Moški rabi nasvete drugih moških

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Na.svet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Na.svet » 19. Jun. 2011 2:25

Ker so forumi bolj "izumrti" in na facebooku tega enostavno ne morem spraševati, sem se obrnil sem, saj se mi zdi, da je na tem forumu tudi precej moških.

Naj napišem najprej kakšne nasvete kakšnih moških iščem. In to so moški, ki so bili včasih izrazito neuspešni pri ženskah, danes pa so (precej) bolj uspešni.

Seveda ne bo šlo brez, da povem mojo situacijo. Bom čimbolj na kratko in na splošno. Sem moški, ki sem že od nekdaj neuspešen pri ženskah. Konča se... Saj veste kako. Recimo tako, da reče, da želi, da sva samo prijatelja, da ji trenutno ni do zveze, ker ima neke osebne težave (kao), da sem sicer v redu fant, vendar ona išče nekaj drugega in podobno. Poleg tega se ženski težko približan in nisem dominanten moški. Pogovarjam se z njimi brez problema. Zdaj vas bo seveda zanimalo ali sem imel karkoli sploh že z ženskami. No, skoraj nič. Seksal še nisem, poljubljal sicer sem se že z nekaj puncami, vendar... Obravnavajte me, kot nekoga, ki še ni imel z njimi nič.

Ne želim, da mi govorite zakaj je tako, kakšen sem in kakšen bi moral biti, ker se vsega tega zavedam. Vsi vemo kakšni moški so samski in kakšni imajo ženske.

Zanima me samo to: Moški, kako ste postali bolj zanimivi ženskam, kako ste si povečali možnosti. Vem kako je, vem kako bi moralo biti, zanima me samo to: KAKO DO TEGA PRITI? KAJ KONKRETNO STE POČELI, da ste do tega prišli ČE STE SPLOH KAJ POČELI?

Ženskih nasvetov sploh ne bom prebral, ker vem kakšni bodo: Punce so različne, bo že prišla prava, ne obupat... Blablabla.

Hvala lepa že v naprej.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 19. Jun. 2011 7:21

Večna tema, skratka. Manjka podatek, koliko si star, ni isto, ali si 20, ali 30.

Jaz sem se "učil" po "normalni poti", tekom odraščanja. Pri 16 sem bil brez kakršnekoli izkušnje. Potem pa je bilo tako: začel sem opažati, da vsi, ki mi govorijo " da sem zelo vredu fant in da me bo zagotovo kakšna opazila", po domače rečeno serjejo klanfe. Začel sem opažati, na kaj ženske dejansko padajo in iskati nekaj od tega pri sebi. Potem sem začel takšne lastnosti razvijati. Z vsako novo izkušnjo je rastla samozavest..

Ampak , jaz sem takšne probleme imel pri 16-17, rekel bi, da jih ima v najstniških letih marsikateri tip. Iz tvojih besed je razvidno, da teorijo obvladaš, manjka ti praksa in ne veš, kako se tega lotiti. Če si že malo starejši, je verjetno vedno težje.

Vsekakor pa: do it hard way. Kar se mora, ni težko. Filozofiranje te ne bo nikamor pripeljalo. Je pa bilo o tvojem problemu že vleiko napisanega tukaj, lahko malo pobrskaš recimo po temah, kjer smo svetovali uporabniku z nickom Toty.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 19. Jun. 2011 11:28

...
Zadnjič spremenil claire, dne 27. Avg. 2011 15:04, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 19. Jun. 2011 11:52

Na.svet napisal/-a:Ženskih nasvetov sploh ne bom prebral, ker vem kakšni bodo: Punce so različne, bo že prišla prava, ne obupat... Blablabla.

claire pa ne zna braaat. :P (js tut nism mogla bit tiho :P)
Because I can.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 19. Jun. 2011 13:01

še eno žensko mnenje, ki ga boš preslišal: Verjetno fizično neki ne štima. Si debel? Estetsko vprašljiv?

Meni je izredno zanimivo, tole je že tretji ? primer na tem forumu, ko pride neki tip jokcat, kako je LEP PAMETEN SIMPATIČEN ZABAVEN, uglavnem, ni da ni, ampak ženske ga ne povohajo... Hja.
Verjetno je taktika kriva, ja. Napačen pick-up line uporabljaš. :roll:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 19. Jun. 2011 13:10

keepsake napisal/-a: Si debel? Estetsko vprašljiv?

Evo, zaradi tega se žensk ne sprašuje, kako dobiti žensko.

Ker namreč situacijo sodijo po sebi. Ženskam v glavnem ni jasno, d amora tip, če hoče dobiti žensko, nekaj počet. Njim ni treba nič počet, da dobijo tipa, samo sedijo, čakajo in izberejo nekoga, ki pride do njih.

In ženska ne bo nikoli razumela, da tip, ki nima izkušenj z ženskami, ne zgleda nujno zelo slabo, temveč je mogoče samo malo nesiguren vase.

