ki je bil za resno zvezo... pred sexom sva več kot 10krat sam spala skupaj... bla sva že cele vikende skupaj.. no in potem po nekaj mesecih, ko sem vedela, da je sigurno in da sva že skupi, je pač prišel ta prvič... 1. julija... mislila sem, da bo precej huje... pa nisem nč krvavela, bolelo me ni skoraj nič in na moje presenečenje, mi ni to na čelu pisalo, da nisem več nedolžna. v glavnem, še kr fajn in zanimiv del odraščanja.
kasneje z leti me je začelo motit, da sem spoznala, da je bil ta tip preveč mahnjen na nedolžnost in da je bil tako zainteresiran zame predvsem zarad tega.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 29. Jun. 2011 23:43

flesherka_ napisal/-a:Očitno svoje nedolžnosti nisi cenila. Jaz sem jo. In me veseli, da je nisem izgubila na mrtvo pijana za kako diskoteko. Al pa z nekom, čigar imena ne bi vedela, ali pa z 8 let starejšim manipulatorjem, ki bi me pusitl krvavo, al pa stoje, ali pa v avtu. Ker imam lepe spomine na svoj prvič, te spomine z veseljem obujam.

Ne gre za to, da je ne bi cenila. Sem jo zgubila s fantom, s katerim sva bla kar dolgo skupaj in ne kar z enim. Ampak zdaj, 10 let kasneje, mi je v bistvu vseeno, ce bi jo s kom dugim. Pri 60 mi bo se bolj vseeno. Saj pravim takrat, ko jo zgubis, ti je to pomembno, na stara leta pa sigurno ne vec, na kar se je moj komentar tudi nanasal.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 30. Jun. 2011 16:56

flesherka_ napisal/-a:
CaliLove* napisal/-a:

Očitno svoje nedolžnosti nisi cenila. Jaz sem jo. In me veseli, da je nisem izgubila na mrtvo pijana za kako diskoteko. Al pa z nekom, čigar imena ne bi vedela, ali pa z 8 let starejšim manipulatorjem, ki bi me pusitl krvavo, al pa stoje, ali pa v avtu. Ker imam lepe spomine na svoj prvič, te spomine z veseljem obujam.

vsakemu svoje, ampak vse pač ne gledamo na nedolžnost tako.

konc koncev, kaj je to sploh nedolžnost? a se jo da prijet? a to pomeni, da se pred Mr. The One in The perfect moment ne smem nikjer dotikat al kako drugač skrbet za svoje sexualno zdravje?

mislim, saj štekam, da se enim to zdi nek nevemkak dogodek, ampak vsem se pač ne. in se mi zdijo bedne neke obtožbe, da se zaradi drugačnega mišljenja nekdo ne ceni.

jaz osebno sem se dala prvič dol pri 14ih in to s tipom, ki sem ga sicer poznala in mu do neke mere tudi zaupala, ampak meni je to pomenila bolj neka izkušnja, neko raziskovanje same sebe iz novega zornega kota. tega sem se ful veselila, a gnala me je predvsem radovednost.

istega leta sem probala tudi določene opojne substance. ful me je zanimalo, če mi bo všeč in kako se bom počutila.. to sem storila spet z nekom, ki sem mu zaupala.

ni mogoče najboljša primerjava na svetu, ampak zame je tisti prvič pomenil pač čist nekaj nepoznanega in vznemirljivega in tudi danes ne pogujem sexa z dosmrtnimi spomini.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]