Kako naprej?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mah krneki
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Mah krneki » 21. Jun. 2011 9:23

Mam en problem. Jst pa moja punca sva pač prvič poskusla ampak tko čist mau, ker jo je ful bolel.
In zdej je rekla da jo je strah še enkrat pa da greva do konca ker jo bo bolel.

Kako nej rešm to težavo?
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 21. Jun. 2011 10:04

Pogovori se s tvojo drago in malo preglejta po forumu teme o prvem odnosu...
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=27958&postdays=0&postorder=asc&start=15
In pa seveda lepo počasi :wink:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 21. Jun. 2011 11:47

Predlagam da gresta postopoma, naj se vama ne mudi, pa ne jo silit v nič kar jo boli oz. ji ne paše. Pomembno je da je punca sproščena, da ti zaupa. Drugač če jo boli, jo pač boli, treba je mal stisnit zobe pa se preživi ta prvič, sej konec koncev ni to neka grozna bolečina, ampak je specifična in se jo ne da premerjat z nobeno drugo. Z velik predigre bo Vam ziher uspelo, če ne prvič pa tretjič, četrtič... :)
Nič se sekirat, nama s tipom tut ni ratal takoj, ker je mene isto ful bolelo, ampak sem preživela in mam lepe spomine na prvi sex.
Mogoč ji bo pomagal nek tak položaj da ona lahko kontrolira globino penetracije, meni to ni ravno pomagalo ker se nisem mogla prisilit in nadaljevat ko me je bolelo in je na koncu tip vzel zadeve v svoje roke. Tista bolečina ko se pa himen predre je meni bil 1% vse tiste muke prej, tko da če bi vedela, bi potrpela takoj. :D
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 21. Jun. 2011 12:17

Js sm rekla, naj potisne, čeprav me bo bolel, ker se ne mislim matrat pa mazohistično uživat v vsakem dolgem momentu bolečine, ko poskušata počaaaasi prvič prodirat. Dve sekundi pa je. To ji razloži, če je kaj pametna, bo dojela.
Because I can.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 21. Jun. 2011 12:18

Za začetek probajta mal s prsti (če še nista). Pa poskrbi, da bo dovolj vlažna in mokra spodaj bo manj bolelo, če ne drugače uporabita lubrikant.

Mene je tud svinjsko bolelo prvič tak da mi ni blo v noben užitek sem kr zobe stisnila... pa tud kasnej prvih par krat je blo boleče ampak s časom vedno bolj užitek :D Bo treba pač mal potrpet, sam na silo nič ne delajta lepo počasi.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 28. Jun. 2011 11:39

Mah krneki napisal/-a:Mam en problem. Jst pa moja punca sva pač prvič poskusla ampak tko čist mau, ker jo je ful bolel.
In zdej je rekla da jo je strah še enkrat pa da greva do konca ker jo bo bolel.

Kako nej rešm to težavo?

POČAKAJ s prvim spolnim odnosom, še nekaj let.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]