Skratka, avtor teme, načel si moško debato, zato bi ti mogoče svetoval, d ajo odpreš na kakšnem forumu, kjer je več moških.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 19. Jun. 2011 13:45

men se zdi, da je to kar pogost pojav tlele...

enkrat slucajno sem naletela na en clanek na netu, ker je folk 25+ in brez ljubezenskih iskusenj, sem bila prav presenecena, da je dosti folka, ki trpi z istim problemom, enako moske kot zenske, najvec med njimi pa je bil folk, ki se je zelo posvecal karieri, pa je zaostal v ljubezenskem podrocju...

ne vem, jaz predvsem mislim da problem lezi v najozjem socialnem in kulturnem okolju posameznika in vpliv okolja na posamesnika, kar ukljucije tudi uzgoja in vpliv starsev, prijatelji in socialne aktivnosti.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 19. Jun. 2011 14:07

đeki, sej je kul, babe smo zabita bitja ki nam ni jasno s kakšnimi šarkami-varkami nas spravite v posteljo... :lol:
Ampak vseeno si lepo vzel iz konteksta, moj point pa je bil bolj na tem, da

keepsake napisal/-a:...ko pride neki tip jokcat, kako je LEP PAMETEN SIMPATIČEN ZABAVEN, uglavnem, ni da ni, ampak ženske ga ne povohajo...

Ja, nekaj ne hudo narobe z njim. Lahko je zatežen, lesen, zavrt, ne zna spravit iz sebe nekaj zabavnega, nesproščen. Če pa je tako noro simpatičen in zabaven in ga imajo vse bejbe tako hudo rade, ampak ne za sebe, je pa lahko tudi samo enostavno neprivlačen. Jebiga.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 19. Jun. 2011 14:09

confidence is key!

če se odločiš, da jo lahko imaš, jo lahko imaš. ampak moreš v to verjet in brez zadržkov pristopit. svetujem ti, da za začetek ne ciljaš previsoko, v smislu, da ne iščeš perfektne princeske. najprej se moreš rešit fizičnih ovir, zapecat rendom študentko in se dat dol. da vidiš, da to ni mission impossible. potem bo šlo vse lažje.

ampak ja, bolj ko se boš spraševal, zakaj tebi ne rata, slabše bo.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 19. Jun. 2011 14:13

Na.svet napisal/-a:Poleg tega se ženski težko približan in nisem dominanten moški.

Srž tvojega problema. Če si moški, moraš biti po naravi dominanten. Oddajaš vibracijo, da si reva, katera bi si želala takega moškega za partnerja?
Kvečjemu te lahko ženska uporabi za prijatelja, kateremu bo zaupala svoje menstrualne težave, te klicala, k bo mela bad hair day in podobno.
Treba bo spremenit odnos do sebe in tvegati.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 19. Jun. 2011 14:20

Na.svet napisal/-a:Ker so forumi bolj "izumrti" in na facebooku tega enostavno ne morem spraševati, sem se obrnil sem, saj se mi zdi, da je na tem forumu tudi precej moških.

Naj napišem najprej kakšne nasvete kakšnih moških iščem. In to so moški, ki so bili včasih izrazito neuspešni pri ženskah, danes pa so (precej) bolj uspešni.

Seveda ne bo šlo brez, da povem mojo situacijo. Bom čimbolj na kratko in na splošno. Sem moški, ki sem že od nekdaj neuspešen pri ženskah. Konča se... Saj veste kako. Recimo tako, da reče, da želi, da sva samo prijatelja, da ji trenutno ni do zveze, ker ima neke osebne težave (kao), da sem sicer v redu fant, vendar ona išče nekaj drugega in podobno. Poleg tega se ženski težko približan in nisem dominanten moški. Pogovarjam se z njimi brez problema. Zdaj vas bo seveda zanimalo ali sem imel karkoli sploh že z ženskami. No, skoraj nič. Seksal še nisem, poljubljal sicer sem se že z nekaj puncami, vendar... Obravnavajte me, kot nekoga, ki še ni imel z njimi nič.

Ne želim, da mi govorite zakaj je tako, kakšen sem in kakšen bi moral biti, ker se vsega tega zavedam. Vsi vemo kakšni moški so samski in kakšni imajo ženske.

Zanima me samo to: Moški, kako ste postali bolj zanimivi ženskam, kako ste si povečali možnosti. Vem kako je, vem kako bi moralo biti, zanima me samo to: KAKO DO TEGA PRITI? KAJ KONKRETNO STE POČELI, da ste do tega prišli ČE STE SPLOH KAJ POČELI?

Ženskih nasvetov sploh ne bom prebral, ker vem kakšni bodo: Punce so različne, bo že prišla prava, ne obupat... Blablabla.

Hvala lepa že v naprej.

Te dekleta tlele mal hecajo, pa ti bom jz probu odgovort/pomagat pr tvoji dilemi. Tvoje vprašanje je dost splošno, tud mal premal podatkov o seb si nam dal, da bi ti vedu točno svetovat, ampak ok.

