Zaroka - Ali je prstan nujen ali ne ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Zadnjič sva imela debato z fantom in kolegi o zarokah ... Spraševali smo se, kaj je pričakovano, dobrodošlo, nujno ... Več v anketnem vprašanju ...
Jaz sem mnenja, da je dovolj le vprašanje na special lokaciji za dotični par ... Da je nekaj unikatnega, ne pa povzetek iz filma ... Zame je zaročni prstan sicer lepa gesta, ne pa nuja ... Bolj mi je pomemben namen, kot material ...
Kakšnega mnenja ste pa ve-vi ?
Jaz sem mnenja, da je dovolj le vprašanje na special lokaciji za dotični par ... Da je nekaj unikatnega, ne pa povzetek iz filma ... Zame je zaročni prstan sicer lepa gesta, ne pa nuja ... Bolj mi je pomemben namen, kot material ...
Kakšnega mnenja ste pa ve-vi ?
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
jaz sem bolj konzervativna glede tega....
zame mora biti vprašanje in prstan, ni treba da je vreden par 1000€, lahko je le 20€ pa bom čist zadovoljna...
bi bla pa zelo vesela, če bi me zaprosu nekje na morju na plaži ob sončnem zahodu...
zame mora biti vprašanje in prstan, ni treba da je vreden par 1000€, lahko je le 20€ pa bom čist zadovoljna...
bi bla pa zelo vesela, če bi me zaprosu nekje na morju na plaži ob sončnem zahodu...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Si ne predstavljam, da me fant zaroči z parom čevljev.
Js bi kar prstan
Js bi kar prstan
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Glede na to da prstanov ne nosim... Oziroma je edin prst, na katerem ga lahko nosim, sredinec... nevem če bi bilo ravno primerno.
Drugače pa itak, moj trenutni fant nebi nikoli (!) v svojem življenju zaprosil za roko, jaz sem pa tud bolj sorte "dej greva se poročit"
ampak hipotetično, ne, si ne predstavljam zaroke brez prstana.
Drugače pa itak, moj trenutni fant nebi nikoli (!) v svojem življenju zaprosil za roko, jaz sem pa tud bolj sorte "dej greva se poročit"
ampak hipotetično, ne, si ne predstavljam zaroke brez prstana.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
Meni se prstan ne zdi najpomembnejša stvar, bi bolj polagala pozornost na način, kako bi zaprosu, lokacijo...vse skupi...res da si zaroke brez prstana ne predstavljam, ampak mi je vseen kakšen je prstan, tud če je čist navadn za par evrov, nima veze...pomembn se mi zdi na kak način ga dobiš
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
HopeStar357 napisal/-a:Meni se prstan ne zdi najpomembnejša stvar, bi bolj polagala pozornost na način, kako bi zaprosu, lokacijo...vse skupi...res da si zaroke brez prstana ne predstavljam, ampak mi je vseen kakšen je prstan, tud če je čist navadn za par evrov, nima veze...pomembn se mi zdi na kak način ga dobiš
Se kar strinjam z tabo ... Čeprav zame prstan ni nuja, ne bom pa sebi lagala, da si ga ne želim ...
-
tigra - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 5. 2011
Iskreno? Ne, ne predstavljam si zaroke brez prstana.
Avtomaticno bi pac "nekaj" pricakovala nek simbolicen znak (otipljiv, ce ze hocte), pa sicer nisem materialistka ali kaj, samo pac da bi imela na tak dogodek en spomin. Zdej prstan ali pa kaksen obesek, zapestnica.. Pa nima veze al je Swarovski al pa kupljen na bolsjem sejmu za 4€
Avtomaticno bi pac "nekaj" pricakovala nek simbolicen znak (otipljiv, ce ze hocte), pa sicer nisem materialistka ali kaj, samo pac da bi imela na tak dogodek en spomin. Zdej prstan ali pa kaksen obesek, zapestnica.. Pa nima veze al je Swarovski al pa kupljen na bolsjem sejmu za 4€
living a life routinely can kill you at a very young age, a little bohemianism is good.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hmm, hmm hmm..nevem. Šlo bi tudi brez, ampak bi res morala bit zaroka pač na pravem placu, ob pravem času(pa v to ne spadajo raznorazne kino snubitve joda joda ). Drugače paa..bi blo fino ga met ja. Ampak bi mi bil to tudi poročni prstan, ne rabim tok tega kiča.
It was forever..but it didnt last long..
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Zame osebno mora bit prstan, pa ne zarad vrednosti slednjega, ampak zato ker je to navada, nek simbol ko se komu zaobljubiš. Ni mi pomembno, da je prstan vreden veliko evrčkov, zarad mene tut če je za 20 evrov (ampak če smo iskrene, kdo pa gre kupit svoji bodoči zaročenki nek poceni šit od prstana? Najbrž noben).
Druge zadeve mi niso pomembne, ne vem kaj bi še moglo bit ob prstanu?! Meni je sam pomembno da me zasnubi nekdo, ki ga imam rada in si želim z njim deliti preostanek svojega življenja.
Najraje bi videla da me bodoči zaronec zasnubi ob neki romantični situaciji, da bo zame nepričakovano. Ne rabi bit pocukrano, kot v filmčkih, ampak pristno, iskreno, lepo...
Čist sem noter padla
Druge zadeve mi niso pomembne, ne vem kaj bi še moglo bit ob prstanu?! Meni je sam pomembno da me zasnubi nekdo, ki ga imam rada in si želim z njim deliti preostanek svojega življenja.
Najraje bi videla da me bodoči zaronec zasnubi ob neki romantični situaciji, da bo zame nepričakovano. Ne rabi bit pocukrano, kot v filmčkih, ampak pristno, iskreno, lepo...
Čist sem noter padla
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Nesanica napisal/-a:Prstan MORA biti in ne ni ok če je za 20 EUR. Ne nosim nakit, ampak prstan je simbol - je zaobljuba. Ko ga bom sprejela bo to pomenilo da sprejmem tudi moškega, ki mi ga da, za edinega do konca življenja.
To se sliši jako romantično, ampak ti upaš apriori reči, da boš z nekom do konca življenja?
Misliš da ni velika večina žensk, ko so se poročile, mislila, da je to to, do konca življenja? realnost pa je, da se približno vsak tretji par loči.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
Če ne bom tisti trenutek mislila da je do konca življenja potem se ne bom poročila. mislim da se nima smisla poročiti če veš da se boš ločil. Ne bom vztrajala če bom nesrečna jasno, ampak poročila bi se samo z mislijo za vedno. In ja - globoko v sebi sem zelo romantična... ampak res globoko...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov