kontracepcija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
punčka bo.
k sm glih kavo skuhala, pa mam zoc pri roki.
k sm glih kavo skuhala, pa mam zoc pri roki.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Ok...
1. Obstaja tema Kontracepskijske tabletke pod Zdravje.
2. Upam da sem narobe razumela "vndar sem po odnosu pozabila uzeti tabletko". Zame tole zveni kot da tabletke jemlješ samo po sexu...
3. Če točka 2. drži, začni izbirat imena, ker zna bit.
1. Obstaja tema Kontracepskijske tabletke pod Zdravje.
2. Upam da sem narobe razumela "vndar sem po odnosu pozabila uzeti tabletko". Zame tole zveni kot da tabletke jemlješ samo po sexu...
3. Če točka 2. drži, začni izbirat imena, ker zna bit.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:gruebel:tamaraa napisal/-a:sem po odnosu pozabila uzeti tabletko
In pol se čudimo zakaj se trapasti ljudje še najbolj razmnožujejo..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^neee, ne po vsakem, pred 14 dnevi je eno pozabila.
tamaraa - dej še enkrat preberi kaj pišeš in kako to izpade..oz., lažje vprašanje: kakšen "urnik" jemanja tabletk imaš sicer? Ko sebi (in nam ) tole odgovoriš, pa končno preberi še navodila..
P.S.: mislim, da bomo rabili kakšno "sticky" temo (lahko kar v tem podforumu, skupaj s Čustvi in Zdravjem) - "kako pravilno jemati KT"!
tamaraa - dej še enkrat preberi kaj pišeš in kako to izpade..oz., lažje vprašanje: kakšen "urnik" jemanja tabletk imaš sicer? Ko sebi (in nam ) tole odgovoriš, pa končno preberi še navodila..
P.S.: mislim, da bomo rabili kakšno "sticky" temo (lahko kar v tem podforumu, skupaj s Čustvi in Zdravjem) - "kako pravilno jemati KT"!
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 27. Maj. 2011 17:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
tamaraa napisal/-a:ljudje kaj je zvami??? valda da jemlem redno tabletke sam pač tisti trenutek sem pozabila!!!!
Nastavit pa nisi pozabila?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
haylee napisal/-a:Hvala vsem, ki ste odgovorili avtorici teme - u made my day
Enako
Tamarra in ti si šele po 14ih dneh ugotovila, da si jo tisti dan pozabla vzet?? Če si že tako odgovorna, da maš spolne odnose in jemlješ kontracepcijo, bodi še tako odgovorna da dejansko preberš navodila, kako se jih je! nočem neki pametovat, ampak, porkaš, punca!!
Če si ji pozabla vzet, bi jo mogla takoj, ko si se spomnila vzet in tveganje za nosečnost bi blo veliko manjše. Če je pa sploh nisi vzela je pa hudič ja...
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Čaki, 14 dni si rabla da ugotoviš, da si pozabla vzet tabletko, res bravo!
Če bi se zrahtala takoj, bi lahko šla po tabletko day after, takle pa lahk sam upaš da dobiš M, v kar niti ne dvomim da jo boš, saj največji tepci imajo v življenju največ sreče.
Drugič pa si alarm vštimaj ta telefonu, da ne pozabiš tabletke. Ma, men to nikol ne bo jasn, kak lahk pozabiš tabletk vzet, sexat pa ne pozabiš
Če bi se zrahtala takoj, bi lahko šla po tabletko day after, takle pa lahk sam upaš da dobiš M, v kar niti ne dvomim da jo boš, saj največji tepci imajo v življenju največ sreče.
Drugič pa si alarm vštimaj ta telefonu, da ne pozabiš tabletke. Ma, men to nikol ne bo jasn, kak lahk pozabiš tabletk vzet, sexat pa ne pozabiš
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]