Torej kokr sm razumel dekleta spoznavaš oz. spoznaš potem se pa zatakne...
Ker hočeš konkretne stvari ti bom kr direkt pisal:
-morš vedt, da ne smeš pr ženski predolgo bit pasiven, ker avtomatsko padš(fraza pobrana iz neke nanizanke) v tako imenovano friendly zone in pol si najebu. To se ti ponavad zgodi takrat k jo "5krat" zapored pelš na pijačo, ob vsem tem pa niti ne namigneš, da bi hotu kej več. To je jasn znak za žensko da pač neki ne štima in če ni glih ona tista k ti bo rekla, dej vzam si me že oz. če nisi ravno nek velik magnet, potem ne pridš daleč, boš pač mogu postat dominanten->edin tko si boš poveču možnosti, ker punca nau sama od sebe pršla do tvojih vrat, tud redko bo punca sama od sebe pršla do tebe kjerkol že pač boš(lokal, disko, tek v naravi itd.) Res je tud da pri različnih ženskah bodo odzivi različni. Nekatere lahko osvojiš en dva tri, s parimi pravimi stavki in ti bo tud jasno pokazala, sam pozorn morš bit, medtem k pri drugih rabš cel doktorat da pridš do 1. /2. al kerekol "baze" že.

En pameten nasvet:punce so kot loterija, ne morš jih dobit če ne igraš, v prenesenem pomenu- morš se prsilt pa magar vsaki drugi kšno pametno vn butnt, ni vrag da se ena nau ujela. Pa nej ti ne pade samozavest, če te prvih 5 zavrne. Tvoj cilj je itak da ti rata eno ujet ;) .
In pa zihr si že slišu za "unga" k hod po diskaču pa vsaki prav da bi seksu z njo-od tega dobi 20x nazaj če je prizadet, medtem k se ena najde in je dosegu tist kar je hotu. Pač vsak ma svoj sistem in če si še mlad boš že najdu svojga.
-zdj ne vem kako zgledaš, ampak vsaka punca raj najprej pogleda za enim k ima mal bolj normalno postavo kokr za kakšnim obilnežom, tko da kšn fitnes mogoče da mal zdefiniraš svoj telo je že en plus, ampak pomoje ni pri teb problem vizualen, ampak bolj pshiološke narave.
-Morš se zavedat da se dost tipov ubada s takimi problemi in prej k jih odmislš in prej ko se začneš zavedat da bolj kt si sproščen, prej boš najdu eno. To konkretno pomen, da ko jo spoznaš, ne razmišli ona bo pa ta s katero bom sexu, ona bo pa ta s katero bi bil v zvezi, ker punce to začutjo. Go with a flow al kako se reče. Na temu planetu jih je malo morje, če ti pr 10ih ne rata jih še vedno ostane miljon. ;)

Upam da ti bo kej v pomoč.
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 19. Jun. 2011 14:44

Malce za hec, malce za res ... Iz neta si snami vse sezone nanizanke = Sex and the city ( ok to je bl za nas punce, ampak je zabavno) ... Pomoje da boš tud iz njih kaj koristnega izvedel ... Ali pa iz filma Hitch ...

Drgač pa ja SAMOZAVEST ! Ostalo ti pa nam nabijala, ker ne boš prebral :) ...Ane :)))
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 19. Jun. 2011 14:57

tole si preberi, da ne boš preveč utopničnih 'seks v mestu' nasvetov ponotranjil slučajno.

http://www.emka.si/414208-formule-ljube ... /68212,547
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 19. Jun. 2011 15:19

Jaz sem se le malce pohecala, čeprav je nanizanka super :P ...

Resnica je, da nima smisla zabijat časa z branjem knjig in gledanjem nanizank ( ker si zopet zaprt doma za 4 stene ...), ampak je bolje nabirat izkušnje v realnem svetu in kar takoj ... Sprva bodo napake, potem počasi izkušnje ...

In čez čas, ko se ne boš obremenjeval več z tem, se pa tudi kaj zgodi nepričakovano ... :cool:
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 19. Jun. 2011 15:51

Spet eno žensko mnenje, ampak se ne morem zadržat.

Saj ne morem vrjet, kakšno mnenje imate nekateri moški o ženskah! Saj v resnici sploh nismo tako kompleksne in zakomplicirane!, ali pa sem jaz ena velika izjema!

Je pa res, da nas mogoče določene karakteristike - za katere mislite moški da so zelo šarmantne in naj bi bile ženskam všeč - dejansko odbijajo!

Če bi hotel kaj več izvedt bi moral tudi starost povedat in mogoče malo tvoje "pristope" k ženskam. Z nič podatki ti ne moremo nič povedat!

Za konec pa še mislim, da si napačen forum izbral, če želiš moško mnenje! In nevem, kaj bi ti škodovalo, če bi prebral kako žensko mnenje! Do sedaj ti ni niti ena še naisala, da bo prava že prišla!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]